לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-03-2006, 04:25
  lea10 lea10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
צילום אולמרד לגל"צ:אני אדם ישר - נדנד למשטרה לכלוא את גנדי - מסמך

לאחרונה צצות כפטריות אחרי הגשם מיני פרשיות שחיתות לכאורה, בהם מוזכר שמו של אהוד אולמרט. בראיון נשאל ממלא מקום ראש הממשלה בישירות "האם אתה איש ישר?", שאלה עליה הגיב, כצפוי, בחיוב. "הביקורות הינן לגיטימיות, אולם במהלך שנים לא מועטות, במקביל להיותי חבר כנסת, עבדתי גם כעורך דין, דבר שהיה מאוד שכיח ואפיין רבים וטובים. כל זאת על פי החוק, בהתאם לנוהלים ועל פי התקנות, ולכן בנוסף להכנסתי כחבר כנסת הייתה לי הכנסה נוספת ששיפרה במשהו את מצבי. כל היתר אלו הן רכילויות וטענות שאין להן שחר. למען האמת אני נבוך מזה שאני צריך להתגונן מפני השמועות הללו, אבל היות ואנחנו נמצאים ערב בחירות, אני מקבל בהכנעה גם את כלל המשחק הזה".

http://glz.msn.co.il/glz/news/sound...39f5239ae50.htm

כבודו של הגנגסטר רחבעם זאבי שחוסל ע"י סאדאת ואנשיו נוגע לאולמרד לקצה הנעל

אולמרד שנתבע בגין הוצאת לשון הרע ע"י זאבי בסוף שנות ה- 70 בגין מה שאולמרד טען כי זאבי מהווה "מודל של אדם היוצר הגנה חברתית על אנשים הקשורים לפשע המאורגן" בהקשר לבצלאל מזרחי , אולמרד לא חזר מטענתו בעניין עד היום ולא התנצל – התביעה הוסרה לאחר 5 שנים עקב לחצו של בגין שביקש למנוע הטלת פצצת סרחון משפטית כתובה על מחנה הימין...אולמרד טרם הפך למיליונר בדולרים מעיסוקו כח"כ אז התגורר בצריף בצור הדסה בפרוזדור ירושלים ותפס סוס תקשורתי לרכב עליו...דברי הכנסת: "השאלה שרציתי להעלות בבית הזה היא, האם כל אדם יכול למלא תפקיד ציבורי כלשהו, במיוחד כשמדובר בניהול של מוסד תרבותי, ציבורי, חינוכי, אשר שמו ומעמדו יקרים לנו באופן מיוחד. אמרו ואומרים: הרי האיש שבו מדובר, אותו רחבעם זאבי.... כאשר התפרסמה בנוגע לזאבי כתבה בעיתון על אופן חקירתו על-ידי המשטרה, פנו שני חברי כנסת, חבר הכנסת אולמרט ואני, למפכ"ל המשטרה, וביקשנו לדעת מדוע נחקר זאבי כפי שנחקר ומה מתכוננת המשטרה לעשות בעניין זה... והמדובר הוא לא בעבירת תנועה, לא בעבירה של צווארון לבן, מס הכנסה או משהו כזה, אלא בקשר למה שידוע בפולקלור הישראלי של העת האחרונה בשם "הרצח הכפול".התברר שלפי הקלטות אלה, לאחר צלצול טלפון, בחצות ליל נסע רחבעם זאבי אל חבריו, שאחד מהם הורשע ויושב במאסר עולם ולגבי השני נעשים מאמצים להסגירו ולהעמידו למשפט... רבותי, הרי היה מדובר בשמו של אותו אדם גם במשפט של עיתון "הארץ", או נכון יותר, של בצלאל מזרחי נגד עיתון "הארץ". נאמרו שם דברים חמורים על קשריו של האיש....אהוד אולמרט (הליכוד): אדוני היושב-ראש, כנסת נכבדה, בדעתי לומר רק משפטים אחדים ולכן אשתמש במיקרופון הזה ולא במיקרופון שעל הדוכן.אני מצטרף לכל הדברים אשר הושמעו על-ידי חבר הכנסת וירשובסקי. כמוהו גם אני סבור שעיקר הבעיה איננו בצד המשפטי אלא בצד הנורמות הציבוריות שאנחנו רוצים להקפיד עליהן..." - הישיבה העשרים-ואחת של הכנסת העשירית יום שלישי, כ' בחשוון התשמ"ב (‎17 בנובמבר ‎1981). יש דברים שנמחקים בדרך פלא מן הזיכרון,כך יכול אולמרד הכתב הצבאי של אתמול להריע היום בשופר יריחו הפסול בעזרת מניפולציה של מאות חיילים חינמיים בהפקת חלום רטוב מחוף אל חוף , ואף לקבל בתחבולה קרדיט על הצלת כבודו של זאבי, כבוד שהוא עצמו דרס בשעתו לצרכיו המיידיים . אולמרד בעל אלף הפרצופים יאמר יום למחרת "...אני רוצה בהזדמנות הזו לומר למי שהיה במשך שנים רבות יריב פוליטי שלי , שמעולם לא הסכמתי אתו...רחבעם זאבי...עם ישראל השיב את כבודך אתמול בפעולה שבה נקטנו...".

קדימה ועלה ירוק מקורם בצמח

נערך לאחרונה ע"י lea10 בתאריך 21-03-2006 בשעה 04:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-03-2006, 21:36
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
:)
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי lea10 שמתחילה ב "אתה הרי וותיק פה כמוני אלא שיושב כבר בכותל המזרח"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי lea10
אם קראת בקישור עצמו בפנים אתה לא יכול לחשוד בי שאני רוצה לעשות פרסום לאולמרד
למה אני צריך לעניין עיתונאי בסיפור? מה הסיפור שמדובר באולמרד בעל 1000 הפרצופים?
אם קראת כמה מהודעותיי האחרונות בפורום (ביום יומיים האחרונים) אתה לא יכול לחשוד בי שכתבתי את התגובה ברישא ברצינות. אלא מאי? כל המפרסם דבר נכון בגנותו או שחיתותו של אולמרט - הרי זה עושה לו תעמולה.

ולראיה, כמות הפרסומים בעיתונות החופשית / המגוייסת (גם שם פורסמו דברים) לעומת כמות המנדטים של קדימה בשקרים. התעמולה (לא כותבים על אולמרט דברים טובים) לעומת המצב בשקרים.

ציטוט:
מרוב ציניות כבר אין רגשות
מרוב הפוכות כבר נגמרו הישרות
מרוב ארטיסטיות כבר אין שום צורה
מרוב מטאפורות לא מבינים אף שורה
וזה מתאר את המצב.

אמר מי שאמר שהתעמולה של קדימה היא סטייל גבלס, ויודע מי ששילם או משלם עבור תוצאות ידועות מראש של סקרים - אם וכמה זה נכון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר