לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2005, 00:34
  Mezuman Mezuman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.05
משכורות קצינים... אם אתם יודעים אנא עזרו

אנשים, אני יודע שהנושא לא הכי נעים לכולם וגם לא הכי נוח לשאול אני גם לא אופתע אם הוא יינעל אבל בכל מיקרה... עשיתי חיפוש ואני לא מוצא שום דבר על משכורות הקצינים בצה"ל ובמשטרה...
אם מישהו יודע תפרטו בבקשה...
1) כמה מקבל קצין סג"ם, סגן ללא תואר... כמה מקבלים דרגות גבוהות יותר + התואר (אם אני לא טועה התואר זה משהו כמו 2000 ש"ח או שלא?)
2) האם בכל חיל אותן משכורות קצינים (לפחות בסיסיות)?... ומה בקשר למג"ב ולמשטרה בכלל?
3) האם קצינים קרביים מקבלים יותר מקצינים תומכי לחימה אם כן מה ההבדל?... ומה בקשר למודיעין?
4) האם יש הבדל במשכורות בהתאם למסלול בו התחלת (יצאת לקצונה אחרי גיוס, קצונה ייעודית, חובלים, קציני חוף, לוחמי סיירות ויחידות מיוחדות...)

קיצר כל מה שתוכלו להוסיף...
השאלות הללו לא נועדו לפגוע באף אחד ולא להתפלצף! הדבר חשוב לאנשים רבים המתכוונים להמשיך את דרך החיים בצבא... וזה לא סוד שהגורם הכלכלי הוא גורם חשוב... פרט לאידיאולוגה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-08-2005, 01:33
  Mr. SomeOne Mr. SomeOne אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.05
תשובות,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Mezuman שמתחילה ב "משכורות קצינים... אם אתם יודעים אנא עזרו"

1. סג"ם מקבל בסביבות ה4 אלף, כמובן שזה תלוי היכן היחידה (דיברתי על רמת דריכות, עורפית).
2. זה תלוי איזה קצין, על איזה תקן הוא ומה התפקיד שלו (כמובן שתלוי אם יחידה עורפית או לא), האם הוא בעל תואר, האם יש לו תוספת וותק וכו'.
3. אם אני לא טועה, השינוי היחיד בתוספת שכר זה האם הם מקבלים תוספת סיכון או לא.. כמובן בתוספת למשכורת הרגילה שעומדת על כ4 אלף בערך.
4. בעיקרון לא. קצונה ייעודית אתה מקבל משכורת רגילה של חייל בסדיר, רק כאשר אתה נכנס לתקופת הקבע שלך אתה מקבל משכורת של קצין בהתאם לתנאים בהם אתה משרת. חייל בקרבי מקבל תוספת סיכון למשכורת ולכן משכורת של חייל קרבי וקצין (לא בקבע) יהיה כך שהחייל הקרבי מקבל יותר, במידה והקצין ביחידה עורפית ואין תוספת סיכון (תלוי במיקומו).

עוד מידע, שאל.
מידע זה הינו בדוק.. מעצם התפקיד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר