לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2005, 21:23
  שולה מוקשים שולה מוקשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.03
בראשון נפתחים מדי שנה בין 2-3 קבוצות של עמית לכושר
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "בראשון עמית לכושר חזקים.. ועד כמה שידוע לי הם קבוצת הכושר היחידה.."

יש קבוצה בפלמחים של לא זוכר איך שקוראים לו.. שיש שם גם אימוני אגרסיביות רוגבי וכ"ו..
והיה כמה ניסיונות של אחרי להקים שם קבוצה שלא צלחו וגםניסיון של העריה והצבא להקיםכושר קרבי שזכה לכינוי "כושר שלמה" על שם המורה המהולל של הגימנסיה הראלית שלמה..
ממה שאני שמעתי אחרי אימונים הם היו יושבים שם לעשן סיגריות בצוותא.. והחניך הכי מבטיח שלהם התעלף במהלך הריצת 2000 בבר אור של היום סיירות.. בקיצור לא רוצה ללכלך אבל אם זה נכון (הקטע של העישון בטוח נכון כי ראיתי את זה) אני מבין למה הם לא ממש פרחו...
בכל מקרה זה לא משנה איפה העיקר שתהיה במסגרת כלשהי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-09-2005, 03:02
  Papa_Sutul Papa_Sutul אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.04
חבר תקשיב למה שאומרים לך.. ותאמין לפעמים גם אם זה נשמע לך לא הגיוני..
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי האור מציון!! שמתחילה ב "חחח טוב שלא אמרת 80 אחוז."

אני התאמנתי לצערי כמעט כל השנה אצל עמית לכושר.. עמית לכושר זה קציצות לעומת בוקסבוים..
והמספרים באמת נכונים אחי למה לצחוק.. תבוא תתנסה..

חוץ מזה שאם אתה בראשון בטח התאמנת אצל דני.. ודני שפיץ אחי, המאמן עושה את ההבדל.. כנ"ל השטח שבו מתאמנים.. אנחנו בצוות רחובות התאמנו על שטח מחורבן ויצאנו משם רק עם בעיות אורטופדיות והכנה מינמלית לגיבושים..
וכל הכבוד לחבר'ה בראשון אבל אחי זאת קבוצה ענקיתתת שמרוב שהיא גדולה חילקו אותה..(לא שמשהו פסול בזה.. אבל אתה אומר מספרים תתייחס באחוזים ביחס לשאר הקבוצה)

וגם כמו שטריס מעלי אמר.. קבוצת כושר זה לא מה שיגרום לך לעבור.. כמובן שזה יוסיף המון ויעלה לך ת'סיכויים בעשרות אחוזים.. ומה שאני אומר עכשיו לא בא בכוונה לאף אחד אלא ברמה כללית לגמרי ואני בטוח שתסכימו איתי.. קודם כל להיות בני אדם.. ולא לשחק אותה וכאלה דברים בגיבושים..(בגיבוש האחרון היה אחד כזה והוא אפילו עבר..) אז דיי עם וויכוחים טפשיים.. שכל אחד יקח לתשומת ליבו מה שיש לשני לומר על הקבוצת כושר שלו אם בראש שלו שילך לאימון אחד לבדוק ורק אז לדבר..

נערך לאחרונה ע"י Papa_Sutul בתאריך 03-09-2005 בשעה 03:17. סיבה: שכחתי כל מיני שטויות..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר