לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2006, 13:07
  crt crt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.03
שלח הודעה דרך ICQ אל crt שלח הודעה דרך MSN אל crt
שאלה שאלה בנוגע לרכישת מצלמה דמוי SLR

שלום לכולם.
אפשר להגיד שאני די חדש בפורום, מדי פעם אני מציץ בתמונות של המשתמשים פה אך זו הפעם הראשונה שאני כותב פה.

בימים האחרונים אני משתחרר מצה"ל (חופשת שחרור) ובמהלך שירותי התחלתי מאוד לחבב את העניין הזה של צילום, אז החלטתי עם השחרור לקנות מצלמה קצת יותר איכותית כדי ללמוד ולפתח את התחביב החדש שלי.

כרגע אני בעל מצלמה מסוג Pentax 50L, מצלמה קומפקטית שאני מאוד מרוצה ממנה, אבל מין סתם היא כבר לא עונה לדרישותיי.

עשיתי סקר שוק קטן למצלמות דמויי SLR והגעתי והמצלמות שהכי קרצו לי היו ה Konica Minolta DiMAGE Z6 וה Canon PowerShot S3 IS שמאוד דומות אחת לשניה מהבחינה הטכנית (זום X12, רזולוציה של 6 מגה פיקסל וכו').
ההבדלים המשמעותיים ביניהם, כמה שידוע לי הוא המחיר (הקנון יקרה בכ-1000 ש"ח) והשם של קנון שנחשב למותג חזק יותר בשוק המצלמות הדיגיטליות.
כמו כן, אפשרות ה ANTI SHAKE במצלמה של מינולטה נראית מאוד שימושית.

השאלה שלי אליכם היא האם אתם ממליצים בכל זאת על הקנון, או שההבדלים ביניהם זעומים ולא מצדיקים השקעה נוספת של 1000 ש"ח ( קחו בחשבון שאני חייל משוחרר, אמנם מיחידה לוחמת אבל התגמול הכספי הוא עדיין לא בעננים ודרום אמריקה מחכה לי )

תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2006, 17:03
צלמית המשתמש של פורש
  פורש פורש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.06
שלח הודעה דרך MSN אל פורש
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי crt שמתחילה ב "כן, אני מודע למצלמות הDSLR"

טוב, אז מה שאני מציא לך הוא דבר כזה:

Konica Minolta DiMAGE Z6 היא מצלמה מעולה בישבילך, היא גם זולה, גם טובה,

יש לה טווח מעולה, כל האנשים שמשתמשים בה מאוד מרוצים, אתה יכול גם לראות בפורום תגובות על המצלמה הזאת.

לגבי ה Canon PowerShot S3 IS ממה שאני יודע האפשרות מקרו שלה היא פשוט מדהימה ביחד למצלמות אחרות, אתה יכול להגיע איתה ממש ממש למקרו מעולה, ככה שאם אתה מעוניין מאוד במקרו והוא חשבו לך את אז פה הוא יהיה לך יותר טוב.
המצלמה גם יותר נוחה לדעתי מה Konica Minolta DiMAGE Z6 עם זאת זה בCanon בכל זאת, בגלל זה הם מרשים לעצמם לקפוץ ככה עם המחיר.

לסיכום: עם השני המצלמות תוכל להפיק אותה תוצרת של תמונות, אני מאמין שלא משנה איזו מצלמה יש לך (בתנאי שהיא מספיק טובה) , אם אתה באמת רוצה, והמצלמה בידיים הנכונות אתה יכול ליצור תמונה מעולה שלא יורדת כלל ממצלמות ה DSLR, ה DSLR פשוט מאפשרות לך להגיע לטווחים מאוד פתוחים, הם מאוד נוחים, מה שהדמוי פשוט מקובעים לעדשה אחת ותנאים מסויימים שאתה לא יכול לשנות מה שב DSLR אתה חופשי לגמרה (רק הכסף קובע ^_^).

לכן מה שאני מציאה לך הוא לקנות את ה Konica Minolta DiMAGE Z6, חבל על הכסף שלך.
היא מעולה ואין סיבה שלא תיהיה מרוצה ממנה, לא פחות מה Canon PowerShot S3 IS.

אני אישית, מוציא תמונות אומנותיות בממצלמה שהיא קומפקטית, אפילו לא דמוי SLR, אבל יש לה עדשה מעולה, מחירה מאוד גבוהה, אבל אני לא יורד מהרמה של ה DSLR בתנאים שהיא מציאה לי אבל בגלל שאני רוצה להגיע לטווחים יותר גבוהים ויותר אפשרויות אני אצטרך להתשדרג ל DSLR

מקווה שעזרתי ^_^

ישן 30-06-2006, 12:17
  kiler9 kiler9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.02
שלח הודעה דרך ICQ אל kiler9 שלח הודעה דרך MSN אל kiler9
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי crt שמתחילה ב "שאלה בנוגע לרכישת מצלמה דמוי SLR"

שלום,
בתור מתחיל כמוך אני חושב שואלי כדאי לך להתחיל במצלתמת SLR (פילם כמובן)
היום מצלמות פילם לא עולות הרבה וגם תלוי איזה לדוגמא אני קניתי מצלמהבשם ZENIT ET שעלתה לי 100 שקל (כמובן שיש לה חסרונות בכך שהיא כבדה ופרימיטיבית אבל ככה לומדים)
ופילם אפשר למצוא הכי זול ב-10 שקלים של 36 תמונות ו-200 אסא...
הכל החלטה שלך... אם אתה רוצה להתחיל כתחביב צילום מקצועי לדעתי כדאי לך להתחיל בSLR...
או שאם אתה רוצה קצת להשקיע אתה יכול להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות איזה דגם של קנון או ניקון SLR.... לדוגמא ניקון סדרה N או F....והעדשות ממש לא יקרות.... (שפה אתה יכול להחליף לעומת הדמוי SLR אם אתה רוצה דוגמא....קניתי עדשת 500מ"מ לZENIT ET שלי ב-100 שקל ^_^ למרות שזה היה מציאה והמחיר שלה נע בסביבות ה-500 אבל זאת רק דוגמא)
שוב ההחלטה בידך....

אם אתה רוצה להתייחס גם למקרו....יש תוספות לעדשות ומתאמים למצלמות SLR שמתחברים לעדשה של עצמה והופכת עד העדשה למקרו ע"י הזום של העדשה.... (הינה עוד דוגמא - קניתי סט של 3 עדשות מקרו +מתאם לעדשה שלי ב-200 שקל)

בין שתי הצלמות הייתי בוחר את הקנון לדעתי....אבל אם זה בעיות של כסף הייתי הולך על המינולטה XD

בהצלחה בהמשך
דין.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=06%2F08%2F2007&end_date=05%2F08%2F2010&-=.jpg]

נערך לאחרונה ע"י kiler9 בתאריך 30-06-2006 בשעה 12:22.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:54

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר