לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-06-2006, 18:27
צלמית המשתמש של ilane
  ilane ilane אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.02
Please Make This Work! או מנז' אה טרואה = 5 מיליון גולשים

http://www.pleasemakethiswork.com/

שימו לב: חברתו של ריצ'רד גרין הבטיחה לו מנאז' א - טרואה, אם האתר שלו יגיע לחמש מיליון כניסות. עכשיו זו חובתנו לעזור לו

אהובתו של גבר בריטי הפגינה מידה נדירה של נדיבות כשהבטיחה לו "לילה סוער של סקס בשלושה". התנאי: האירוע יקרה רק כאשר חמישה מיליונים גולשים יפקדו את אתר האינטרנט שלו. סוג של תמריץ עסיסי, כמו שאומרים.

ריצ'רד גרין בן 30 העלה על האינטרנט אתר שכתובתו בהחלט מחייבת פרגון לבחור-pleasemakethiswork – או בעברית, בבקשה תגרמו לזה לעבוד. הוא בן 30 ונערתו שופעת ההורמונים היא קטי גרינווד, בת 21.

לעתון "סאן" סיפר גרין כי "לפני כמה חודשים הצעתי לה להשתעשע לילה אחד בסקס בשלושה. למה לא לנסות, אמרתי לה. היא השיבה שיתכן מאד שתיענה בחיוב להצעה אבל היא רוצה גם לאתגר אותי לעשות משהו מיוחד שיהיה לה כדאי".

בקיצור, אם את אתר האינטרנט של גרין יפקדו חמישה מיליון גולשים, המנאז' יצא לדרך. כרגיל באתרי אינטרנט, גם באתר של גרין יש מד כניסות. "כשנחצה את סף 5 המיליון, נאתר נערה שתצטרף אלינו לחגיגה במיטה", הודיע גרין והוסיף: "היא לא תתחמק ממני. ויש לי את ההתחייבות הזאת גם בכתב" הדגיש היזם.

גרינווד אישרה את דבר ההסכם, כשהיא מדגישה תנאי הכרחי אחד: שהיא תוכל השתתף בבחירת הנערה. האמת? זה לגמרי לגיטימי.

http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/437/072.html

אני תרמתי, ואתם???

It's Never Lupus

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-06-2006, 21:32
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
סללליחחחחההה???
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "Please Make This Work! או מנז' אה טרואה = 5 מיליון גולשים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ilane

בקיצור, אם את אתר האינטרנט של גרין יפקדו חמישה מיליון גולשים, המנאז' יצא לדרך. כרגיל באתרי אינטרנט, גם באתר של גרין יש מד כניסות. "כשנחצה את סף 5 המיליון, נאתר נערה שתצטרף אלינו לחגיגה במיטה", הודיע גרין והוסיף: "היא לא תתחמק ממני. ויש לי את ההתחייבות הזאת גם בכתב" הדגיש היזם.

אני תרמתי, ואתם???

למה שאני יעזור למישהו להינות כפליים? מה אני פראייר?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:36

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר