24-06-2006, 13:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי ShadowMaster
אצלנו טכני בתור טכנאי אם מורידים לי פרופיל ל 45 תהיה לי פסילת מקצוע ו45 נחשב לפרופיל או רפואי או נפשי אני לא בטוח ואני לא חושב שעל מגרנות יורידו לי פרופיל מ 72 ל 45 אפילו על בעיות גב מקסימום ל 64 והקלות ודברים כאלה בשמירות אבל זה לא אומר שאני לא יעשה אותם אני לא סגור על הדברים האלו יש מישהו שיכול להגיד במדויק בבקשה זה דחוף לי תודה
|
הייתי בטירונות כלל צה"לית עם מלא חבר'ה שהיו להם בעיות שונות ומשונות (אני בעצמי פרופיל 45) והיו איתי 3 אנשים עם מיגרנות, כולם בעלי פרופיל 45...
הקטע הזה שאנשים חושבים ש-45 פסול קורסים היא לא נכונה ואני בעצמי סיימתי חניך למופת בקורס עם פרופיל 45, איך תסביר את זה? וזה שאיתי עם מיגרנות סיים חניך מצטיין, איך אני איתך?
אתה באמת חושב שכל בעלי הפרופיל 45 הולכים להיות עובדים כלליים?
לגבי הקלות בשמירה-לי ולחבר שלי עם מיגרנות היו 2 הקלות-או לא לשמור בכלל, או לשמור עם בן זוג...
בטירונות לא שמרתי בכלל וגם הוא לא, בקורס כבר שנינו וויתרנו על הפטורים, אבל יכלנו לבקש או לשמור עם מישהו או לא לשמור בכלל במקרה הצורך...
למה שתהיה לך פסילת מקצוע במקרה של פרופיל 45? תאמין לי שאם כבר הסמיכו אותך להיות טכנאי אז אתה תמשיך בזה, אלא אם כן יהיו לך מיגרנות כל הזמן במהלך העבודה ואז יבדקו אותך שוב לבדוק אם כדאי לפסול לך את המקצוע...