לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-05-2006, 11:57
צלמית המשתמש של S - Designer
  משתמש זכר S - Designer S - Designer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.03
באילו שנים למדת בבית ספר?
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "חינוך לערכים הוא דבר מאוד חשוב, אבל אני לא רואה שהחינוך הדתי הוא ערכי יותר"

בכל מקרה אני עדיין לומד (י"בניק), גם אני חיי בעיר של מעמד בינוני+ ולומד בבית ספר חילוני ואני יכול להגיד לך שאין שום ערכים בבתי ספר החילונים, אלא רק אלימות. אני חילוני ואיני מאמין בשום אל כזה או אחר, אבל החינוך בבתי ספר הדתיים (לא חרדים, כדי שלא תכניס לי מילים לפה כמו שאתה עושה הרבה פעמים), הרבה יותר טוב, אולי בגלל השמרנות הדתית, בניגוד לבתי ספר החילונים האובר-ליברלים שכל תוכנית מטומטמת מאמצים.

נערך לאחרונה ע"י S - Designer בתאריך 14-05-2006 בשעה 12:00.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-05-2006, 12:27
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
סיימתי ללמוד ב2002
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי S - Designer שמתחילה ב "באילו שנים למדת בבית ספר?"

אין שום בעיה לערבב בין חינוך ליבראלי לחינוך ערכי.
הבעיה היא שהורים לא נותנים חינוך טוב לילדים שלהם ואז הילדים מגיעים מופרעים לבית ספר וההורים (שככל הנראה בקושי מכירים את הילדים שלהם) מאשימים את המערכת החינוך שכשלה.

דרך אגב - הניסיון הייחידי שיש לי עם בית ספר דתי הוא שכשהייתי בן 13 עברתי ליד אחד כזה וחבורה של ילדים קפצה עליי והתחילה לתת לי מכות סתם כי עברתי שם, אז לפחות מנסיון אישי אין לי שום הוכחה שהחינוך הדתי הוא ערכי יותר (התוצאה דרך אגב הייתה ילד שוכב על הרצפה בוכה וכל החברים שלו סביבו בזמן שאני נעלם מהמקום, אם לא הייתי מוצא את החלש בחבורה אני הייתי זה ששוכב על הריצפה ולא נראה לי שמישהו היה מנסה לעזור לי)
ישן 14-05-2006, 12:47
צלמית המשתמש של S - Designer
  משתמש זכר S - Designer S - Designer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.03
בבתי הספר החלונים הכמות של המקרים האלו גדולה בעשרות אחוזים,
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "סיימתי ללמוד ב2002"

וכמובן שהמקרים הרבה יותר קשים, מכות זה כבר כלום. מכבים לילדים סיגריות על הפנים, מביאים אקדחים לבית ספר (כן, אקדחים אמיתים של הורים, זה קרה אצלי בבית הספר), דוקרים באמצע השיעורים ילדים עם מספרים (ולא, לא תוך כדי משחק) ודוקרים ילדים מחוץ לבית ספר עם סכינים. וכל המעשים האלו נעשים ע"י ילדים הרבה יותר קטנים ממני (כל שנה נוספת שיכבה של ילדים יותר גרועים ומופרעים. לי יש עוד שיכבה "איכותית" יחסית). לעומת זאת, בישיבה תיכונית הסמוכה לבית הספר שלי כמעט ולא תראה מקרי אלימות כגון אלו, וגם מכות הן לא דבר שכיח כל כך.

אתה יכול להמשיך לדבר שטויות ,אבל העובדות מדברות בעד עצמן. אז שעובדות לא יבלבלו אותך.

נערך לאחרונה ע"י S - Designer בתאריך 14-05-2006 בשעה 12:55.
ישן 14-05-2006, 13:20
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
תסלח לי, אבל העובדות שלך לא סותרות שום דבר ממה שאמרתי
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי S - Designer שמתחילה ב "בבתי הספר החלונים הכמות של המקרים האלו גדולה בעשרות אחוזים,"

א. לא טענתי שמצב החינוך הערכי בבתי הספר החילוניים הוא טוב, אלא רק שניתן לשנות את הדברים ועדיין לשמור על חינוך חילוני, לא צריך לעבור לחינוך דתי בשביל להוריד את האלימות.

ב. הדוגמא שלך היא מתוך ההסתכלות הצרה שלך על מה שאתה מכיר - הבית ספר שלך והבית ספר שנמצא מולו, עם כל הכבוד לא זה מייצג שום דבר. בידיוק כמו שהדוגמא שלי לא מייצגת שום דבר על החינוך הדתי (הבאתי את הדוגמא רק כדי להראות לך שבכל מקום יש אלימות).

ג. ההבדלים בתוך מערכת החינוך החילונית בין בית ספר אחד לשני הם כל כך גדולים, שאני חושב שהדברים מדברים בעד עצמם - הבעיה היא לא החינוך החילוני אלא החינוך בבית והסביבה שבה הילד גדל בה.
ישן 14-05-2006, 15:56
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
אתם שניכם פשוט רבים ביניכם סתם...
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "תגובות קקי פיפי הם בהחלט דוגמא טובה לעניותה של מערכת החינוך."

פשוט סתם...על מה ?
הרי שניכם יודעים שהמצב בחינוך על הקרשים...
אני פשוט חושב שיש לקחת את הערכים שמלמדים בבית ספר דתי ולהעביר אותם לבית ספר חילוני.
אוקיי אני אסביר כל דבר בנפרד עכשיו:
צניעות-כיום בבתי הספר החילוניים בכלל אין צניעות, בנות באות בלבוש מיני ורק אני לא רוצה להגיד לכם מה עובר בראש של ילד כאשר רואה ילדה עם מיני\חולצת בטן\וכו' כאן באמת זה אחד הסיבות הכי גדולות לאונס
כבוד למבוגרים במיוחד להורים-אני חושב קודם כל שההורים של כל ילד עשו הרבה מאמץ להביא כל אחד ממכם ואני חושב שאת המעט שיש לעשות זה לכבד אותם...
המורים שלנו במערכת החינוך כיום, איך אני אסביר את זה, אני חושב שלאוגר נותנים יותר כבוד מלהם.
המורים קצת יותר מלומדי חיים ולכן אני חושב שהם כמו הורים, צריך לכבד אותם...
שפה נאותה-אני חושב שאליעזר בן יהודה "מתהפך בקברו עכשיו" בגלל מה שקורה היום ולא צריך לפרט מה...
אלימות-לדעתי דבר גורר דבר, אני גם חיי בחינוך החילוני ואני רואה את המצב. המצב הוא כזה- הבנות הם הלב בעניין (אין לי שום טענות נגדכן), הבנים כדי "להרשים" את הבנות מוכנים ללכת מכות עם כל אחד שמזדמן להם...לא רק בגלל הבנות ישנם קהילות שכדי ליהיות חלק מהם צריך להראות עד כמה אתה חזק ולהראות שכאילו אתה "גבר" שיש לך כוח...אבל כמובן שכוח לא יעזור לכם אם יבוא לכם מישהו עם סכין...
המשטרה-עזבו באמת חבל לפרט אני מעדיף שתנו לחיות לחיות ישמרו עליי..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר