לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-10-2007, 22:18
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
לא מצחיק, גם לא משעשע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "מקרה מזעזע: אונס קבוצתי של בן 17."

לכל אחד תפיסה אינדיבידואלית של מיניותו העצמית ומין בכלל. אני לא מסכים עם מי שצוחק עליו (רמבו 6, התגובה שלך מבזה אותך יותר משהיא ביזיונית כשלעצמה), וראוי שתורידו רגע את הידיים מהעכבר והמקלדת ותפנימו: אף אחד מכם לא רוצה לדעת מה תחושה שבה מישהו זר מחלל את האינטימיות הפרטית שלכם, ולא משנה באיזה צורה זה נעשה! מי אתם לעזאזל שתשפטו ותצחקו על אדם כלשהוא, במיוחד לאחר שעבר את אחד האירועים הטראומתיים ביותר שקיימים?!

אז לשם שינוי, תחסכו ממני (וגם מעצמכם) את הבדיחות קרש וההספמה המטומטמת - הפעם זה לא מתאים, אז פשוט תרדו מזה.

עצוב, פעם הפורום הזה היה מסוגל להתמודד עם תכנים קשים ברמה קצת יותר גבוהה מהיום...

נערך לאחרונה ע"י סירפד בתאריך 14-10-2007 בשעה 22:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-10-2007, 23:15
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי סירפד שמתחילה ב "התמודדות של מי?"

סביר להניח שאתה צודק, הגולשים פה מצאו עוד סיבה להספים קצת ולעשות צחוק. אבל זה
לא שונה מכל נושא אחר שצחקנו עליו בפורום, השוני היחידי הוא שהפעם זה כניראה נגע לך
בעצב חשוף. אם כבר העלת את זה אני באמת לא חושב שצריכות ליהיות יותר מידי פרות קדושות,
בטח לא בפורום, שהוא מקום שגולשים אליו כדי להירגע ולצחוק קצת. ברור שאם יש נושאים מיוחדים
שמפריעים לגולשים מסויימים אז אפשר וצריך להתחשב, אבל כעיקרון צריך גם לדעת ממי ומתי
להעלב.

ד"א ההתמודדות שאני דיברתי עליה היא לא התמודדות עם אונס, אלא התמודדות עם דיון בנושאים
קשים. יש אנשים שלא יודעים איך להתמודד עם דיון על נושאים כאלה והפתרון שלהם הוא לצחוק על
הנושא.

ישן 15-10-2007, 00:03
צלמית המשתמש של סירפד
  סירפד סירפד אינו מחובר  
מנהל פורום צבא ובטחון

חבר מתאריך: 04.05.02
לא נעלבתי
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "סביר להניח שאתה צודק, הגולשים..."

העניין הזה לא נגע לי בעצב חשוף, ולמזלי מעולם לא סבלתי משום דבר הקשור לתקיפה מינית. הומור שחור יש לי בשפע, תאמין לי שכמות הבדיחות שואה שהיינו מספרים בקיבוץ היו גורמות למי שלא היה אחד מהחבר'ה לבחילה. אני בהחלט חושב שכל מקום שמכבד את עצמו כן צריך לשמור על איזהשהם קוים אדומים מינימליים, ולראיה היחס הבלתי מתפשר של הנהלת האתר ומנהליו לעניין השוואת גולשים לנאצים. כל תחום התקיפה המינית נמצא לדעתי מעבר לקו האדום, ובתור אנשים בוגרים אנחנו כן אמורים לשמור על איזהשהיא רמה מינימלית. עם כל הכבוד להתפרקות, גם לה יש גבולות.

ישן 15-10-2007, 01:18
  הולי הולי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.04
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "[i][b]טוב קודם כל לא נפתח על..."

הבעיה נעוצה בזה שיש כאן מעין רושם כזה על פורום מה שבראש שאינו נכון בכלל, מדובר בפורום איכותי עם גולשים שונים ומגוונים, לרוב התגובות שם הן על רמה <שימי לב גם איך הגיבו לתגובות הרעות>, ותאמיני לי שעברתי על כל אשכול ואשכול שנכתב שם בשנים האחרונות, בתור מנהלת לשעבר של הפורום, ראיתי איך הגולשים מתבגרים וגדלים, יצא לי להכיר המון, זה כבר מזמן לא פורום של קללות וירידות, חבל שאתם לא לוקחים חלק מהפורום הזה, אולי תלמדו כמה דברים חדשים, בסך הכל שני הפורומים זהים ברעיון, רק לאוכלוסיה צעירה יותר, התגובות לעומת זאת , זהות.

ההתנצלות מתקבלת אבל חשוב שתפנימו את הדברים האלה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:50

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר