09-07-2006, 13:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.12.05
|
|
|
מודיעין-מורפוזה לקרבי
יש לי בעיה רצינית. ואני אודה לכל מי שיקרא את הפסקה ויוסיף לי לבנה, קטנה ככל שתהיה, לקיר המחשבות וההתלבטויות שלי.
הכל התחיל בצו ראשון, שהיה לי לפני שנה ושבעה חודשים בתחילת כיתה י"א. בצו, כתוצאה מלחץ מההורים או יותר נכון מאמא שלי שאיתה אני חי (בן יחיד), הגזמתי כמו שלא מעט אנשים לצערי עושים בועדה הרפואית שקבעה לי את הפרופיל. בסופו של דבר יצאתי משם עם 64, ששימח אותי, לפחות לתקופה מסוימת. כתוצאה מהפרופיל הנמוך והיותי שפוי, שלחו לי זימונים למודיעין למגוון מסלולים, שאליהם התמיינתי לאורך כשנה. כעת, כאשר בית הספר מאחורי ובעוד כארבעה חודשים אני מתגייס, מתעוררת אצלי מחשבה מסוג שונה. "מורעלת" למדי. עברתי את כל המיונים לעובד חקר מודיעין, ובסופו של דבר אני משער שלשם אני מיועד. הבעיה היא כמו שאמרתי שהתחלתי להבין שיכול להיות שזה לא אני. אני עדיין לא בטוח בזה, אבל התחושה לא נעלמת.
בעקרון הכושר שלי לא רע בכלל, ומהבחינה הזו אני חושב שאני אסתדר. כחלק מהמחשבות שלי, אני תוהה עד כמה ארוך יהיה התהליך של העלת הפרופיל והקבלה ליח' קרבית? העניין הוא שאני גם לא רוצה לקבל "טחינת תחת" ולשרת במחסומים שלוש שנים או משהו בסגנון הנ"ל. מבצעים קרביים ומעשים משמעותיים יותר הם מטרתי.
שוב, אודה לכל מי שיקרא ויתן עצה זו או אחרת, משום שהדבר יעזור לי מאוד.
תודה
|