לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2005, 23:41
  NaViGaToR NaViGaToR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "לפי מה ומתי ואיך קובעים לאן הולכים בצה"ל?"

בצו ראשון אתה עובר מבדקים רפואיים שקובעים לך את הפרופיל הרפואי שלך לצבא
97 זה המקסימום (לא כולם מושלמים, לא ממש יודע למה לא 100, אומרים בגלל שלא כולם מושלמים, וחלק בגלל הברית מילה)
בצו ראשון אתה גם עובר מספר לא קטן של מבחנים הקובעים לך את הקב"א (קבוצת איכות) שהמקסימום הוא 56
עוד לא הייתי בצו ראשון, לכן לא אוכל לעזור לך יותר מזה
יש עוד משהו חוץ מפרופיל,קב"א שנותנים לך...אשמח אם מישהו ייתן לי פה פרטים עליו שכחתי את שמו (נראה לי דפ"ר או משהו)

כדי להגיע לגיבושים, רואים אם אתה מתאים מבחינת פרופיל אם אתה מתאים מבחינה קרבית
וגם לפי הקב"א אם אתה מתאים לסיירות ו/או שירות קרבי (53 נראה לי לסיירות, אל תתפוס אותי במילה)

אתה יכול גם לבקש אם לא שלחו לך, הזמנה ליום סיירות
ששם אתה תוכל להבחן בכדי להתקבל לגיבושים של שייטת 13, חובלים, סייירת מטכ"ל וכו'....
אם לא תעבור, לא ממש נורא, תוכל עדיין להגיע לגיבושים אחרים :-\

אם אני טועה, תקנו אותי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-08-2005, 01:45
  dorsalem2 dorsalem2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.08.04
תשובה יותר מדוייקת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yishain11 שמתחילה ב "לפי מה ומתי ואיך קובעים לאן הולכים בצה"ל?"

בצו ראשון שעושים בגיל 17 נקבע לך הפרופיל והקבא, אלו הם נתוניך האישיים, הפרופיל הוא נתון לגבי הכשירות הגופנית שלך, והקבא מצביעה בערך על הרמה שבה אתה מתאים לצבא. הפרופיל יכול להיות - 21,45,64,72,82,97, כאשר 82 ו-97 מתאימים לכל היחידות הלוחמות, 72 מתאים לכל היחידות הלוחמות למעט חי"ר ויחידות העילית, 64 הוא פרופיל לתומכי לחימה, 45 לעובדי מנהלה, ו-21 הוא פרופיל שמשחרר אותך רפואית משירות. הקבא נע בין 46 נדמה לי עד 56.
במידה ונתוניך האישיים מתאימים תקבל זימונים שונים למקומות שונים בצבא, לדוגמה:
לקורס טיס צריך קבא של 54 לפחות, פרופיל רפואי 82-97 ללא סעיפים פוסלים.
ליום סיירות הממיין ליחידות העילית ( שייטת 13, סיירת מטכ"ל, קורס חובלים, 669, שלדג) צריך קבא 52 לפחות ופרופיל 82-97 ללא סעיפים פוסלים, כאשר יכול להיווצר מצב שסעיף מסויים שפוסל שירות מיחידה אחת אינו פוסל שירות מיחידה אחרת.

במקביל לזימונים הללו כל אחד מקבל בערך 7 חודשים לפני יום גיוסו שאלון העדפות לביתו (מנילה) שבו הוא מודיע בעצם לצבא על המקום שבו הוא מעדיף לשרת מתוך רשימת המקומות המוצעת, ברגע שאתה לא עובר שום מיון לפני הצבא לשום יחידה, הצבא ימיין אותך למקום תוך התחשבות ברצונך לפי המנילה, ובצורכי הצבא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר