לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 14-05-2006, 14:16
  The_Israeli The_Israeli אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.03.06
הודעות: 399
מה דעתכם על הכושר שלי - רעיונות לאימונים לגיבוש פלס"ר גולני

קודם כל - מתגייס באוגוסט ככל הנראה.

לאיזה מרחקים ובאיזה מהירויות הכי כדאי להתאמן לגיבוש?
אם אני עכשיו במצב שאני יכול לרוץ 6 ק"מ ב24 דקות זה מספיק טוב לדעתכם לגיבוש פלס"ר? זה בעיקרון כרגע המקסימום שלי. אחרי ריצה כזו אני מתמוטט. יכול להיות שאולי עם איזה שעה-שעתיים מנוחה אח"כ אני יכול לעשות עוד דברים, אבל כרגע לא. חשבתי להאריך את האימונים ולעשות ככה:
פעם אחת אימון ריצה כסאח ואז זחילות בסבבה, ופעם אחת ריצה שלא תקרע אותי ואז כסאח בזחילות. בעיקרון אני מתאמן כרגע 3 פעמים בשבוע - שלישי, חמישי, שבת - החל מהשבוע. עד עכשיו התאמנתי רק בחמישי ושבת. זה נוסף על שני אימוני איגרוף בשבוע ושני אימוני חדר כושר (הכל סטים של סיבולת בתוכנית שלי). האימון השלישי שאני מוסיף יהיה אימון ספרינטים, בניגוד לשניים האחרים של ריצות ארוכות.
שניים שאני מכיר שסיימו (לא עברו בשל פציעה) גיבוש מטכ"ל אמרו לי לא לרוץ יותר מ5-6 ק"מ, אלא לרוץ רק את זה ולשפר מהירויות. מה אתם חושבים?

אני דיי בקאנטים עם הבטן, סמיכה ומתח, אבל בקרוב אתחיל לעבוד על זה חזק. סמיכה - 60 בערך, בטן (מלא וכמו שצריך) - גם 60, מתח - 8 וכבר עובד על לשפר את זה (לפני שנתיים הייתי עושה 15). תוצאה של עצלנות בעיקר. התרגילי בטן שאני עושה באיגרוף שונים מהסוג כפיפות הצבאיות, ושאר האימונים שלי עד כה לא היו מכוונים בדיוק לשפר את הדברים האלה ולא התמדתי בהם במיוחד בשנתיים האחרונות. אני לא מודאג לגבי כתפיים (אלונקות) - הכתפיים והטרפזים שלי מאוד מפותחים מבחינת עבודת סיבולת, ואני עובד על אלה היטב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 14-05-2006, 14:24
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 26.01.05
הודעות: 13,773
אומר לך כמו שאמרתי לאחרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The_Israeli שמתחילה ב "מה דעתכם על הכושר שלי - רעיונות לאימונים לגיבוש פלס"ר גולני"

אף אחד לא מוסמך לענות לך, כי אף אחד לא מבין בזה!!!!!! ע"מ להבין בזה צריך ללמוד ושיהיו תעודות! אף אחד לא למד לכן לאף אחד אין תעודה...!

לך לחדר כושר או דרך ביטוח קופ"ח - תתייעץ עם מאמן כושר אישי שרואה אותך פיזית ובונה לך תכנית אימונים מיוחדת לך!!!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 14-05-2006, 15:23
  The_Israeli The_Israeli אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.03.06
הודעות: 399
ממש לא בא להשוויץ
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "למה ישר לזלזל ולקרוא לו..."

אני רץ כל 2 קילומטר ב6 הכללי ב8 דקות - סה"כ 24 דקות.
2 קילומטר לבד אני עושה ב7:30 בערך.

אלה תוצאות טובות, אך אני שואף ליותר.
לפני חודשיים וחצי הייתי רץ מקסימום 4 קילומטר, וכל 2 קילומטר ב9:30 דקות.
אתה משתפר עם האימונים.
אפילו שתוצאותי טובות, אני כל פעם מתחיל לרעוד כשאני קורא על מה שעושים לאנשים בגיבושי יחטיות... זה נשמע לי לא אנושי לחלוטין. אני יכול לדמיין איך אני שורד שם תרגילים במשך שעה, נגיד אפילו שעתיים. אבל אנחנו מדברים פה על מצב של קריעת תחת במשך יומיים שלמים! זה המון.
הגזמתם עם התיאור של הכושר שלי. אני מכיר הרבה אנשים שמתאמנים והגיעו לרמות כושר הרבה הרבה יותר גבוהות. אני לא "סוס" ענק או איזה מפלצת של סיבולת. שרירי, אבל בנאדם רגיל יחסית.

אני לא מחפש שתביאו לי תוכנית אימונים מיוחדת (בטח שלא למכון כושר, לו יש לי אחת מצוינת). רק רציתי שאנשים שעברו גיבושי יחטיות יחוו דעה על הכושר שלי לעומת הכושר שלהם בגיבושים אלה, יאמרו מה דעתם, ואולי ימליצו על צורת אימונים מסוימת ו\או יתנו טיפים. בשביל זה לא צריכים להיות "מומחים" או בעלי תעודות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 14-05-2006, 15:40
  Poisoned Poisoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.01.06
הודעות: 1,549
האמת...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי The_Israeli שמתחילה ב "ממש לא בא להשוויץ"

שבאמת שאתה לא כ''כ חזק כמו שאנשים כאן אומרים...אני וחברים שלי שמתאמנים במסגרת קבוצה עושים תוצאות הרבה יותר טובות, אבל זה לא משנה...
טוב אתה רוצה טיפים? רוץ עם חברים, או בקורס הכנה לצה''ל או משהו דומה, הרבה יותר כיף כשיש לך במי להתחרות, וגם משפר את הכושר ועוזר לך לדעת בדיוק באיזה מצב אתה כרגע, כמו כן אני ממליץ לך לרוץ באזור ים וחול רך כדי למנוע בעיות אורטופדיות, אבל שוב לא להגזים עם הריצה ולהגיע ל70 ק''מ, תגיע לכמה שאתה יכול ואז תתן עוד קצת, אנשים כאן ינבחו עליי שאני אגיד את זה, אבל מה שעזר לי אישית ואני מקווה שגם לך זה תמיד לתת את המעל ומעבר ברגעי הקושי, בדיוק שאתה אומר זהו אני פורש/מפסיק לתת עוד טיפה. זה נותן בוסט ענק לביטחון עצמי, וביטחון בעצמך זה מה שדרוש לגיבושים וכו'.
כמו כן זה טוב וזה בריא לעשות כפיפות בטן/שמיכה/מתח, אבל חשוב מאוד לאכול מאוד טוב אחרי זה, בלי האוכל שאחרי האימון הכול הלך לפח מבחינת השרירים ואתה מתקדם אחורה, אז תזכור לאכול טוב ולישון טוב, וכמובן שאל תתאמן יום אחרי יום, תן הפסקה של יום בין כול אימון ושישי שבת רק תנוח, בלי מנוחה אתה גם לא תתקדם.

נ.ב. אתה תמיד יכול לגוון בעניין התרגילים, כמו למשל שכיבות שמיכה, אתה יכול לעשות רחב ואתה יכול לעשות יהלום, כדי לעבוד באופן טוב יותר על השרירים...כמו כן אל תגזים בסטים ותגיע למילארד כאלו, מספיק 3-4 סטים ממש טובים ולעניין במקום 7-10 סטים חפיפניקים.
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י Poisoned בתאריך 14-05-2006 בשעה 15:42.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #13  
ישן 14-05-2006, 16:05
  The_Israeli The_Israeli אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.03.06
הודעות: 399
מנסה להכניס לעצמי לראש
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Poisoned שמתחילה ב "אין כזה דבר מסודר...תמיד אפשר להיות טוב יותר."

"מפה, רק באלונקה יוציאו אותי"
זה המוטו. מאוד קשה כמובן. אני עובד על זה. זה חלק בלתי נפרד מהאימונים...

אני לא חושב שיש גבול לכושר. אתה אף פעם לא "מסודר". יש רמה שממנה אפילו נעלמת כמעט המוגבלות המנטלית. אבא שלי הגיע לגיבוש שלו של פלס"ר גולני בכושר מטורף, כיוון שהיה שחקן כדורגל חובבן והיה רץ מרתונים בשעות הפנאי (לא ספורטאי מקצוען אומנם). הוא סיפר שמבחינת כושר הגיבוש ממש לא היה לו בעיה, ולכן גם מנטלית הוא לא הגיע כ"כ קרוב לנקודת שבירה. כמובן שאפילו בשבילו המסלול בסיירת היה מאוד קשה... אותו דבר חבר שלי שעכשיו התקבל למטכ"ל, שיכול לרוץ 20 ק"מ, והיה בנבחרת ישראל בסקווש - סיפר שיחסית לאחרים לא היה לא כ"כ קשה בגיבוש, ולמרות שהיה מאוד קשה הכושר שלו נתן לו ייתרון עצום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר