02-04-2006, 17:07
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 23.09.03
|
|
ציטוט:
א ,זה לא קשור לנושא המקורי - רק תסכים איתי שקצת קשה לסמוך על דיעה \ מילה של אדם שלכאורה ואני שוב אומר לכאורה .. מסכן עצמו ואחרים ואני יודע ולא משנה מה היו נסיבותיך שכן עשית זאת ועל זה לא מתכוון בכלל להתווכח איתך
|
לא רלוונטי.
ציטוט:
ב , ידע לא ידע , אין קשר כול דבר יכול לגרום למה שראינו שם { ולא , אני לא טייס או איש תעופה }
|
אז זהו, שלא. בווידאו הנ"ל רוח הצד החזקה נושבת מצד ימין של המטוס (מאיפה שעמד הצלם). פה ופה ניתן לראות עוד סירטונים של נחיתות ב crosswind. פה ניתן לראות עוד מאות תמונות של נחיתות ברוח צד. כולל תמונות מן השדה המפורסם ביותר בעולם בגלל רוחות הצד החזקות מאוד שבו, Kai Tak, שדה התעופה הישן של הונג-קונג.
ציטוט:
ג , אני לא מסתמך על הכתבה ושמח לשמוע שיצאת בסדר בריא ושלם ובחתיכה אחת מכול האירוע הזה {וממה שהבנתי הרבה מאוד מזל היה לך שם }
רק הדבר הראשון שעולה באופן הגיוני הוא :
מה לעזאזל עושה אזרח במקום שאמורים לנוע בו רק מטוסים
|
למקרה שאינך יודע זאת, שדה התעופה בהרצליה הינו שדה תעופה אזרחי. בנוסף, אני לא יודע אם ביקרת בשדה בהרצליה. אני כן, וזה לא כמו בשדות גדולים שיש הפרדה ברורה בין ה airside, שבו נעים המטוסים לבין השטח הקרקעי.
ד"א, אני בכלל לא הבנתי מה הקשר בין אל על לסירטון הנ"ל (אל על בכלל לא מפעילה את סוג המטוס הזה), אבל שיהיה.
ד"א 2, כפי שניר כתב הטייס לקח את ההחלטה הטובה כאשר ביצע go-around.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
נערך לאחרונה ע"י DeepSpace בתאריך 02-04-2006 בשעה 17:19.
|