לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-04-2006, 21:39
  wallaman wallaman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.11.05
[עזרה] עם בעיה בmbstring (עשיתי חיפוש כנסו)

אחרי שלקח זמן והצלחתי להתקין את הmysql 5.0 server הגעתי למסך שכתוב לי ברוך הבא ולמטה יש שגיאה הוא אומר שחסר לי mbstring (כתבתי את זה בפורום של המסדי נתונים ואמרו לי שזה לא שייך לשם אלא לפה אז אני כותב פה)
ערכתי את הקובץ של php.ini

קוד:
extension_dir = "c:\PHP"

והורדתי את הנקודה פסיק ב
קוד:
extension = mbstring.dll

אבל עדיין זה מראה לי את אותה שגיאה...

עשיתי חיפוש והגעתי לנושא הזה
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...light=extension

כמו שכתוב שם ציינתי את המיקום של התיקיה של הextension

אבגל זה עדיין לא פועל... מישו יכול להגיד לי מה לעשות ?
ואם אפשר לא להפנות אותי לאיזה אתר שהכל שם אנגלית למה אנלא מבין כלום ואז סתם צריך לשאול שוב

והנה לינק לאשכול במסדי נתונים יש שם גם את הקובץ של הphp.ini שלי אם מישו יראה משו שלא טוב שם... או יכול לעזור אז הנה
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...691#post1063647

תודה ענקית לעוזרים !

נערך לאחרונה ע"י wallaman בתאריך 10-04-2006 בשעה 21:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-04-2006, 22:52

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Web שמתחילה ב "אתה לא צריך לציין את המיקום של תיקיית ההרחבות שלך"

עשיתי ועכשיו זה בכלל לא נכנס... גם כתוב לי ככה שאני נכנס לזה
קוד:
Warning: main(./config.default.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php on line 84 Warning: main(): Failed opening './config.default.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php on line 84 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php:8 4) in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\select_theme.lib .php on line 104 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php:8 4) in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\index.php on line 60 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php:8 4) in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\index.php on line 121

וגם שאני לוחץ על האפצ' כתוב לי
קוד:
unknown(): unable to load dynamic library './php_mbstring.dll' - המודול שצוין לא נמצא

ככה שלוש פעמים לוחץ אוקי ומופיע לוחץ אוקי ומופיע לוחץ אוקי ומופיע ואז לא מופיע חחח...
מה עושים ?
ישן 10-04-2006, 23:32

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Web שמתחילה ב "נסה להעתיק בנוסף גם לתיקיה של הAPACHE, למרות שזה אמור להיות כבר מספיק"

עכשיו יש רק את השגיאה הראשונה הוא לא אומר שחסר משהו..
פשוט נותן את השגיאות האלה

קוד:
Warning: main(./config.default.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php on line 84 Warning: main(): Failed opening './config.default.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php on line 84 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php:8 4) in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\select_theme.lib .php on line 104 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php:8 4) in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\index.php on line 60 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\libraries\common.lib.php:8 4) in c:\program files\apache group\apache\htdocs\pma\index.php on line 121

מה עושים ?

(דרך אגב)
במצב הנוכחי
לא מצוין לו הכתובת של התיקיה של הextension
והורדתי את הנקודה פסיק מהextension = mbstring.dll
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר