29-06-2006, 23:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.03.06
|
|
|
שאלות על חובשים ומד"סים
1. אם המפקדים שלי ירצו להוציא אותי לחובשים, אני לא חייב נכון? השאלה היא האם במקרה שאסרב למרות שהם דוחפים, אם הם לא יראו את זה כמשהו שלילי ברקורד שלי ויסתכלו עליי אחרת אח"כ? אני אישית לא מעוניין מסיבה קצת דבילית אבל מאוד משמעותית מבחינתי - יש לי פוביה רצינית ממחטים (לא סתם פחד מזריקות, משהו פסיכולוגי שאפילו מהזריקות של הבקו"ם יהיה לי קשה מאוד) ואני לא חושב שאוכל לסבול את כל הדקירות האלה. בטח שלא אנדב עצמי למשהו כזה.
2. שאלה לא קשורה ואחרת: מה עושים במד"סים? יותר בכיוון של איזה תרגילים מבצעים מלבד שכיבות סמיכה, כפיפות בטן וטרטורי רגליים בספרינטים וריצות ארוכות על סוגיהם השונים. סקוואטים יש? בן דוד של אבא שלי שהיה (ועודו לדעתי במילואים) מד"סניק בשייטת אמר שמתח הוציאו מהמד"סים מהסיבה המטופשת שהיה חסר מתקן מתח בהרבה בסיסים. O_O
אני שואל כי לעיתים נראה לי שמזניחים מאוד בצבא חלקים מהגוף, שלמרות כל השביזות הגופנית הכללית, אולי כדאי מעט להשקיע בהם בעצמן אם ממש לא עובדים עליהם. למשל יד קדמית. אם לא עובדים על יד קדמית בשום צורה, אפשר לעשות מתח באחיזה צרה עם כפות הידיים כלפי הפנים, או לעשות תרגילים ליד קדמית עם כל מני משקולות מאולתרות בדמות כלי נשק שונים וכדו'. חוסר איזון בגוף (בעיקר בין קבוצות שרירים נגדיות) הוא לא דבר דבר או מועיל.
|