22-04-2006, 09:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.04.06
|
|
|
כניראה שאפשרי אבל לא כזה סביר
יש לי מכר שעשה גיבוש יח"טיות גולני ולא עבר. הוא עכשיו משרת בגדודים, אבל אמרו לא מפקדיו שתינתן לו אפשרות לעשות את הגיבוש חי"טיות הבא. הוא חייל בודד - עולה (נו, תושב חוזר) מארה"ב בגרעין צבר ויכול להיות שנותנים לו התחשבות יתר בגלל זה. אבל הוא גם בחור טוב, ממושמע ומשקיען - אמרו לו שעדיין ניתן עקרונית להגיע לפלס"ר. יש לי עוד מכר, גם עולה חדש משם, שסיים את גיבוש חיט"יות צנחנים וחשב שהוא עשה טוב מאוד אבל לא התקבל אלא לגדודים. הוא כתב מיכתב למח"ט צנחנים ולמפקד היחס"ר בו הסביר כמה מוטיווצייה יש לו, שהוא בא מרחוק לשרת ולתרום בצה"ל, והוא יודע שיש הרבה שנושרים במסלול הסיירת - אז הוא אמר שרוצה להודיע שהאם יתפנו מקומות, הוא בינתיים (וממילא) ממשיך להתאמץ ולהשקיע איפה שלא יהיה אבל שיזכרו אותו אם יהיה מקום פנוי - קיצור, הזמינו אותו ניראה לי לשיחת מג"ד, המג"ד אמר שיחזור לו, ואחרי שבוע שהוא חשב שכלום לא יקרה, הועבר לפלס"ר. (לא קיבל אותו בהתחלה בגלל גילו - הוא בן 27 - למרות כושר הגופני המעולה שלו).
אז אפשרי, למרות שאלה כמובן מקרים מיוחדים
ואם אפילו אחרי שדפקת על כל השולחנות וזה לא יצא לך - אל תתייאש מאפשרותך אי-פעם לשרת ביחידה כזאת. יוצאי יחידות קרביות יכולות להרשם ולהתקבל לעשות גיבושים ומיונים לימ"ם, ימ"ס, וגדעונים אחרי שירות החובה שלהם. לא שזה הכרח - תוכל לתרום המון ולהיות לוחם בכל מקום.
קיצור דבר עם המפקדים שלך והמש"קיות ת"ש
נערך לאחרונה ע"י gholateg בתאריך 22-04-2006 בשעה 09:24.
|