
21-08-2005, 12:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.09.02
הודעות: 4,428
|
|
|
למה המפונים ישנו בעמידה ולא פנו למנהלת במשך שנה?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי AlexKarpman שמתחילה ב ""יש לנו אפשרות לפעול לפי תכנית שתוכננה מזמן וליישב את כולם בצורה ראויה" - שקר זדוני!"
לדעתי, ברוב המקרים, מי שפנה שנה מראש - קיבל פתרון טוב, מי שפנה כמה חודשים מראש, קיבל פתרון קצת פחות טוב, אבל סביר.
מי שפנה חודש - חודשיים לפני, קיבל כנראה פתרון הרבה פחות טוב, אבל עדיין פתרון והיה לו לאן לנסוע ביום שאחרי.
לגבי מי ששם פס על עתידו והתעלם מכל הבקשות, התשדירים והפניות (שלא חסכו בהם) - הימר על עתידו ועל עתיד משפחתו ונכשל בגדול ובאשמתו הישירה.
בשל העובדה שיש הרבה מפונים, שאיש מהם לא תאם כלום עם מנהלת סל"ע לפני הפינוי, הפתרונות מאולתרים, לא נעימים ומקשים מאד.
רוב האשמה מוטלת על המתנחלים עצמם, שהעדיפו לסמוך על "המלך" ולטמון את הראש בחול.
אף אחד מהם לא עשה "השתדלות" לפני הפינוי ולא עשה את המעשה המינימלי של להרים טלפון למנהלת.
עכשיו הם משלמים את המחיר על יהירותם וגבהות ליבם.
המנהלת צריכה כמובן לעשות את המקסימום כדי לעזור לאנשים הללו, אבל רוב האחריות למצבם נופל על כתפי המתנחלים עצמם שהתנהגו בחוסר אחריות משווע.
|