לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-08-2005, 12:25
  panter2 panter2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Roces שמתחילה ב "סקר קל: באיזה קונדומים אתם משתמשים? איזה סוג? חברה? טעם?"

אתם כאלה שקופים יטמבלים! רואים פה שכולם בתולים!

מזה דורקס רגיל???? אין דבר כזה כפרות.. כמו שתגידו אני משתמש במידה XXL - למי שלא יודע - אין מידות בקונדומים... יש דורקס עם extra הגנה ועוד כל מיני... אבל אין כזה דורקס רגיל!!

מי שמשתמש בR3 קמצן - אלה חרא של קונדומים.. נקרעים המון.. אין עליהם שמן בכלל והם מסריחים בטירוף! ובנוסף יש עליהם כל הזמן מין טלק מוזר כזה ולא מובן... בקיצור לא להתקמצן - תוסיפו עוד 10 שקל ותקנו איכות...

מי שמשתמש בדורקס שוקולד - טמבל אמיתי ואולי גם הוא ממציא את זה בכלל שהוא משתמש בהם - כי תאכלס מי שהשתמש בהם פעם אחת יודע שהוא לא יקנה את זה יותר בחיים - חרא של קונדום! מסריח לאללה... בהתחלה זה ריח של שוקולד מגניב כזה ואז זה נהיה ריח מסריח.... וביחד עם הריח של הגומי זה יוצר ריח מגעיל בטירוף - פעם היה מבצע באיזה חנות שאם קונים דורקס מקבלים שוקולד מתנה - אני וויתרתי עליו - אלה קונדומים פשוט מגעילים.. לא ממליץ לאף אחד...

המלצה אישית - לקנות את האריזה שיש בה את המיקס - עם כל החיספוסים והדק במיוחד ועוד כאלה - לראות מה הכי מתאים ואז לקנות בפעם הבאה את החבילה האמיתית

הכי טובים שהשתמשתי זה הקונדומים באריזה הורודה - שזה חיספוסים לרוחב הקונדום + חיספוסים של נקודות - זה פשוט מגניב - גם אתה מרגיש וגם היא.. מומלץ מאוד!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:08

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר