לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-09-2005, 23:45
צלמית המשתמש של mirage87
  mirage87 mirage87 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל mirage87
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ElectroBunny שמתחילה ב "עיצוב לאתר דינמי 100% פוטושופ..."

היי, כל מה שאני אומר פה זה לא במטרה לרדת פשוט ביקשת פידבק ואני רוצה להביע את דעתי ולנסות לעזור.

כמו שהאנשים לפניי אמרו, אתה חייב להוריד את הBEVEL, זה מביא לעיצוב מראה נורא לא מקצועי וילדותי. ממה שהבנתי אתה מתחיל, ואני חושב שלכל המעצבים פה הייתה תקופה של שימוש מוגזם בBEVEL וזה סך הכל עובר, פשוט קח השראה מאתרים אחרים שאת העיצוב שלהם אתה אוהב, ותראה איך הם מוסיפים עומק לדברים, ולאט לאט תלמד לעשות את זה גם.

אם כמו שאמרת אתה לא רוצה שהאתר ייראה כמו טפט, אז אל תתן לו צבעים של קיר, צריך לשלב צבעים בצורה טובה יותר.

לפי דעתי הבאת יותר מידי מקום ללוגו יחסית לגודל הכולל של האתר, וגם הרקע המתכתי של הלוגו שוב פעם, בדומה לBEVEL חייב לרדת כי דברים כאלה נותנים לאתר מראה לא מקצועי וילדותי, חפש פתרונות אחרים ( והם לא חייבים להיות מלבניים).

טוב ולסיום מילה טובה, לפי דעתי אתה משתמש יפה מאוד בקטע של צל ואור בבניית הצינורות והכל, תמשיך עם זה הולך לך טוב, רק הכל קצת "גס" מידי ומוחצן, תנסה לעדן את האפקטים של האור, הצל, והBEVEL.

בהצלחה אחי ביי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר