לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-05-2006, 15:03
  juggernaut01 juggernaut01 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.05
העתיד שחור. מה לעשות?

הכל התחיל ביום בהיר אחד, יום הגיוס, הגעתי לבקו"ם כולי בשוק, עברתי את שרשרת החיול, סיימתי טירונות, ומהטירונות שלחו אותי לקורס בחיל התקשוב, הקורס נחשב איכותי ואני כולי הייתי מאושר, החיים יפים, העתיד ורוד, וזה קורס שתורם לאזרחות שזה החלק הארי פה...
בקורס היו לי ציונים גבוהים והכל התנהל כשורה, עד שיום אחד סיימתי את הקורס והגיע החלק של ההצבות, הייתי בטוח שאני אקבל הצבה למקום טוב ומקצועי- מקום שממנו אני יוצא מהצבא עם ידע וניסיון בתחום אותו למדתי בקורס, אך כל זה השתנה באותו יום כשקיבלתי את השיבוץ שלי, העתיד שציפיתי שיהיה ורוד קיבל תפנית, נהיה שחור והחלום לצאת מהצבא עם ניסיון לאזרחות התנפץ.
עכשיו אני יושב כאן מבואס, לא מבין איך זה קרה, איך תוך רגע אחד הכל השתנה...
הקשר בין התפקיד שלי לבין התפקיד שאני ממלא בבסיס אליו שובצתי הוא מקרי בלבד ואני מרגיש שעשיתי את הקורס הארוך הזה לשווא, ואני פשוט יושב ונרקב.
עכשיו כששמעתם את הביוגרפיה המקוצרת שלי אני מבקש שתביאו לי המלצות לאיך לפעול, מה לעשות כי אני לא מעוניין לבזבז את הזמן שלי בצבא. אני רוצה לצאת מהתסבוכת הזו ולהיות מוצב במקום שבו אני אוכל להרחיב אופקים ולעסוק בתחום אותו למדתי בקורס...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר