לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #10  
ישן 03-04-2006, 18:07
  אבי ירדן אבי ירדן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 30.01.06
הודעות: 284
בכל זאת - תמיד יש פעם ראשונה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי א.ג. שמתחילה ב "משקפיים וקורס טייס"

סליחה שאני בכל זאת בא מזווית הפוכה - מישהו יכול להסביר לי איזו סיבה אחת בעולם יכולה להיות, שמכונן או נווט תובלה לא יוכל להיות עם משקפיים במספר 4 או 5? יש פה מספיק אנשים ודוגמאות חריגים - איך בהתעקשות ובסבלנות אפשר לכופף גם את לשכת הגיוס וגם את ירפ"א, ומן הסתם גם את בית הספר לטיסה.

אני מכיר לפחות אדם אחד שמסיבות פיזיות לא רצו לקבל אותו לקורס ולאחר ויכוחים והתעקשויות - נכנס ישר למגמה שבה לא היתה משמעות למוגבלות שלו. לצורך העניין ויתרו לו אפילו על צ'ק פייפרים (שהיה אז), כי לא היה טעם שיעשה אותו.

ככה שהכל אפשרי, לדעתי. הכל תלוי כמה אתה רוצה וכמה אתה מוכן להשקיע. אל תוותר עכשיו כדי שלא תצטער אחר כך. ואל תצפה שבעשר הפעמים הראשונות (או העשרים) מישהו יטרח להקשיב לך ברצינות או לענות לך לעניין - הכל בידיים שלך, לא שלהם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #15  
ישן 05-04-2006, 12:09
  אבי ירדן אבי ירדן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 30.01.06
הודעות: 284
אני חוזר ואומר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי א.ג. שמתחילה ב "משקפיים וקורס טייס"

לא רוצה לטעת תקוות שוא, אבל אני אומר שוב, שבין עשר למאה התשובות הראשונות שתקבל תהיינה שליליות, אבל אתה בסך הכל צריך שפעם אחת יגידו לך "כן", וזו תהיה הפעם האחרונה והקובעת. גם לאליס מילר כל העולם אמר "לא" ואם כבר חופרים, אז גם הבן של ברוך גולדשטיין היה צריך לעבור דרך בית משפט כדי להתחיל קורס טיס. יש עוד הרבה מקרים אחרים שפשוט לא פורסמו בתקשורת, ויש כמה מקרים (אמנם שונים, אבל העקרון דומה) שעלו כאן בפורום. השורה התחתונה נשארת אחת: אם אתה לא תנסה בשביל עצמך, אף אחד לא יעשה את זה בשבילך. גם אם רפי פרץ היה מפקד חיל האוויר התשובה הראשונה שהוא היה מקבל היתה שלילית (טוב, אולי אם הוא באמת היה מפקד החיל, היו עונים לו אחרת...). התשובה הכי קלה בשבילם, שלא מצריכה מאמץ חשיבה ויציאה מחוץ למסגרת, היא "לא". התפקיד שלך - אם אתה באמת רוצה - היא לגרום להם לענות ההיפך. תוכל לומר שאתה מראש מבקש להתמיין למגמת נווטי תובלה או מכוננים, ושלא יספרו לך שזה בלתי אפשרי כי זה אפשרי - זה רק לא מקובל - ויש דוגמאות.

נערך לאחרונה ע"י אבי ירדן בתאריך 05-04-2006 בשעה 12:10. סיבה: עברית בעייתית
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:26

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר