לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2005, 15:45
צלמית המשתמש של DimaX
  DimaX DimaX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aldema שמתחילה ב "צריך עזרה בקשר להארת המארז.."

הגלדיאטור לדעתי יותר יפה אבל מצד שני לדעתי שניהם זה ביזבוז כסף (אלא אם כן אתה ממש ממש רוצה וצריך את זה).. לראות בעיניים? תמונות ממש ממש ריאליסטיות נחשבות?

אפילו אחת תספיק

אתה יכול לחבר עם סקוץ' שבא ביחד עם כל אחת... אתה יכול סתם להשכיב ולחזק טיפונת עם סלוטייפ שקוף; ואתה יכול סתם להניח על הריצפה

הממ :-\ אתה יכול לבחור גם לבד.. אפשר אולי אדום וכחול... או ירוק וכחול....
בכלל לדעתי לא שווה לשלב שני צבעים של קטודות במארז אחד :-\

אתרים כמו זיגזג, פנדס, PCCOOL....(לא יודע אם KSP מוכרים אבל אם כן אז אצלהם הכל זול )... (PCCOOL היו ממש זולים אבל אז ביום אחד פתאום הקפיצו מחירים לכמעט פי 2)

(רק בשביל מי שלא יודע: הגלדיאטור: http://www.limitepc.com/images/prod...Negra_popup.jpg הטרנספורמר: http://www.xcom.com.au/transformer.jpg)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-08-2005, 13:31
  aldema aldema אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.05
תגובה לדימקס
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי aldema שמתחילה ב "צריך עזרה בקשר להארת המארז.."

תודה על העצה בחיפוש אבל כבר ניסיתי וזה לא עזר יותר מדי..

לבסוף בחרתי בגלדיאטור אחרי שנסעתי עד נועה כדי לראות את הטרנספורמר והתוצאות-
לא רק שלא קניתי את המארז, אלא זה המארז בין הכי מכוערים שראיתי , והסמוראי שישב לידו נראה פי שתיים יפה, וגם המאווררים של הטרנס' כל כך מרעישים שהחלטתי ללכת על הגלדאיטור...

חוץ מזה השירות שם בנועה הייה על הפנים... לדוגמא: באתי גם כדי לקנות mx510 של לוג'יטק כי כתוב באינטרנט שזה זמין במלאי בחנות, אז באתי ופתאום אמרו לי:" מה פתאום רק שבוע הבא יגיע משלוח עם עכברי MX510 - כנראה הטעת את עצמך".... אז יש לכם אולי הצעות איפה כן לקנות אותו?

ההפרש בין המאוררים עם ובלי לדים הוא 10-30 ש"ח לא יותר כי אני משלם רק את ההפרש ביניהם..

קניתי היום שתי קטודות כחולות ...(80 ש"ח)

הדגם של המאווררים של הגלסיאל טק זה המאוורים שלהם שיש בלוג'יק - יש רק שתי דגמים...

נ.ב - בגלדיאטור יש בקדמת המארז שתי מקומות שאפשר להאיר- 1 זה איפה שמדליקים את המחשב - ששם כנראה אני ימיר את המאוורר ללד עם מאוורר, והמקום ה-2 הוא בלמעלה של המארז מקדימה איפה שיש את הלוגו של החברה או שמה שזה לא יהיה(לוגו קטן כזה)...

אז השאלה היא- אם אפשר להאיר את שתי המקומות האלה עם קטודות במקום לשים מאווררים עם לדים שם...??? או שחייבים לשים שם מאווררי לדים??

תגובות בבקשה למה, אני קונה מחרתיים את המחשב ואני צריך להחליט...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר