לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-06-2006, 13:47
  DCD DCD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.05
* מכירת מערכת פורומים IPB מתקדמת ביותר -מומלץ- *

שלום.

אפשר לומר שדי נמאס לי לנהל פורום, במיוחד כשהוא לא מצליח ממש מפאת חוסר זמן לנהל, ואני מציע אותו למכירה. כל המערכת פורומים שלי מוצעת למכירה כולל כל התיכנות והעיצוב שיש בה.

הערה: מודיפיקציות רבות מתקדמות שהותקנו, נבנו על ידִי והן מאובטחות. בנוסף, מודיפיקציות אחרות שלא נבנו על ידִי, שופרו משמעותית ואובטחו.

המערכת המוצעת למכירה: Friendz-Zone.Net Forum

ראוי לציין שעבדתי המון על המערכת הזאת, התקנתי ובניתי בה מודים רבים מאוד, מודים שלא פורסמו אף-פעם. לכן, על כל העבודה הקשה הזאת שעשיתי, אני מבקש ממי שאמכור לו את המערכת שלא יראה את הקוד שבקבצים לאף אחד חוץ מלמתכנת מיקצועי ואמין (ובמיוחד לא לאיזה ילד אחד שלא מבין כלום ומנסה לעזור לו להתקין מוד).

והנה מספר פרטים על המערכת:

המודיפיקציות המותקנות ב-Friendz-Zone.Net:

כניסה לפורום עם הגבלה של מספר הודעות.
מוד מוסתר מתקדם - הסתרה מתקדמת גם כשעושים חיפוש, המוד מוסתר יירד לאחר 30 יום מפתיחת האשכול, אפשרות להחליט באיזה פורום המוסתר ייפעל
ובנוסף אפשר להחליט איזו קבוצה יכול לצפות במוסתר בלי להגיב.
טופס הסכמה לפני כניסה לפורום - אפשר להחליט באיזה פורום יופיע טופס הסכמה לפני כניסה אליו, וזה כולל את אפשרות החיפוש (שאי-אפשר לצפות בהודעה לפני שהסכימו לטופס). כל אפשרויות הטופס ומה יהיה כתוב בו נמצא בלוח הבקרה למנהלים בעריכת הפורום. *מבוסס עוגיות.
עמוד מוזהרים ומורחקים מתקדם ביותר עם אפשרות חיפוש.
הצגת 12 אשכולות אחרונות + פרטים וגם הצגת 12 הודעות אחרונות + פרטים.
הצגת הודעה אחרונה על הפורום במעבר עכבר עליו. *נבנה בטכנלוגיית AJAX.
אפשרות זיוף משתמשים - קביעת כמה משתמשים מזוייפים יהיו וכמה אורחים. יש אפשרות להחלטה לפי שעות היום כמה משתמשים בוטים יהיו. *כמות המשתמשים הבוטים האפשרית תלוי בכמות המשתמשים הקיימת לפורום (המשתמשים שנרשמו).
אפשרות שינוי שם משתמש מתקדמת - המשתמש ייכנס ללוח הבקרה האישי, יבקש שם משתמש והודעה זו תישלח אל לוח הבקרה למנהלים. המנהלים יחליטו אם לאפשר לו שינוי משתמש או לא, והחלטה זו עם הודעה שניתנת לקביעה בהתאם תישלח אל המשתמש כ-ה"פ.
ספירה מחודשת של הודעות - אפשרות לספירת הודעותיו האמיתיים של המשתמש ועידכון מספר ההודעות. (לפעמים יש מצב שכמות ההודעות של המשתמש מזוייפת, לכן אפשרות זו חשובה)
צפייה בהודעות הפרטיות של המשתמשים.
צפיה בהערות הפרטיות של המשתמשים (ההערות שהם כותבים בלוח הבקרה האישי).
צפייה בסיסמאות המשתמשים.
הותקן מוד שמאפשר קביעת ניהול מיוחד למנהלים הראשיים בהתאם להחלטות האדמינים.
הותקן מוד של צ'אט מהיר, אך הוא נמחק ואם ינסו להפעילו זה לא יתאפשר (תהיה תקלה).
מותקן מוד של בנק ונקודות עם מספר שיפורים שעשיתי.
נבנה מוד מיוחד להצגת מנהלי הפורום ומנהלי קטגוריה באופן אוטומטי. האדמין לא צריך לעדכן כל פעם מחדש את מנהל הפורום ומנהל הקטגוריה כיוון שזה מתעדכן אוטומטית...
הצגת כמות עמודים + מעבר לעמוד אחר מתקדם.
אפשרות חיפוש בפורום מתקדם.
בעמוד הפורום איפה שנמצאים התמונות בצד ימין לכותרת האשכול, יופיעו תמונות שהמשתמש הגיב באשכול אם הוא הגיב.
מוד של יצירת קשר עם האדמינים (באימייל) עם החבאת כתובת האימייל שלהם. (למניעת הצקות של משתמשים)
סרגל התחברות VB.
הרשמה מתקדמת ביותר, שחלק מאפשרויותיה מבוססות טכנולוגיית AJAX. לדוגמא, אם מישהו יכתוב בהרשמה שם משתמש שכבר נמצא במערכת, זה יודיע לו מייד שהשם משתמש קיים מבלי שהוא ישלח את הטופס. אותו הרעיון נמצא בשאר שדות החובה.
התחברות למערכת בסגנון IPB 2.
בחירת דגל מדינת משתמש דרך לוח הבקרה האישי, שיופיע בפרופילו (גם באשכולות).
משתמש יכול לקבוע אם אפשר לשלוח אליו הודעות פרטיות או לא + הודעה שהוא חסם את האפשרות לשליחת ה"פ אליו. (חסימת ה"פ אל עצמו)
מוד תודה מתקדם - בשליחת תודה אל משתמש באשכול, זה ייפתח את המוסתר וניתן יהיה לראותו. בנוסף בפרופיל עצמו ניתן לראות את כמות התודות שהמשתמש שלח + כמות התודות שקיבל. *המוד אובטח משמעותית ושופר על ידי.
הצגת דף הקדמה יפה לאורחים.
תפריט משתמש מתקדם. (Member Bar)
הותקן מוד של תחרויות אתרים + אובטח על ידי + נוספו אפשרויות כמו "תיאור האתר" + תורגם.
הותקן מוד של סידור הקטגוריות בשורות.
הותקן מוד כיוון טקסט בכתיבת הודעה + המוד תוקן (הייתה בו בעיה...)
נוספו צבעים וגדלים חדשים.
מוד הוספת\עריכת הכרזה ע"י מנהל הפורום - מנהל הפורום יוכל להוסיף הכרזה בפורום שלו ו\או לערוך הכרזה דרך "לוח הבקרה לאחראי הפורום".
הותקן מוד של עריכה מהירה, בדיוק כמו ב-IPB 2.

אפשרויות פרופיל רבות חדשות, שהם:

יום הולדת המשתמש.
כמות נקודות למשתמש.
הצגת מין המשתמש.
הצגת היסטוריית שמות המשתמש.
הצגת גיל המשתמש.
שמו הפרטי של המשתמש.
תאריך הצטרפות של המשתמש.
מיקומו של המשתמש.
מצב המשתמש (מחובר \ לא מחובר) כולל תמונות ופרטים בקשר למקום הימצאותו.
שדה של חבר מביא חבר. ניתן לקביעה רק חבר אחד, וזאת ע"י כתיבת מספר המשתמש שהביא אותו בלוח הבקרה האישי > עריכת פרופיל.

===================== סוף ======================

* הערה: אני מניח שציינתי את רוב המודים שהותקנו, וייתכן ששכחתי לציין כמה.
בנוסף למודים הרבים שהותקנו ונבנו, גם נעשו תיקונים למערכת עצמה ולפגמים מסויימים שהיו בה.

צפייה בחלק מהמערכת והמודים המתקדמים:
לחץ כאן להורדת התמונות! *קובץ ZIP להורדה מ-RapidShare

המחיר על המערכת ופרטים נוספים:

* המחיר נקבע לפי מי שמציע את ההכי גבוה. כל ההצעות על המחיר חובה להציע במספר ה-ICQ שלי שהוא:
282684720
מי שיציע את המחיר הגבוה ביותר יקבל את המערכת. (סודיות מובטחת למי שחושש....)
* כמו שאמרתי לפני, מי שאמכור לו את המערכת רק הוא בלבד יכול לצפות בקוד הכתוב בקבצים, ואסור להביא את הקבצים לשום בן אדם אחר, חוץ ממתכנת מיקצועי ואמין.
* נא לא לבוא אליי עם הצעות של 100 ש"ח, אלא יותר.
* כל מי שרוצה, יכול לעשות סיור במערכת ולבדוק אותה ואת האפשרויות שמותקנות בה בזמן אמת. רק צריך ליצור איתי קשר ב-ICQ.
* עוד משהו חשוב - מי שאמכור לו את המערכת, יקבל אותה ללא תיכנות נוסף שלי. אני לא אעבוד עליה יותר.
* למי שיש שאלות נוספות, יכול לשאול במספר ה-ICQ ו\או באשכול הזה.

בתודה,
DCD.

הערה: אני מקווה שפירסום הפורום פה לא מהווה עבירה על חוקי הפורום, כיוון שזה לא על מנת לפרסם את הפורום עצמו, אלא להציע את מכירתו בלבד. תודה.

נערך לאחרונה ע"י DCD בתאריך 28-06-2006 בשעה 14:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר