05-07-2006, 22:20
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 05.07.06
|
|
|
שלום, אני חדשה, תתעלמו ממני!
שלום, אני חדשה פה. ובכן יש לי "קצת" "רקע" בצילום. אני לומדת צילום במסגרת בית ספר "אופק" (בית ספר שפעם בשבוע יוצאים ממסגרת הבית ספר הרגיל והולכים ללמוד בו). לצערי ואולי גם למזלי עוד לא השתכללתי לדיגיטלית, לפעמים אני לא יכולה לסבול את האיכות הלא-גרעינית שלה. בכל מקרה, מה שמשנה זה לא הדיגיטלית או הפילמית, אבל אני עדיין נהנית מהפילמית יותר. אני מפתחת במסגרת הקורס צילום הזה וזה ממש כיף, חוץ מזה שפיקסר זה מסריח ~בעעעע~. לפני כמה שנים גנבו לי מהבית ניקון F2 עם 3 עדשות נילוות ועוד איזושהי ניקון יחסית פשוטה. אז כרגע אני משתמשת במצלמה של חברה של אימא שלי שהיא בסדר, אבל לא מדהימה. ועכשיו העדשה שלה תקועה אז קצת קשה למצוא פוקוס כי הוא לא פועל, אבל לפעמים אני כן מצלמת איתה כי יש לה אפקט די נחמד בסך הכל. אז כרגע אני יותר מתעסקת בהגדלת תמונות, בפיתוח פילמים ובחיפושים אחר אותה עדשה בשלוש מאות ש"ח (לא תאמינו כמה שקל למצוא במחיר הזה עדשות פתאום). אניוואי, בסוף חודש יוני היה לקורס שלי תערוכה באופק והתערוכה הייתה מאוד מוצלחת אז משרד החינוך רוצה אולי לקחת כמה תמונות שלנו ולשים אותה בגלריה *אמיתית* וזה מלהיב אותי. טוב, אז בכל מקרה, אני מקווה שיהיה פה נחמד וכיף. אשתדל לא לעצבן עם ביקורות (מבטיחה לתת רק למי שיבקש), ובינתיים. נעים מאוד.
נערך לאחרונה ע"י yaluden בתאריך 05-07-2006 בשעה 22:46.
סיבה: אוקיי, אין דבר יותר מעליב מזה שאתה נכנס לפורום וכולם מתעלמים ממך/ צועקים עלייך שאתה לא מבין כלום.
|