לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-05-2006, 05:51
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
הינה הסדק שדרכו יפרוץ השטפון-ראש עירית חיפה בעד זכות השיבה

בראיון לעיתון הערבי-ישראלי "כול אל ערב" אמר ראש עיריית חיפה כי אינו מתנגד לשיבה של פליטים פלסטינים לעיר במידה שהדבר ייעשה במסגרת הסכם שיביא לסיום הסכסוך. "אני כואב מאוד את מצבם של הפליטים", אמר יהב שהוסיף כי הדרך היחידה לפתרון הסכסוך היא ניהול משא ומתן

בראיון שערך עימו כתב העיתון הערבי-ישראלי "כול אל-ערב", זידאן חלאילה, המתפרסם היום (ו') נשאל ראש העיר יהב "האם אתה מקבל ולו באופן תיאורטי ועקרוני את שיבתם לבתיהם של רבבות ערבים אשר היגרו מחיפה בשנת 48'?". יהב השיב: "באופן עקרוני אין לי מניעה שחלק מהתושבים הפלסטינים ישובו לחיפה במסגרת הסכם שיהיה מקובל, ייחתם על ידי ממשלת ישראל ויסיים את הסכסוך עם העם הפלסטיני".

יהב הוסיף כי הוא מבין את כאבם של הפליטים הפלסטינים. "אני אומר לך בכל הכנות שאני כואב מאוד את מצבם של הפליטים ומקווה שבעייתם תיפתר, משום שאבי טעם את טעמה המר של הפליטות והאובדן לאחר שנמלט מגרמניה", אמר יהב.

יהב נשאל עוד האם יש בכוונתו לעודד משפחות וזוגות צעירים ערביים מהכפרים והערים הסמוכות לעבור להתגורר בחיפה והאם אינו חושש מגידול בשיעורם של הערבים בעיר. "איני חושש מגידול בשיעורם של הערבים בעיר. מספרם עומד היום על כ -35 אלף איש והם מהווים כ-13 אחוז מתושבי העיר. אני מעדיף שיבואו אלינו ערבים משכילים רבים", השיב יהב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249962,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-05-2006, 02:43
צלמית המשתמש של gps
  gps gps אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
Facebook profile
קול אדוניו.....
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה יודע ל-ב-ט-ח שאבו מאזן לא מתכוון לדבריו ברצינות?...P:"

בעת מסע הבחירות שלו למשרת ראש העיר הוא הצהיר עד כמה העיר הזאת חשובה לו והוא יפעל לטובתה,ובתחילה הצהיר יונה אני אטפל בהדר.........,תפסתי אותו בצד והערתי לו שהדר היא כמעט "אזור מלחמה" מהרכב אוכלוסיה בעייתי,ואם ברצונו לפעול בעיניין שיטפל קודם בבעיה חמורה חדשה של ילדי המשת"פים שהופכים לסיכון חמור.

הוא השיב לי:אני לא יכול להתעסק עם בעיית המשת"פים כי חלק גדול מהבוחרים שלי הם מהמיגזר הערבי,אם אני רק יזכיר את העיניין הם יתרעמו.

אגב,קודמו עמרם מיצנע דאג לבניה מואצת בחלקות שנחשבו רכוש-נטוש,כך שיוכלו מקסימום לדרוש פיצויים על הקרקעות ולא בעלות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר