18-06-2006, 03:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.11.01
|
|
|
נגיד כך
אני גם לא מרחיב פיזיקה, רשמתי את הציונים של אנגלית ומתמטיקה, ושל מחשבים שאני מגביר (5 יחידות).
בעקרון עדיף שתדע את הציונים, אני באתי בלי לדעת שצריך אבל זכרתי קצת איך זה הלך אז יכלתי לרשום, עדיף שתזכור, אם לא הרחבת מחשבים ופיזיקה אתה משאיר את זה ריק....
בעקרון המחשבון קרב זה פועל כמו מחשבון, שכל כפתור זה פעולה אחרת, ויש לך הסבר של כמה דפים על כל פעולה ופעולה מה היא עושה ומה היא משפיעה.
יש לך מחסנית לעבוד איתה, ושלושת המשתנים שהסברתי עליהם מקודם,
יש 10 תוכניות, מהקל לקשה.
לי היה יחסית קל כי הרחבתי מחשבים וזה דומה לשפת פסקל,
אבל אם אתה קורא טוב את ההוראות ומסדר לך בראש מה עושה מה, (ויש לך חשיבה מתמטית, שהיא מאוד עוזרת) אתה עוקב אחרי ההוראות וכותב את התוכנית.
יש לך לכל תוכנית מספר מינימלי ומקסימלי של שורות, או פקודות איך שתקרא לזה, עדיף לא לעבור אני הבנתי את המקסימלי, אם עברת וזה נראה הגיוני זה פשוט אומר שיש דרך יותר יעילה לכתוב את זה ולא בהכרח טעית.....
אני לא יודע אם מותר לי אשכרה להביא לך דוגמאות מהמבחן, של הפקודות עצמן ושאלה שהייתה לי, לכן לא נכנסתי לזה בכלל, אבל בעקרון זה עובר ע"פ שהכפתור X עושה פעולה של הוספה של הערך בB לערך של A, או שמחסיר את B מA, או כפתור אחר שמגדיל את הערך של המשתנה C, וכן הלאה.......
מקווה שעזר, אם מישהו יכול להגיד לי אם מותר לי לרשום פרטים ספציפיים של המבחן אין לי בעיה להסביר לך גם דרכם, רק שיגידו אם מותר........
למרות שעדיין אם אני יביא לך דוגמא מפורטת, אם אין לך את החשיבה לזה, זה לא יעזור לך הרבה........
|