לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2005, 23:25
צלמית המשתמש של M_0sSaD
  M_0sSaD M_0sSaD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.03
שלח הודעה דרך AIM אל M_0sSaD
טוב אז ככה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי daylight שמתחילה ב "שאלה דחופה על קורס חובשים"

אני יכול לספר לך רק משלושה חברים שלי מהנדסה שהיו בקורס חובשים.
מן הסתם אתה תחזור ליחידה שלך, אבל לגבי דבר אחד אני לא בטוח חבר שלי אחרי שסיים את הקורס הוא ירד מחזור זאת אומרת שהוא הלך לאותה יחידה באותו גדוד אבל מחוזר אחד פחות (צעירים) כי המחזור שלו כבר סיימו אימון מתקדם , אז אני לא יודע אייך הנוהל הולך לגבי יח"טיות אבל אני מתאר לעצמי שאותו הדבר.
אני לא ממש יודע הרבה פרטים על טסטים שיש אבל שמעתי כמה סיפורים מחברים שלי על מעגל שהם עשו כל המחלקה וכל אחד היה צריך לתקוע לעצמו מחט ברגל שכחתי אייך קוראים לחומר הזה שכביכול אתה מזריק לעצמך , בכל זאת וזה הולך בכיוון השעון וכל אחד תוקע לעצמו אבל אתה לא מוציא את המחט עד שלא כולם תקעו לעצמם ז"א שהראשון יסבול!!!!!!!!!!!!!!!!
חבר שלי גם סיפר שאתה מחבר אינפוזיה לחבר שלך עכשיו חבר שלי כולו לחוץ מנסה ליישם את מה שלימדו אותו אבל הוא לא עושה את זה נכון במקום להיכנס לווריד וזהו הוא נכנס עמוק מידי ועבר את הווריד והתחיל להזרים את האינפוזיה לתוך היד של חבר שלו והיד של חבר שלו התמלאה באנפוזיה ופיתאום נוצר לו כמו גוש כזה מלא מים אז הוציאו לו את האינפוזיה ולחצו על זה כדי שיצא הנוזל , אז יצא נוזל בעירבוב של קצת דם .
חוץ מזה אני לא זוכר עוד דברים .
ולגבי הפחד ממחטים אני מאמין שאתה תתגבר על זה אתה תראה כל היום מחטים אתה בסוף תלמד לאוהב אותם.
אגב שתגיע לבה"ד בטח תשמע סיפור על קורס "יסמין" זה הקורס של חברים שלי הם עשו שם טרור

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2005, 16:31
  Israeli DF Israeli DF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.08.05
כל ההזרקות והעירויים הם דבר שכיח ויומיומי
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי daylight שמתחילה ב "no can do..."

אני גם הולך להיות חובש אז קראתי על זה הרבה... לפעמים זה יכול להיות יום אחרי יום וכמה פעמים ביום... חברים שלי שהתגייסו רואים את החבר'ה מבה"ד 10 (חיל רפואה) עם זרועות מנופחות וכחולות מרוב הזרקות....

אבא של חבר שלי סיפר לי שכשהיו אצלם חובשים והם היו צריכים לשים לעצמם עירויים הם היו שמים את העירוי כמה שעות לפני במקרר וככה ביום קיץ חם הם היו שוכבים על הדשא והעירוי מקרר אותם מבפנים... נשמע כיף...

אגב, בחורף - לא מחממים את העירוי... זה גורם לעלייה מסוכנת בלחץ הדם...

ישן 03-09-2005, 17:27
  Snipeh Snipeh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Snipeh שלח הודעה דרך MSN אל Snipeh
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי daylight שמתחילה ב "באיזה שלב של הקורס מתחיל באמת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי daylight
באיזה שלב של הקורס מתחיל באמת הקטע המעשי???

זה נכון שהיציאות באמת כל שבוע ויש גם חמשושים ורבעושים???

אתה בוחר מול מי אתה עושה??? כאילו למי אתה מזריק ומי מזריק לך???

אוווווף אני שונאאאאא מחטים !!!!!!!!!!!!!!

איפה ממוקם צריפין???

זה נכון שברגילות אני יכול לצאת עם טיולים ואם כן יש פה חובשים שיוכלו להגיד לי כמה כסף יוצא מיום אחד בד"כ?

יש איזה שהוא קטע של כושר בקורס עצמו ? כאילו מד"סים מסעות וכו'???

סורי על מבול השאלות

חחחחחחח, חמוד אתה..!!

אתה תסגור בין 2-4 שבתות כל הקורס שמשכו 4 חודשים אז תבין לבד..!!

2-3 שבתות בסיסיות שמירה על מתקן בה""ד 10, שמירה על החר"פ צריפין, ועוד איזה בסיס קשר.

שבת אחת כוננות חובשים...!! חצי קורס יסגור....

רוב הסיכויים שתבחר עם מי תעשה חבר שלך או משהו, אבל זה לא כזה משנה.

צריפין ממקום ליד ראשון לציון ורמלה, בה"ד 10 נמצא ליד שער ראשון, קרוב (גדר מפרידה) לשיכון המזרח ...!!

ברגילות לא תוכל לצאת בתור חובש, כי בתור חובש לצאת לטיולים אתה צריך איזה חפיפה קטנה במד"א ולסיים צבא בתור חובש ...!!

בקורס יש כושר בערך כמו של הומלס ממוצע, אין שום קטע של כושר איזה בר אור פה בר אור שם ורוב הזמן כדורגל\כדורסל חדר כושר מעפן, תשתדל לרוץ באופן עצמאי בערבים ולעשות פק"לים בהדרגה תבקש תוכנית אימונים, לסיירות כמו ה- 669 שעשו את הקורס כולם ביחד לקחו אותם לפחות פעם בשבוע לעשות מסע בים ...!!!

בהצלחה
משנה תורן א' גבעתי\צבר 432 נוב04' כבוד!
ישן 03-09-2005, 20:26
  Israeli DF Israeli DF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.08.05
מידע עירוי הוא לא אמור להיות מחומם...
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Snipeh שמתחילה ב "[font=Verdana]אההה אני מבין,..."

הוא בטמפרטורת החדר... וכשאני התכוונתי מחומם התכוונתי שאאתה לא יכול לחמם עירוי באותה מידה שאתה יכול לקרר אותו כי עירוי חם (יתר על המידה) גורם ללחץ הדם לעלות (לרמות קריטיות)...

כמו שאמר Snipeh, הכושר הוא באמת כמו של הומלס ממוצע... שמירות פה ושם וצריפין ממוקם כ25 דקות
מרמלה חצי שעה מת"א (ביניהם)...
שוב, Snipeh צודק, אתה צריך לסיים קורס חובשים כדי ללוות טיולים כחובש. בקשר לשכר זה משתנה מחברה לחברה למרות שהייתי מציע לך ללכת ישירות לבית ספר שבו למדת ככה אולי ייסדרו לך איזה מחיר טוב...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר