לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2006, 23:01
  ROKER :) ROKER :) אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.08.05
היה נפלא היה טוב, אבל אל תשכחו never say never

הכל רק מתחיל, יום חדש שבוע חדש חודש חדש ו-3 שנים חדשות.

יום לפני, וואו אניממש מתרגש לחוץ חושב אפילו לא לישון מרוב התרגשות, לחוץ מהשינוי לחוץ מהמפקדים לחוץ מהחברה בחדשים פשוט לחוץ....

אני יושב וחושב על כל הדרך שעברתי מכתה י"ב שבא עשיתי את ה"צב (יהושוע)" הראשון שלי ואת המיונים לחובלים את הגיבוש צנחנים את ההורדת פרופיל את הפקסים לצבא את הלחץ את האי ודאות, הכל!!!!! ואני מסתכל עכשיו ורואה את עצמי לא יודע מה לומר זה פשוט שונה הראייה שלי השתנתה לגמרי מסוף י"ב עד עכשיו (עברה בערך שנה כבר ). ואני רואה איך גדלתי איך אני מסתכל על הצברא אחרת.
אני לא יודע מה איתכם וכולם אומרים לי שאחרי זה אני אצטער על מה שאני אומר עכשיו ושאתה מדבר שטויות, אבל אני מחכה לרגע הזה כבר המון זמן, וכל כך רציתי שהוא יגיע היום שאני אתגייס, היום שבו אני אתחיל את השירות ואוכל להיכנס למערכת המסורבלת שנקראת צבא. ובאמת אני לא יודע אולי באמת אני יהיה קשה ואנשים קשים שלא כיף לעבוד איתם ומערכת מטומטמת ולא הגיונית אבל אתם יודעים מה (ואת זה קחו כדרך חיים, "לא צריך בסיבה כדי להנות, השתדל להנות בכל מקום וזמן" (עוגיית מזל )

בקיצור תודה לכל מי שעזר לי בפורום ולכל מי שקרא והביאה דעה תמך ועודד, תודה למנהלים ולכל חברי הפורום,גיוס קל שירות נעים ומילואים קצרים .
אני כמובן אשתדל גם כן להיכנס ולעזור להאשיר את הפורום במידע (עם כמה שפחות הנפצות (: )

ולסיום דקת דומייה לזכר האזרחות שלי ושל כל המתגייסים מחר

בקו"ם הנה אני בא!!!!!!!!!!!

החיים יפים אל תבזבזו אותם על כלום............

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר