|
04-01-2005, 16:36
|
|
|
חבר מתאריך: 26.09.02
|
|
חבר תשמע,
אני כרגע חייל בצה"ל, אני אומר לך מספר משפטים ותיקח מה שנראה לך...
אתה בן 23, לא יודע איפה אתה חי באיזה מדינה או באיזה יבשת, אני יכול להגיד לך דבר 1, גם אם
יהיה לך תעודות כמו שאתה אומר, אני לא חושב שזה הרבה יעזור לך, לפחות לא במישור הגרפי,
כישרון זה כישרון, ואתה, יש לך את זה, אני לא חושב שאם תגיע לארץ ותלמד בלה בלה בלה כל השטויות הללו
זה ממש יעזור לך, אני בערך במצב שלך, אני מתכוון לעזוב את הארץ בתום ה-3 שנים וכנראה אני יעבוד בזה
אני יפתח עסק משלי, אני יכול להבין אותך, אני יכול להבין את מה שאתה חושב, על הקריירה שלך,
אבל הכישרון, זה מה שחשוב בתחום הזה, אין צורך בתעודות, זה הכל שטויות, צבור לעצמך שם
תיקח מחירים בשמיים על כל פיפס שאתה עושה, תבנה, תעצב, תעבוד קשה, אבא שלי אומר לי כל הזמן משפט
"כמו שאתה מסדר את המיטה ככה אתה יושן עליה", אם אתה תלך תלמד, אתה תשרוף זמן, וזמן זה כסף ומוניטין,
אני במקומך, מנסה לפתח יותר את התחום הזה, ומקים לעצמך חברה משלך, אתה צריך תעודות בשביל להיות עצמי ?, אתה צריך הרבה כסף בשביל דבר כזה ?, תעבוד בעבודות מזדמנות, תחסוך, ובסוף
תשב בעסק, תנהל אותו, וכמובן תעצב גרפיקה, כי זה מה שאתה טוב בו, וכמו שאמרת, כל התעודות האלה, מבחינת ניירת רק מוסיף, אבל מבחינת הידע, אין צורך, בהצלחה.
|
|