לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-04-2006, 16:17
  liricaliving liricaliving אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05
מחסור בנחישות?..

אז ככה... השאלה שלי מחולקת לשני אירועים עם אותו עיקרון... בצו ראשון (לא הבנתי שום דבר מעניין הצבא) עוד לא ידעתי שאני רוצה קרבי... בראיון אישי הייתי הכי כנה שאני יכול, (לא ידעתי שזה עלול להוריד מהקב"א) ופשוט אמרתי שאני חושב שאני רוצה קרבי אבל לא סגור על זה וקצת חושש וכו... המראיינת ממש תמכה והסבירה לי למה כדאי וכו (מחסור באובייקטיביות?)... זה נסגר בזה שאני די רוצה רק סיירות...

שאלה ראשונה... זה שאז קבענו שאני רוצה רק סיירות לא ישפיע על מה שאני אקבל במנילה נכון? כי היום אני חולם ושואף להגיע לעוקץ בכל מחיר..
שאלה שניה... אחרי כחודש קיבלתי זימונים לחיל אוויר, מה שדי הפתיע אותי... זה אומר שיש לי קבא גבוהה הרי, אז זה אומר שהיא לא הורידה לי אחרי החוסר נחישות שהראתי?

עכשיו.. נפלתי במבדקים של חיל אוויר... הייתי די המום... לקחו אותי לחדר ושאלו מה נשמע ומה אני חושב על טיס.. אמרתי בכנות שלא חשבתי על זה ושזה מעולם לא היה הכיוון שלי עד שקיבלתי ת'צו.. סיכמתי את הרצון שלי לטיס ב - "למה לא..."...

לאחר מכן היא אמרה שעל פי נתונים כלליים אני לא עובר...
זה יכול להיות קשור למה שאני אמרתי? וזה יכול גם להשפיע על איך שיחידות אחרות יראו אותי? יענו להוריד מערכי או מהתדמית הצבאית שלי? זה שלא הראתי נחישות לטיס?...

כי היום אני מבין שעשיתי טעות, ואני מת אבל מת להגיע לעוקץ..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-04-2006, 16:30
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
תירגע אחי תירגע ..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "מחסור בנחישות?.."

אתה יותר מידי לחוץ אל תפחד..
תשובות:
1. זה לא ישפיע אם תרשום במנילה חיר ייעודי (עוקץ) יחטפו אותך לשם ולא יראו מה אמרת.
2. אני לא מאמין בזה שמורידים מהקב"א אם לא מראים נכונות להגיע לקרבי אך אם זה נכון אז היא לא תוריד לך יותר מאחד או שתיים מקסימום.. (נניח מ-55 ל-54)
3. יחידות אחרות לא יעניין אותם שאתה לא רוצה חיל האויר כי הם חי"ר (בהנחה שאתה רוצה עוקץ) אז לא איכפת להם שאתה לא הכי מעוניין בחי"א ההיפך הם יראו ככה שאתה יותר מעוניין בהם ולא בחי"א..

מקווה שעזרתי..בהצלחה!

ישן 09-04-2006, 16:46
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
אני אנסה לענות מנקודת מבטה של המאבחנת..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי liricaliving שמתחילה ב "מחסור בנחישות?.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי liricaliving
בראיון אישי הייתי הכי כנה שאני יכול, ופשוט אמרתי שאני חושב שאני רוצה קרבי אבל לא סגור על זה וקצת חושש וכו... המראיינת ממש תמכה והסבירה לי למה כדאי וכו (מחסור באובייקטיביות?)... זה נסגר בזה שאני די רוצה רק סיירות...
אם המאבחנת אכן נסתה לשכנע אותך ללכת לקרבי- הרי שיש פה בעייתיות באובייקטיביות שלה עצמה. עם זאת, דווקא בגלל שאמרת בסוף שאתה רוצה סיירות- זה חיובי ולא יכול להוריד לך מהקב"א.

שאלה ראשונה... זה שאז קבענו שאני רוצה רק סיירות לא ישפיע על מה שאני אקבל במנילה נכון? כי היום אני חולם ושואף להגיע לעוקץ בכל מחיר..
שאלה שניה... אחרי כחודש קיבלתי זימונים לחיל אוויר, מה שדי הפתיע אותי... זה אומר שיש לי קבא גבוהה הרי, אז זה אומר שהיא לא הורידה לי אחרי החוסר נחישות שהראתי?
כנראה שמכלול הנתונים שלך מאפשר לך להגיע לצוות אוויר. גם אם ירד לך ציון בראיון, זה לא משפיע בהכרח באופן כ"כ דרסטי על ציון הקב"א הסופי.

עכשיו.. נפלתי במבדקים של חיל אוויר... הייתי די המום... לקחו אותי לחדר ושאלו מה נשמע ומה אני חושב על טיס.. אמרתי בכנות שלא חשבתי על זה ושזה מעולם לא היה הכיוון שלי עד שקיבלתי ת'צו.. סיכמתי את הרצון שלי לטיס ב - "למה לא..."...

לאחר מכן היא אמרה שעל פי נתונים כלליים אני לא עובר...
זה יכול להיות קשור למה שאני אמרתי? וזה יכול גם להשפיע על איך שיחידות אחרות יראו אותי? יענו להוריד מערכי או מהתדמית הצבאית שלי? זה שלא הראתי נחישות לטיס?...
חוץ מנתונים אישיים וצרכי הצבא, בדרך כלל אין שום דבר שיכול למנוע ממך ללכת לכל יחידה אחרת. אל תלחץ, המון אנשים לא עוברים מיוני צ"א, ומגיעים לגדולה... אתה יכול לשחרר קצת לחץ...

כי היום אני מבין שעשיתי טעות, ואני מת אבל מת להגיע לעוקץ..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר