לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-03-2006, 03:14
  Educated Fool Educated Fool אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
קצין מיון.. עד כמה הוא מתייחס באמת..?

התגייסתי ביום רביעי ויום למחרת הייתי אצל קצין מיון.
לפני שנכנסתי אליו קיבלתי איזה שני דפים שהיו כתובים עליהם כמה תפקידים שלא כ"כ מצאו חן בעיני, אבל הייתי חייב לדרג (חייל בחיל האויר, מש"ק תיאום וקישור, טכני חיה"א, טכני חיל חימוש, ראש לשכה, חיל שירות בתי הסוהר, שוטר צבאי).
כשנכנסתי אל הקצין הוא קודם כל שאל אותי לרצונותי, ורק בסוף הראיון שאל אותי לגבי הדירוג שלי בדף הזה. אמרתי לו שאני רוצה תפקידים ספציפיים שאני יודע שצריך אליהם מיון קד"צ ושלא הספקתי לעשות, אבל בכל זאת.. נתמ"ם ופקח טיסה. חוץ מזה אמרתי לו שאם לא יתאפשרו התפקידים האלה אז באופן כללי אני מעוניין לעסוק בתפקיד איכותי, בתחומי מודיעין או מחשבים, ושלא כ"כ חשוב לי אם זה יהיה בסיס פתוח או סגור, אלא בעיקר חשוב לי שיהיה לי תפקיד מעניין.

עכשיו.. השאלה שלי היא מה הסיכויים שבאמת יתנו לי תפקיד שאני רוצה, לאו דווקא נתמ"ם אופקח טיסה, אלא תפקיד שקשור למודיעין או למחשבים, ושיהיה איכותי..?
יש סיכוי שהקצין מיון יתייחס בכלל לרצונות ולנתונים שלי (56) שהיו כתובים לו מול העיניים, או שהוא יזרוק אותי לאן שבא לו?

תודה לעונים
שבת שלום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר