לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-04-2006, 07:23
  בן לביא בן לביא אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.02.06
בונא איזה מפחיד מה קרה לי עם האוטו מקודם

אני נוסע בכביש שנחשב בינעירוני על 100 פתאום הונדה אקורד נצמדת אלי מהצד האחורי וממש נצמדת אלי ושנינו על 100 והיא נצמדתתת יעני עוד שנייה הוא נכנס לי באוטו ואני נוהג וכל שנייה נצמד לשמאל עוד קצת שלא יכנס בי עד שלא יכלתי יותר כבר עוד שניה הייתי נדבק לאי תנועה פתאום ההונדה עדיין נצמדת התחלתי לפחד חשבתי איזה בדואי מנסה להדביק אותי לשוליים אחרי שנייה היא מפעילה סירנה זה היה בילוש רצה סתם לעשות בדיקת רשיונות...
הפחיד לי תתחת... אז הוא הבהב לי עם האורות עצרתי בצד ירד השוטר ועוד איזה זקנה אומרת לחבר שלי מאחורה למה נסעת בלי חגורה יעני חחחחחחח איך את משקרת לעצמך שראית כזה דבר - לילה , שני הרכבים נוסעים על 100, אני בלי אורות בתוך האוטו יעני בתוך האוטו חושך, ובחלונות האחוריים יש ווילונות - בנוסף לעובדה העיקרית שהיא עברה את גיל העמידה והיא בלי משקפיים חחח סתם מתנדבת אז חבר שלי עושה לה לא הייתי חגור עכשיו הורדתי תחגורה שעצרנו אז היא אומרת לו אתה היית בלי חגורה מתווכחת...
הוא אמר לה מה אני ישקר לך היא עושה לו כן אז הוא אומר לה כזה נראה לך ההורים שלי לימדו אותי לא לשקר לאנשי חוק חחח השוטר שהיה איתה חייך כזה בדק רשיונות דיבר איתי תוך שנייה התיידדתי איתו חחח אני מסבן חופשי אנשים כאלה והלך...
וכל הפחד הזה היה סתם, חבר שלי באמת היה עם חגורה מאחורה :| שוטרים לכו תבינו אותם...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:57

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר