לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2006, 03:06
  seoboy seoboy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.09.05
עזרה שיפור הקליטה של השכנים האלחוטי של השכנים ?!

שלום לכולם,

אני נמצא כרגע בדירה זמנית לשלושה חודשים, ואין לי קו טלפון/ כבלים בבית, כך שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אצל ספק כלשהו (כולם רוצים התחביות ארוכת טווח להתקנת קו טלפון/ כבלים).

יש לי לפטופ נחמד ואני קולט 9 רשתות אלחוטיות מסביבי, מתוכם 2 פתוחות חופשי (מקדונלדס + שכן לא מאובטח).

בנוסף שכן שגר דירה מתחתי צריך להתחבר עוד שבוע לאינטרנט והוא אמור לקבל גם ראוטר אלחוטי, והוא אמר שאני יכול בכיף לגלוש דרכו אם אקלוט (ואפילו הצעתי להתחלק בתשלום החודשי).

רציתי לדעת אם אני יכול לקנות ממסר/ ACCESS POINT כדי לשפר את הקליטה?
אני לא כ"כ מבין בזה ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בזה גם כדי לשפר את הקליטה שאני קולט מהמקדונלדס? האינטרנט שהם נותנים הוא חופשי, השאלה היא אם לא צריך להגדיר משהו בראוטר האלחוטי שלהם?

ובכלל עוד עצות יתקבלו בברכה, כי אני לא כ"כ הבנתי איך עובד הממסר והאם הוא תומך בכל הראוטרים האלחוטים...

תודה רבה רבה רבה

seoboy
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-06-2006, 23:49
צלמית המשתמש של JohnDow
  JohnDow JohnDow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.04
יש מגבירי סיגנל "REPEATER"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי seoboy שמתחילה ב "שיפור הקליטה של השכנים האלחוטי של השכנים ?!"

ללינקסיס יש משהו כזה, וזה כנראה גם פועל, אחרת למה למכור? (אל תענה לי)
מצד שני, תמיד אפשר לגלוש על חשבון השכן שלא היה מספיק חכם כדי לסגור את הפרצה, כמובן בהנחה שאתה רק קורא YNET, ואז אתה גם כמעט לא פוגע בו - אל תעשה את זה עם EMULE, זה לא יפה.

והצעה רצינית - אם השכן שלך קונה ראוטר, תבדוק איתו אם הוא יכול למקם את זה בנקודה שתהיה נגישה לך יחסית -ותרחיק את ה- LAPTOP מה-LAPS כדי לא לחמם את הוובוס.

בהצלחה.
אה, דבר נוסף, בראוטרים של לינקסיס אתה יכול לנתק את האנטנות ולחבר כבר מאריץ לאנטנה, ולמקם אותה במקום גבוה,נגיש וכו'. זה טוב אם יש לך 2 אנטנות , או שיש לו ראוטר מדגם WRT54GC למשל - שיש לו אנטנה פנימית וגם אופציה לאחת חיצונית.

ישן 20-06-2006, 23:54
  sysadmin sysadmin אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 13.03.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי בונבון שמתחילה ב "רק אל תשכח של-USB יש קליטה גרועה"

למה? אני דווקא התקנתי כמה וכמה יחידות של 3COM וEDIMAX, שלא לדבר על המתאמים של TNN
שבזק סיפקו במסגרת "המבצע האלחוטי", שזהים כמעט לאלו של EDIMAX ולדעתי הביצועים שלהם
דווקא עולים במקרים מסוימים על מתאמים מבוססי PCI.

בנוסף ניתן לשנות את המיקום של מתאם המתחבר עם USB - וכך להשיג קו תקשורת טוב יותר.

דבר נוסף, שבשבילי חשוב לא פחות: אין בעיה עם מתאמי רשת אלחוטיים המתחברים בUSB בGNU/LINUX, מעשית מרבית המתאמים שהתקנתי , כך יצא, היו מבוססים על רכיב של 1211 ZYDAS
שיש לו תמיכה מלאה במערכת ההפעלה. כך שאין שום יתרון לכרטיסי PCI או MINIPCI מבחינת
התמיכה בGNU/LINUX.

מעשית אני ממליץ לבדוק לפני הרכישה על איזה רכיב מבוסס הכרטיס/מתאם שאתם עומדים לקנות,
ולוודא שקיימים בשבילו מנהלי התקנים עם קוד מקור פתוח, כדי שתוכלו להנות מתמיכה מלאה.
אין הבדל מבחינת המחיר, אז חבל לקחת מוצר שיגביל אותך בעתיד רק לחלונות וייתכן גם שרק
לגירסה הנוכחית שלהם.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר