לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2005, 15:10
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
ילת"םיחידה לעבודות תת מימיות..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי יעקב17 שמתחילה ב "מה זה ילת"ם??"

רוב רובו של מה שעושה היחידה הזאת מוגדר כמסווג ולכן אני לא ארחיב על זה יותר מדי ברשותך.. בעיקרון עושים כל מני עבודות תת מימיות עושים קורס סילוק פצצות קורס טכנאי תתימי ועוד כל מני קורסים..
בעיקרון מה שאני כן יכול להגיד ושפורסם כבר היחידה נודעה בשם 707 בתחילה היא פעלה כיחידת קומנדו לכל דבר אח"כ הוגדרה שיחידה לעבודות תת ימיות מיוחדות ובמקור ייעודה היה לשלות\לפוצץ\לחלץ מטוסים שנפלו בים ועוד כל מני משימות (פורסם בספרו של מייק אלדר ולכן אני מרשה לעצמי לכתוב את זה כאן לכל מי שיש מידע שלא קיבל אישור לפני כן ע"י הצנזורה אני ממליץ לו לא להעלות אותו כאן כיזה פשוט מסוכן).גם פה אני חושב שהגיוס הוא על תקן מקום פנוי.

טירונות עד כמה שידוע לי 02 אבל גם פה אל תתפוס אותי במילה.אגב הם לא צריכים רמת רובאי גבוהה יותר פשוט כי ההכשרה שהם מקבלים היא לא הכשרת חי"ר הם לומדים דברים אחרים וחבל לבזבז זמן בללמד אותם זריקת רימון או לא יודע מה שזה משו שסביר להניח שלא יצא להם לעשות.... מה שכן הם לומדים לפרק פצצות ברמה מאוד מאוד גבוהה כמו ס"פ.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר