לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2005, 21:44
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
תנוח דעתך, עצם פעילותו של מסגד חסן בק, היא פרובוקציה מיותרת...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "נו, מה יהיה? :/"

אנשים לא יודעים, אבל ב42 שנותיו הראשות (עד 1948) היה המסגד מוחרם, שכן נבנה בכסף תורכי,
והיה שנוא על האוכלוסיה, ואפילו תושבי מנשיה (השכונה שעל חורבותיה נבנה המסגד) העדיפו ללכת
עד יפו כדי להתפלל.
ב1947 הוא אמנם לא תפקד במסגד, אבל הפך לעמדת צליפה נפלאה לתוך ת"א, ולא מעט נפגעו מאש צלפים מהמינרט שלו - עד שאצ"ל כבש את השכונה והמסגד באפריל 1948. אחרי שנכבשה השכונה ע"י
אצ"ל, נהרסה כולה (ובמקומה נבנתה הטיילת) - למעט המסגד שהיה זנוח במשך עשרות שנים.
ואז הגיע המפנה: כסף סעודי הגיע לצורך שיפוץ המסגד, והחמודים מהתנועה האסלאמית דאגו שגרעין
קבע יישב שם במסגד, בלב ליבה המסחרי של ת"א. הנוכחות שם היא פרובוקציה נטו, וזריקת ראש
חזיר לעברם, זה קטן עליהם, כתירוץ למהומות...

יש לציין שהגרעין היושב שם, שייך לפלג הצפוני של התנועה האסלאמית. אלה שאפילו לא עושים הצגה
של הכרה במדינה...

בקיצור, ראש חזיר זו פרובוקציה - המסגד הוא פרובוקציה גדולה יותר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-08-2005, 23:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

LOL, כמה שטויות בשלוש שורות, וברכות על הגעתך לאובססיה הקבועה לחרדים...
בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "הנושא הדמוגרפי משחק על תקן של ממתיק ותו לו (כלומר, למה זה כדאי לנו)"

אנא נסה להצמד לנושא, כדי שיהיה טעם לדון בו...
הדמוגרפיה לא הייתה "ממתיק" ולא בטיח, אלא האישיו העיקרי בעיני רוב תומכי ההתקפלות, שקנו את
התזה שחבל עזה וישראל קשורים דמוגרפית...
התזה הדמוגרפית קשורה ב-א-מ-ת למה שבלב ת"א, והנושא הערבי-יהודי הוא נושא שכולל בתוכו גם
סוגייה בטחונית, ולא כמו הקטע המוזר שיש לך החרדים, שהוא בעייה חברתית בלבד.
ה"הודאה" שלי בכך שהיישובים לא בישראל, היא פרשנות מגוחכת שלך. אני טענתי שטכנית הן מחוץ
למה שמוגדר בעיני העולם כמדינת ישראל. מעשית, היישובים היו ישראליים לחלוטין, והיו חוקיים לחלוטין
(אין צורך בחוק מיוחד כדי לפנות מבנה לא חוקי...)., ככה שעדיף שתקרא מה אני כן אומר, ולא מה אתה
חושב שאני אומר. אם יש שאלות, אני תמיד מוכן לעצור ולהסביר...

עליך להבין, ה"אין מה לחפש שם" תקף שבעתייםלגבי מסגד פעיל בלב אזור שאין בו אפילו מסלמי אחד.
עדיף לך למצוא טיעון אחר...
ישן 19-08-2005, 23:55
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

האמת, אני לא מאשים אותך על הנסיונות להסיט את הדיון...
בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "LOL, כשנוח לך אתה מתיחס לגבולות ישראל בתור מה שהעולם רואה"

די בולט שהיום למדת על חסן בק יותר מכפי שידעת עליו כל חייך עד היום, וכך גם לגבי "אזרחי ישראל
המסלמים" (וואו, כמה שאתה נאור על שכתבת כך...), ועל כן אינך מצליח להבין עד כמה נראה מגוחך
לטעון ש"אין מה לחפש שם" (שם=בין השאר גם ק"מ וחצי מקיבוץ זיקים או עשרים מ' מנתיב העשרה,
באזור שאין בו ערבים...), אבל למסגד פעיל יש סיבה להתקיים בלב ת"א, למרות שכל הנוכחים בו גרים
מחוץ לת"א ובאים רק כדי לקיים בכוח נוכחות אסלאמית של הפלג הצפוני בת"א...
בקיצור, עד כמה שזה נחמד לתת לך שיעור בסיסי על ערביי הביטוח הלאומי, באמת שאני עייף, אז רק
אסביר לך לגבי נושא הגבולות שמבלבל אותך כ"כ, שאכן סוגיית הגבולות היא סבוכה יותר מכפי שאתה
מבין, ואינה כזו "שלהם-שלהם" כמו שלימדו אותך בסניף. מדובר במצב שבו האינטרס הלאומי לעתים
קודם למה שאומרים בעולם, וכך אנחנו יושבים חד צדדית גם במקומות שהעולם לא מכיר בריבונותנו
עליהם (יש חצי מליון יהודים שגרים בכאלה מקומות...).

לילה טוב, נסה לתקוע קלישאת סיום, שכן טיעונים לא היו לך עד עתה, שיסבירו למה אתה מוכן לעשות
ליהודים מה שאינך מוכן לעשות לערבים...
ישן 20-08-2005, 00:03
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אמר מי שניסה להסית את הדיון מהפרובוקציה המיותרת של זריקת ראש החזיר.
בתגובה להודעה מספר 45 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "האמת, אני לא מאשים אותך על הנסיונות להסיט את הדיון..."

אתה
כהרגלך, מערבב בין תחומים שונים. למדינה יש את הזכות לקבוע היכן תהיה ריבונותה (הרשמית והלא רשמית), ומכאן הזכות לפנות את אזרחיה מאזורים בהם אין היא מעוניינת לשלוט.

זה לא קשור לזכות של אזרחי המידה (באשר הם) להתגורר היכן שהם רוצים בגבולות המדינה (כל עוד לא שונו), בהתאם לחוק, ואת חופש הפולחן והדת.

לא טענתי, ולו לרגע, שהטיעונים שהבאת נגד קיום המסגד בת"א אינם נכונים. אולם לא תוכל, כמה שלא תרצה, להצדיק את פירוק המסגד ע"י תקדים פינוי ההתנחלויות, מפאת העובדה שמדובר במקרים שונים לחלוטין (מעבר לעובדה שמדובר ביהודים וערבים, עליה אתה מרבה לחזור).

שיהיה לך המשך סופ"ש מהנה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:28

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר