לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2005, 11:01
צלמית המשתמש של dododo
  dododo dododo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.02
LOL - "שרון יחלק את ירושלים"

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://glz.msn.co.il/NR/rdonlyres/eqmht73yz7plvy4aipq5wkfbjfwe3vzcdcehdba4sb65bz4mywu4eyc7lca762thy4njtsg7jn3fwo/bibi-hand.jpg]

"אריאל שרון יוביל לחלוקתה של ירושלים" - כך אמר הבוקר המועמד לראשות הליכוד בנימין נתניהו.

"שרון קידש את עקרון הנסיגה לקווי 67' בזה שהוא נסוג עד הגרגיר האחרון של רצועת עזה. על ידי כך הוא גם יצר תקדים לחלוקתה של ירושלים", אמר נתניהו במהלך סיור בשטח המחלוקת E1 שבין ירושלים למעלה אדומים. הוא הוסיף והבטיח שיבנה בשטח על מנת "להבטיח רצף יהודי בין ירושלים למעלה אדומים".

אתמול הציג נתניהו את מועמדותו לראשות הליכוד במסיבת עיתונאים מיוחדת, בה אמר: "שרון נטש את עקרונות הליכוד ובחר ללכת בדרך אחרת - דרך השמאל". "הליכוד היום זקוק למנהיג שיפסיק לתת רוח גבית לטרור, יעצור את השחיתות, יאחה את הקרעים וישקם את ההריסות. אני מאמין שאני יכול לעשות זאת, ולכן אני מודיע על מועמדותי לראשות הליכוד ולראשות הממשלה", הוסיף.

"אני אומר לשרון: הגיע הזמן שתפסיק לברוח מהבוחר. אלה בוחרים ששלחו אותך ושבחרו אותך. תתייצב בפניהם, תציג את המדיניות שלך ותגן עליה. אני אציג את המדיניות שלי וניתן להם להכריע", הוסיף נתניהו, "נכבד את ההכרעה הדמוקרטית של מתפקדי הליכוד. זו הדמוקרטיה אריק, והגיע הזמן שתכבד אותה". נתניהו עקץ את שרון גם בסוגיית השחיתות: "בשנים האחרונות יש כאן הדרדרות איומה בעניין זה. איני יכול לקבל את זה שהמדינה שלי תהפוך למדינה של בקשיש".

גל"צ

נערך לאחרונה ע"י dododo בתאריך 31-08-2005 בשעה 11:28.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2005, 15:50
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
חברי, אתה תמיד צודק...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "איפה ג'מבו חברנו הטוב"

אם מה שקרה בעבר אתה משכתב בהצלחה אז מי אני שאוכל להתווכח איתך על העתיד...
תמיד תקפת את נתניהו שדיבר אמת והגנת על השקרן. אז עם מי נתווכח?

כשנתניהו אמר שהרובים ישמשו לרצח יהודים, רבין אמר שהם ישמשו לחיסול מחבלים בלי בג"ץ ובלי בצלם.
מי דיבר אמת? מי שיקר?
לפחות גינית את השקרן? לפחות החמאת למי שאמר אמת? הצחקת...

כשנתניהו אמר שמעזה יעופו טילים, רבין שיקר שלא יהיה דבר כזה ושהליכוד מסית.
מי דיבר אמת? מי שיקר?

כשנתניהו אמר שפרס וברק יחלקו את ירושלים, פרס וברק הכחישו בתוקף.
בקמפ דייוויד, בשארם ובטאבה ראינו שפרס וברק וכל המערך ללא יוצא מן הכלל התחננו בפני הצורר שיקבל לא רק את ירושלים המזרחית אלא גם את הר הבית!!! ואפילו שטחים בקו הירוק!!!!
למזלנו הצורר סירב לחתום וכך ניצלנו.
מי דיבר אמת? מי שיקר?

אתמול הפצת כזב שבבחירות 96 הערבים הצביעו לנתניהו.
הצגתי לך מסמך של המכון לחקר השלום! שמראה שכמעט 100% מהפלשתינים תושבי ישראל הצביעו לפרס והאחוזים הספורים של נתניהו באו בעיקר מהדרוזים (שכידוע אינם דוגלים בהשמדת ישראל).
לפחות התנצלת על הכזב? הצחקת...

אבל המשך... יש לא מעט שמאלנים שמשתכנעים מהתעמולה הכוזבת ואפילו, אולי, מתענגים מגילויי השנאה.
עובדה שעד היום איש מהם לא ניסה לתקן אותך.
ישן 31-08-2005, 16:14
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.02
אהלן חברי אבל אתה לא יכול להכחיש שבנשק הזה נהרגו גם מחבלים:)
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "חברי, אתה תמיד צודק..."

ניסתי אתמול לכתוב לך אתמול מגילה עם הרבה נתונים לקח לי איזה שעה ללקט את החומר בערב
ואתה יודע אחרי שהתחלתי לנפות Spelling Mistakes

הפסיק החשמל לעבוד והכל התנדף(אשמתך) בכל מקרה אני זוכר מאחד המקומות אבו גוש איפה שהחומס הכי טוב (סולחה) כדי לך לבוא לשם בשבת מקום יפה ובטוח(בנתיים)

לקחתי מדגם מהכפר הגדול הזה כפר שכולו מוסלמים. ללא בדואים או יהודים ותראה איזה פלא כמה בחרו לליכוד ולמפלגות הימין כן בחרו שם פרס יותר אבל זה לא מבייש כל מפלגה אחרת

נכנסתי לישובים בתוך השטחים הכבושים ומה הפלא גם שם בחרו במפלגת העבודה

כמו כן הבאתי תזה מדוע פרס קיבל פחות קולות בגלל ענבי זעם. וכל האנרגיה של מםלגת המערך הוצא על החזרת הקול הערבי לבחירת המערך

כמו כן הבאתי ב-2001 את התפלגות הקולות בבחירות ושם באמת תזוזה ענקית כלפי שרון ברק ספג המון מכות שם. וכמובן גם אנחנו הבוחרים הפוטנציאלים לא בחרנו בכלל. אני מתכוון גם הבחירות האלנה לא לבחור כלל

https://2005-uploaded.fresh.co.il/2005/08/27/18990842.pps

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:17

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר