04-09-2005, 16:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.03
|
|
|
אני הגבתי לידיעה/לכתבה ואתה אבדת את העשתונות נוכח תגובתי והגבתי כלפי אישית....
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "סליחה אם פגעתי בך אישית- זה נבע מנתוח מוטעה של מכתבך, אני שמח שטעיתי בהקשר אליך"
מה כל-כך מסובך, איזה התפתלויות ואיזה ניסוחים יש לך, תתנצל-זה הרבה יותר פשוט.....
שימוש בדמגוגיה (+שקרים) לא מהווה פתרון לגופו של עניין, לחלוטין לא!
" ומגוננים על ילדים ההולכים לבית ספרם"
מי מגונן מה מגונן, מי בכלל תוקף אותם
הם עשו שימוש ציני (דומה לשימוש בילדי גוש קטיף) לקידם אג'נדה פוליטית/אישית
ועוד:
"מגדיר אותם כאויב" - לא הגדרתי אותם אישית אלא ציינתי שהם: "בילדי מי שנחשבים לאוייב"
אז לא רק שלא דייקת, אלא בכלל שמת מילים בפי וחבל
אא"כ, "על ראש הגנב בוער הכובע" והייתה לך פליטת קולמוס ובעצם לדידך, הם הם האוייב האמיתי....
אשרייך שאתה רואה בילדים קטנים ותמימים (המנוצלים מעת לעת ע"י השמאל הקיצוני לטובת תעמולה פוליטית) כאוייב, אשרך...
חלק מאותם ענייני עירי, אין להם ממה לחשוש, כי אין להם לאן ללכת, הרסו להם ונתצו להם את הבית ואת בית הספר, את תחנת ההסעה ואת הכביש, אפילו את הפרחים בגינה רמסו, כך שאני ממש לא מודאג ודואג להם..
הו כן בהחלט שאני יודע היכן ממוקם הוא אותו "דרך כל בשר" , ברם כאשר אני נפג"ש עם שר"י פעמים אני מתבלבל ושגגות נופלות תחת ידי, אולי התופעה מוכרת לך??.....
בכל מקרה, הדרך ש"אחלתי" להם נכנסה למרכאות, כי הם בבטחון מוחלט ילכו בה, אבל בזמנם, ומי מהם שיוקדם זמנו, אני לפחות לא אזיל כל דמעה....
"צורה מאוד מכובדת, ויהודית בעליל" - הייתה לבלות את הבוקר עם ילדי מגורשי גוש קטיף ולהעביר להם שיעור, לחזקם ולנחמם ביומם הקשה והנוראי, ולא ללכת למי שנתפסים אצלנו כילדי האוייב...
(הרשע והנורא)
אם אתה אחד מהם ונפגעת אז מחד אני מתנצל, מאידך כל שנותר לי לומר לך בוש והכלם!!!
האווייב - אלו שרוצים במותנו (גם שלך ידידי)
והמלחמה הא מלחמת אוקטובר 2000, שעל מותה טרם הוכרז, לפחות עד כמה שאני יודע......

שונרא מאי 1992-מרץ 2006.
R . I . P
|