לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 12-05-2006, 12:47
  Shay3434 Shay3434 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.07.05
הודעות: 2,408
יש הבדל בין ביקור חשאי,
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הרבה מגעים שהביאו ברכה נעשו "מאחורי הגב""

כמו ביקור של פרס במרוקו לדוגמא, לבין ביקור שנעשה "מאחורי אגב" ובמטרת זדון, כמו ביקור חברי הכנסת הערביים אצל ארגון הטרור בעזה.
כבר אמרו שאותם ח"כים הם משת"פים, בוגדים, סוסים טרויאנים וכו'... אני אמנע מלכנות אותם כך כעת, אולם העובדה המוצקה היא שאותם אנשים מתנגדים לקיום מדינת ישראל ויעשו הכל על מנת להפיל את השלטון הישראלי ולהקים מדינת "פלשתין" גדולה בשטחנו.
עובדה זו כבר הוכחה בנאום העכבישים של מוחמד ברכה, במתן הלגיטמציה לטרור הפלשתיני מעת טלב א-סנע, בפגישה עם מנהיגי החמאס, בתמיכה בנשיא סוריה ועוד כהנה וכהנה.
_____________________________________

הירוק בכל זאת עולה


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 12-05-2006, 13:30
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.04
הודעות: 16,254
מענין מהיכן אתה שואב את המידע הזה-כיצד אתה קובע מה בזדון ומה ברשות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Shay3434 שמתחילה ב "יש הבדל בין ביקור חשאי,"



על פי מה אתה קובע שבקור חברי הכנסת הערהיים בעזה נעשה למטרות זדון ?
אולי דוקא מטרות הביקור היו להביא לרגיעה ?

מי אלו שכבר אמרו שאותם ח"כים הם משת"פים, בוגדים, סוסים טרויאנים וכו'...? חברי כנסת מתוסכלים המסיתים כנגד קיומן של החלטות הממשלה ןהכנסת. אלו הצועדים בראש המתפרעים ומסים לנצל את חסינותם להגנת המתפרעים.

מהיכן העובדה המוצקה היא שאותם אנשים מתנגדים לקיום מדינת ישראל ויעשו הכל על מנת להפיל את השלטון הישראלי ? הרי תמיד נשמעת טענה אחרת רק במדינת ישראל הם יזכו ל"פירות" הביטוח הלאומי במדינת "פלשתין" הם יזכו ברעב.

כל מי שפועל בניגוד לחוקי המדינה, נגד קיומנ של המדינה בזדון ובוגד במדינה - אין לו חסינות, אפילו של חבר כנסת. כל עוד לא הועמד משהו לדין, הוכחה אשמתו ונגזר דינו, כל ההאשמות כנגדו הן האשמות זדון הבאות אך ורק למען הכפיש את שמו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 12-05-2006, 14:10
  Shay3434 Shay3434 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.07.05
הודעות: 2,408
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מענין מהיכן אתה שואב את המידע הזה-כיצד אתה קובע מה בזדון ומה ברשות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה


על פי מה אתה קובע שבקור חברי הכנסת הערהיים בעזה נעשה למטרות זדון ?
אולי דוקא מטרות הביקור היו להביא לרגיעה ?


אני קובע זאת, בהסתמך על עברם של אותם ח"כים, שגם אם לא הועמדו לדין- דעותיהם ומטרותיהם המוצהרות של שלושת חברי הכנסת מהביקור ברורות. בתור אנשים שאמרו את הדברים הבאים: "חמאס לא מביישת אותנו", "יאסין מנהיג דגול", "הפיגוע הוא התנגדות לגיטימית" וכו'... לא קשה לגלות את פשר הביקור.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
מי אלו שכבר אמרו שאותם ח"כים הם משת"פים, בוגדים, סוסים טרויאנים וכו'...? חברי כנסת מתוסכלים המסיתים כנגד קיומן של החלטות הממשלה והכנסת. אלו הצועדים בראש המתפרעים ומסים לנצל את חסינותם להגנת המתפרעים.

מהיכן העובדה המוצקה היא שאותם אנשים מתנגדים לקיום מדינת ישראל ויעשו הכל על מנת להפיל את השלטון הישראלי ? הרי תמיד נשמעת טענה אחרת רק במדינת ישראל הם יזכו ל"פירות" הביטוח הלאומי במדינת "פלשתין" הם יזכו ברעב.

בנוגע לעובדה, ראה את תגובותי הקודמות ואת רשימת פעולות אהבת הארץ של הח"כים.
אכן רק במדינת ישראל הם יזכו לפירות הביטוח הלאומי, אך זה כל עוד יש ברירה- פלשתין או ישראל. ברגע שישראל יורדת מהפרק (יותר נכון מהמפה) אין את הדילמה הזאת.

_____________________________________

הירוק בכל זאת עולה


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר