לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2006, 21:34
  Akula Akula אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
מה הן האפשרויות העומדות בפניי? עזרה בבקשה

ובכן, על אף כל הרעל וכל הרצון הטוב, הוריי מסרבים בכל תוקף לתת לי אישור ליחידות קרביות(אני בן יחיד , יש לי רק אחים חורגים מצד האבא) , בשיחה קשה מאוד שהייתה הם אמרו שדבר לא ישנם את דעתם.... לכן רציתי לברר, על אף זה שהדגשתי בראיון שאני רוצה יחידה קרבית, האם יש איזשהו מצב שאני אוכל להתקבל ליחידה קרבית ללא אישור הורים כבן יחיד?, ואם לא....אילו יחידות אני כן אוכל לשרת, בכוונה , איזה מהיחידות שאני אוכל לשרת תיהיה האפשרות לפחות לצאת עם נשק הבייתה ולפחות להתעסק איתו במהלך השירות. ללא אישור הורים ופרופיל 97 איזה מנילה אני צפוי לקבל(אני גיוס יולי 07)?, והאם יש לי אפשרות לשרת בנחשון(או בכלל בשב''ס ואם כן איזה סטטוס יהיה לי בשירות בשב''ס) או ביחידות משטרתיות ?

תודה רבה מאוד לכל העוזרים.

רבה מאוד.

נערך לאחרונה ע"י Akula בתאריך 11-06-2006 בשעה 21:42.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-06-2006, 16:06
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי Akula שמתחילה ב "תודה רבה! עוד שאלה קטנה,..."

יס"מ - יחידה סיור מיוחדת היא יחידת משטרה השייכה למשטרת ישראל. היס"מ מבצעת פעולות בט"ש (בטחון שוטף), מעצרים, אכיפה מזוינת, פיזור הפגנות, דיכוי מהומות ופעולות מיוחדות נוספות. בעת שגרה משמשת היחידה בעיקר לכח התערבות לטובת כל אירוע חריג אשר יתפתח בתחום גיזרתה, השלטת סדר באירועים המוניים ("בקרת קהל") ופיזור מהומות.

היס"מ מצוידת במגוון אמצעים לפיזור הפגנות אך קנתה לעצמה מוניטין של יחידה קשוחה שלא נרתעת מעימותים פיזיים עם המפגינים ואף נוקטת לעיתים בכוח כנגד מתפרעים. שוטרי יס"מ מוצבים מדי שבת לשמור על סדר במגרשי הכדורגל. כמו כן, היחידה פועלת גם בשטחים.

לאחר אירועי אוקטובר ובהתאם למסקנות ועדת אור הוגדרה יחידה זו כיחידה של משטרת ישראל המיועדת לטיפול בהפרות סדר בתחומי ישראל.

בזכות יכולותיה וניסיונה, יחידה זו של משטרת ישראל תיפקדה כיחידה מיוחדת לפינוי מבנים במהלך ביצוע תוכנית ההתנתקות. על היחידה נמתחה ביקורת בשל האלימות בפעולותיה לפיזור הפגנות הן מצד הימין הפוליטי, הן מצד השמאל הפוליטי והן מצד אוהדי הכדורגל.

היחידה מורכבת מאנשי קבע ואנשי מילואים. היחידה מוגדרת כיחידה מיוחדת והתנדבותית, וחייליה מוגדרים כלוחמים.

מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A1%22%D7%9E

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:59

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר