בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "כשאני פותח סרטון ב-BS פלייר, התוכנה נפתחת, שומעים קול, אבל חלון התמונה לא נפתח"
שלב ראשון: תנסה להקיש פעמיים על הBSplayer עצמו אם אתה רואה תמונה זה כבר טוב. אם לא אז כנראה שחסרים לך קודקים או שהקובץ פגום. מקווה שעזרתי.
שלא משנה איזה קובץ פותחים, ה-BSplayer רושם Closed. התברר לי שהקבצים שניגנתי היו ביותר מדי תיקיות אחד בשני - D\XX\XXXX\XXXX\XXX וכו', וה-BSplayer לא תומך בזה. אז מה שאני מציע לך לעשות, אם הדבר אכן נכון, הוא לשים את הקבצים במקום קצר יותר, ואם גם זה לא עזר, תתקין מחדש את התוכנה.
ה-BS מפעיל את הקובץ, יש קול אפילו ואני שמע את הקובץ
אבל עם ה-BP פליר, נפתח עוד חלון ששם מוצגת התמונה, החלון הזה לא נפתח לי...
הסרטים פועלים בכול תוכנה אחרת שיש לי במחשב, הבעיה היא ספציפית ב-BS.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "יאו יאו איזה טמבל למה אתה מגיב סתם..."
נו באמת,מדובר בסה"כ חתימה.
בכול מקרה:
בתקיית ההתקנה של BSplayer (בד"כ C:\Program Files\Webteh\BSplayer) נמצא קובץ בפורמט הבא:BSplayer.Username.xml,מחק את הקובץ עם שם המשתש של הווינדוס,ולאחר מכן התוכנה אמורה לעבוד כרגיל (תהליך זה מוחק את כול ההגדרות).