לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-06-2006, 11:47
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי shaiha שמתחילה ב "ככה גם תמונות מרוחות..."

סבבה. אבל אני יענה לך כמו שעניתי מיקודם. התמונות מצולמות לפי בקשת הזוג. עם הם רוצים שאני אצלם תמונות מסוג זה אז אני מצלם. במיוחד את הרבעית שהם ראו שצילמתי בארועים אחרים והם ביקשו את הסיגנון הזה. לא רק זה החתן הוא צלם מקצועי והוא ביקש במיוחד תמונות מהסיגנון הזה.

אסור לישקוח 3 דברים חשובים.
  1. לא כול התמונות הם במריחה אני בחרתי לאלות רק את המשוגעות ועם אתם רוצים אני יכול לשים גם כאלו שלא אסיתי אפקטים.
  2. לא תמיד ניתן לישלוט על הכמות של המריחה. זה לא ממש מדע מדויק ואני לא ממש יודע מה יצה עד שאני מצלם את התמונה. הכול תלוי בתאורה ולא בחשיפה.
  3. שאני מצלם ארועה אני מצלם לפי בקשת המזמינים. עם הם רוצים מריכות אז אני מצלם מריכות במיקרה של החתונה הספציפית הזו הם רצו תמונות כמה שיותר משוגעות. ולכן זה מה שצילמתי. הם אפילו לא רצו תמונות שלהם לבד ליפני החתונה.
זה לא שאני בוחר מה לצלם. אני עובד לפי בקשת הזוג. ופו אין לך מיתגם מיצג של התמונות מהחתונה. אני בחרתי 4 מתוך 400 ורק סיגנון מסויים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר