
12-04-2006, 19:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.06
הודעות: 91
|
|
חחח אתה גם פעור רצח הא?
אתה מבין יותר ממני כי יש לך "מכרים" שם? ילד, אני הייתי שם בעצמי, לא מכרים שלי ולא סבתא שלי. האנשים שנפצעו נפצעו לי מול הפרצוף.
ומי שנפצע, מי שעבר ליחטיות ומי שבגדודים - אני מכיר.
אז כדאי שתוריד פרופיל אם אתה רוצה לצאת חי בצבא, עם כזאת התנהגות נראה לי ביחטיות יעיפו אותך לגדודים, בגדודים יטחנו אותך המפקדים ובקו אל תשאל בכלל מה יעשו לך הותיקים.
בכל מקרה, אם רצית דוגמא, הנה לך המקרה הכי מפורסם במחזור שלנו: בחור אחד היה בתרגיל שם כולם צריכים לעשות מעגל ומישהו אחד באמצע צריך לפרוץ את הדרך החוצה. הוא פרץ החוצה, העיף חייל אחר שעף על אבן(אם שכחת הגיבוש הוא בשטח, לא בחדר מרופד) השפריץ דם שאפשר לראות עד עכשיו בכל האזור וקיבל שבר פתוח - דהינו העצם יצאה לו החוצה וראו אותה.
עוד? בחור אחד מהטרום שהיה איתי שבר לגמרי את הברכיים(לא הייתי איתו בקבוצה אז לא יודע באיזה קטע בגיבוש זה קרה, רק מכיר אותו אז יודע את התוצאה הסופית) ועכשיו הוא בגימלים ולא יודע בכלל אם הוא יכול להמשיך בקרבי גם לא בגדודים.
עוד? בחור אחד שלא הכרתי עדיין יש לי את הדברים שלו בחדר שלי בבסיס, כי בטרום הוא היה 101, בגיבוש הוא שבר את הידיים והובהל לבית החולים ועד עכשיו כל הדברים שלו אצלנו בחדר.
גם אני סוג של דוגמא, שאחרי שהחלמתי משברי מאמץ דפקתי שם את הרגליים וזה חזר לי כאב רצח, מזל שפרשתי בזמן ולא המשכתי עד הסוף אחרת לא היו לי רגליים לעבוד איתם והייתי נופל להיות ג'ובניק, עד עכשיו בגדודים אני בבתים בגלל זה ויש לי קושי עם אימונים ומסעות בגלל היחטיות.
את הגיבוש אגב סיימו מוקדם כי יותר מדי אנשים נפלו ולא נשארו להם מספיק. ואל תשכח, חצי נפלו בגלל פציעות, אבל זה לא אומר שמי שסיים לא נפצע. מגלן\דובדבן\פלס"ר\עורב מלא באנשים על גימלים, בתים, וסתם מלא פציעות שכואבות להם אבל לא נותנים להם פטור. וגם בגדודים לא חסר פצועי יחטיות.
גם אתה יכול פה להסתכל "סיפורים מהגיבוש" ולראות מה זה. כל מי שעבר את זה מגדיר את זה במילה מאוד ברורה - שואה
אז צא מהשוק של האזרחות שלך, גיבוש יחטיות זה לא מבחן ספורט בבית ספר, זה בתנאי שטח, זה בצבא, יורד שם המון דם לכולם, נלחמים באגרסיביות ופוצעים ונפצעים שם הרבה, אין שם "לא פייר", לא רוצה לעשות לא צריך. עשית ונפצעת? חבל ! (*להזכיר ללחוצים מהגיבוש שאני מדבר על גיבוש יחטיות, לא גיבוש צנחנים )
אני לא הולך להתווכח איתך מה נכון ומה לא, אני הייתי שם ראיתי עשיתי, אתה לא. באתי לעזור לאנשים שהולכים לעבור את המסלול שאני עברתי ולא יודעים בדיוק מה זה. לא רוצה להקשיב? סבבה אני לא אעזור פה יותר. כנס לשוק בגיבוש.
_____________________________________
Your signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased. Please see the E-Mail which has been sent to you, to learn how to fix this.
נערך לאחרונה ע"י Jiffi Galil בתאריך 12-04-2006 בשעה 19:59.
|