צהריים טובים ושבת שלום, אתמול קיבלתי מייל שדחו לי את השירות מה-25 לספטמבר 2005 ל-26 לספטמבר 2005. זה אומר משהו? מישהו יודע קצת על הגיוס הזה?
או שיש יותר מדי אנשים במחזור שלך וכבר התקבלת לתפקיד ויש לך מקום. או שפשוט התקבלת לתפקיד\עברת גיבוש ונגמרו המקומות אז אתה במחזור הבא. אם לא 2 אלה.. לא יודע
אל תלחץ מזה, זה קורה לפעמיים תילך ותיראה ואם קרה שלא התקבלת אל תילחץ מזה אתה תקבל אחרי זה זימון למשהו יותר טוב ככה זה לפחות קרה לי .. בהצלחה
גם לי קרה אותו הדבר בדיוק. האם זה אומר ששובצתי בתפקיד מסויים באופן וודאי ?
קם אני קיבלתי לפני יומיים מייל על שינוי התאריך גיוס שלי אצלי למעשה הקדימו מה-28 ל-26
ציטוט: במקור נכתב על ידי ~GoRiLLaZ~ קם אני קיבלתי לפני יומיים מייל על שינוי התאריך גיוס שלי אצלי למעשה הקדימו מה-28 ל-26 יש לך אולי מושג על הגיוס הזה משהו? טירונות אני הבנתי מכם שזה 02. (אגב איך זה מסתדר עם כל החגים של אוקטובר?)
ציטוט: במקור נכתב על ידי ~GoRiLLaZ~ קם אני קיבלתי לפני יומיים מייל על שינוי התאריך גיוס שלי אצלי למעשה הקדימו מה-28 ל-26 מה 26 דחו לי ל28
הטירונות הזאת היא באופן וודאי 02. (אני בעל פרופיל 64 ואין לי יותר מדי אופציות.) לי סיפרו שזה גיוס של משטרה צבאית. אני לא בטוח לגבי שומדבר. אם מישהו שיודע לאן מגייסים בתאריך הזה, אני מאמין שנשמח כולנו לשמוע. עומר.
חובשים, משטרה צבאית, ג'ובניקים... חוץ מזה שיכול להיות, כמו שכבר אמרו, שהעבירו תאריך בגלל בעיות טכנייות...
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.