לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2006, 14:23
  משתמש זכר the bomber the bomber אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.06
מה שיקרה זה שלא יעשו כלום
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Thedarkdragon שמתחילה ב "האירני שוב פותח פה"

מה לעשות, העולם מטומטם ובמיוחד אהוד אולמרט הפחדן המטומטם הזה
אם היה ראש ממשלה אחר אז כבר היו מפציצים להם תאם סבתא שלהם (ב-81 כשהפציצו בעיראק זה היה אחרי שסדאם איים רק בנאום אחד בשואה וזה היה התירוץ העיקרי של ראש הממשלה אז, שהוא לא ייתן לשואה שנייה להתרחש.) ועכשיו לימים של היום: הקופיף האיראני איים עשרות פעמים (לא פעם אחת, עשרות!!!!!!!!!!!! פעמים) בשואה, והממשלה שלנו לא עושה כלום! פשוט כלום! אז בקיצור, אם אולמרט הפחדן לא יחליט על הפצצה, כל מה שהוא אומר שהוא יעשה לנו שואה אטמית, הוא באמת יעשה את זה. הוא מספיק דפוק כדי לעשות את זה ואם תהיה לו אפשרות הוא יעשה את זה!
אולמרט, תפציץ כבר יא פחדן!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-07-2006, 17:05
  b-17 b-17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי the bomber שמתחילה ב "יש 2 דברים שאני רוצה להגיד לך:"

שמע אחי קודם כל אפשר לעשות הכל בטילים אבל אם אתה רוצה לנצח ולדאוג שהרבה שנים
יהיה שקט אתה צריך לעשות הכל מהקרקע זאת אומרת לדעת בדיוק איפה החרא הזה ישן ולסובב לו טיל לבית אבל לא סתם טיל שמעיף 9 רחובות שבדוק הוא ישאר חצץ אחריזה לחסל תגנרלים הבכירים שלהם ואז לקרוע אותם בהפצצות כבדות שהצבא יאבד את המורל ולנסות שתהיה הפיכה של השילטון רק ככה אתה יכול לנצח במלחמה זה סתם אבידות זאת מדינה ענקית כל מי שיכנס לשם למלחמה יתקע שם תיראה תאמריקאים עירק יותר קטנה מאיראן והם תקועים שם כבר הרבה שנים ואנחנו לא מדינה שיכולה בדיוק שלוט על שטח כזה גדול אין לנו כוחות ומשאבים לזה לכן אין כלל צורח יש צורח למנוע את הסכנה מפגיעת טיל גריעי פה אני מסכים שצריך לפעול בכל דרך אפשרית!!!

תותחנים נוב 06!!!
!!~איכון כי אנחנו כאן בשבילך~!!

ישן 11-07-2006, 23:36
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "אם היה צריך אני הייתי הולך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rafi-8
אם היה צריך אני הייתי הולך למבצע כזה..מה שעושים בשטחים חטיבת גולני וגבעתי היום לא פחות מסוכן.. ובקשר לזה שאם ייפול טייס אז בשביל זה קיימת 669 שעומדת בכוננות מלאה לפני יציאה כזאת של מטוסים..

לא נראלך קצת הזוי שישלחו את 669 לאמצע איראן?

אנחנו במזל יצאנו בלי אבדות בהפצצת הכור העיראקי בגלל שהיה שם כשל (עמדות הנ"מ שלהם לא קיבלו הוראה או הרשאה לפתוח באש נגד המטוסים שלנו)

את המטוסים יוכלו לגלות בכל מקרה גם אם הם יטוסו נמוך (על העיניים שלנו אפחד לא יעבוד)

זאתי משימת התאבדות לשלוח לשם מטוסים להפציץ... בעיקר מהארץ. רק טילים טקטיים יפתרו את הבעיה אבל כידוע זה לא פיתרון ריאלי....

אין כרגע שום פעולה צבאית שישראל (לבדה) יכולה לעשות.. אין לנ ואת המשאבים לכזאתי פעולה ביחוד עם בני דודינו בעזה....

ובקשר לשלוח חיילים וכאלה אם זה להציל את המדינה שלי אני מוכן לשלוח את עצמי לשם..... כי אני יודע שבמשימה הזאת אני מציל את החיים של המשפחה שלי או לפחות מנסה למנוע מהם למות מהסכנה הזאת.

ישן 11-07-2006, 16:46
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי Senda R שמתחילה ב "אתה ממש אדיוט.. מה אתה חושב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Senda R
אתה ממש אדיוט..
מה אתה חושב שישראל זה מעצמת על?
סך הכל ניצחנו בכמה מלחמות זה לא אומר כזה הרבה.

נגד פרס אין לנו סיכוי המדינה ענקית ואפילו אם נהרוג להם חצי מהצבא ישאר להם עדין מספיק כדי לכבוש את כל הארץ.

נ.ב.

בקשר לדיווחים..אל תאמינו תמיד סך הכל זה עיתון והפרנסה שלהם זה סקופים ...סקופים שלא תמיד קרובים מאה אחוז לאמת (ראו את פרשת הטלאי לפני חודש).

לא צריך להרוג כל חייל וחייל או להשמיד את הצבא
יש לפרק את השלטון, להרוג את הנשיא, להביא ממשלה שתתמוך בזכויות נשים + אנשים - והעם ישמח ויצהל ויוקיר את ישראל לעולמי עד הו ישראל חברת איראן מצילה עם מכיבוש איסלאמי ישנו את הדגל לדגל ישראל ויהיו יהודים כשרים.
הווווו ישראל הווווו ישראל
*sheep wakes up

ישן 11-07-2006, 17:57
  Hezibezi Hezibezi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.06

אני חייב לומר פה לכמה אנשים כמו B-17 במיוחד, שהידע שלך בתחום הלוחמה הוא דיי מועט לפי מה שני יכול להבין מהדברים שאתה אומר, תלמדו קצת את העניין ואל דברו שטויות. תלמדו כלל אחד במלחמה ובכלל בלוחמה, כל מדינה וכל צבא חזק ככל שיהיה, הוא לא בלתי מנוצח וגם אם יש להם את הקידמה הטכנולוגית זה לא משנה, אתה תמיד יכול לתקוף בצורה חכמה מהם, גם למצרים ולסורים להזכיר לך היו מערכות הגנה וכמות מטוסי קרב פי כמה משלנו במלחמת ששת הימים ולמרות זאת הם הושמדו תוך שעות בודדות, בזכות כח הטקטיקה והמחשבה של המתכננים והטייסים. היום, כמות לא משחקת תפקיד אלא האיכות, ואתה ממש לא חייב לנהל מלחמה כוללת שלמה עם האיראנים אם אתה רוצה להשמיד להם את היכולת הגרעינית... בשביל זה יש את חיל האוויר והם מתאמנים על כאלה דברים במיוחד בגיחות אימון שחלקם מסווגות. ושוב, הכל אפשרי, רק אם אתה רוצה בכך ממש ואם אתה חכם מספיק כדי שהמבצע יעבוד כמו שצריך. למה לא עושים את זה או לא יעשו את זה בפועל (את התקיפה)? הכל פוליטיקה, הכל תלוי באיש הזה שיושב למעלה ששמו אהוד. זה נכון שלא לכל מדינה יש את היכולת לבצע מבצע מסוג זה, אבל ספציפית לנו יש את היכולת.
ישן 11-07-2006, 18:53
  b-17 b-17 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי Hezibezi שמתחילה ב "אני חייב לומר פה לכמה אנשים..."

שמע ידידי אני לא גנרל וכל המשחקי מלחמה האלה שאנחנו מדברים עליה פה
אתה מדבר על חיים של אנשים ובמיקרה הזה אלפי אנשים אני נגד מלחמה לדעתי זה דבר מיותר שלא צריך לקרות אבל זה קורה אני מסכים עם כל מה שאמרתה אבל אני לא מסכים עם זה שאנחנו לבד יכולים
לנהל מתקפה בסדר גודל כזה על פני שטח כל כך גדול איראן היא מדינה ענקית השטח שלה הוא עצום והמרחק מפה לשם הוא גם עצום אם אנחנו ניכנס למשחק הזה אנחנו צריכים סיוע של ארה"ב כלומר לבוא מעירק עכשיו ברצינות כל מה שאנחנו מדברים פה הוא המחשבות ודברים שהיינו רוצים שיעשו
בשביל זה הגנרלים והמנהיגים יושבים ועובדים על הנושא הזה בכובד ראש בוא ניתן להם לעשות את העבודה ונקווה שיהיה טוב אנחנו האזרחים הקטנים לא יכולים להשפיע הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לבוא להילחם שיקראו לנו או לשבת בבית ולתת למקצוענים לעשות תעבודה

תותחנים נוב 06!!!

ישן 11-07-2006, 19:08
צלמית המשתמש של Senda R
  Senda R Senda R אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.04
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי Hezibezi שמתחילה ב "אני חייב לומר פה לכמה אנשים..."

אתה מדבר כאלה שטויות שלא יאמן ואתה עוד אומר שB-17 לא מבין? :|
בן כמה אתה בכלל :|

צהל בן זונה אחי גבר גבר צהל ינצח..
כן זה התגובה :\

האיראנים
א.ממש לא טיפשים
ב.ממש לא בחסרון טכנולוגי
ג.ממש המון
ד.ממש רחוקים

עכשיו תחשוב רגע - אם ישראל מתכננת תקיפה באירן, איך יביאו את החיילים לשם?
אין לנו משחתות,נושאות מטוסים,ספינות מלחמה עצומות.
במטוסים זה לא אפשרי כי אין בדיוק תחנות תדלוק בדרך וגם זה יקח המון המון המון מטוסים.
תקיפת מטוסים עצומה זה גם לא אפשרי כי כמו שאמרתי ענין התדלוק (תראה את תקיפת הכור בעיראק).
אז מה נשאר? אטום? לא יזיז להם בגלל הגודל העצום של השטח שלהם וגם לא נראה לי שהעולם יראה בעין יפה אטום.
בכלל לנסות להביא לשם חיילים (כמה מאות אלפים בצבא שלנו) למול המליונים שהם...זה יהיה טבח.

אז מה סתם אתה משחק אותה גנרל ומדבר שטויות?
לא משנה מה, ישראל מול אירן לא תנצח זה לא אפשרי, אל תתלהבו יותר מדי בלי נתונים.

ישן 11-07-2006, 22:23
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי Senda R שמתחילה ב "אתה מדבר כאלה שטויות שלא יאמן..."

קצת הגזמת הייתי אומר..

טיפ'לה.. ישראל יכולה לשלוח מטוסים לאיראן בשביל זה רכשנו את ה- אף 16 איי.. אז נכון שהם לא יגיעו עד לאיראן כי הדלק לא יספיק אבל בשביל זה יש מטוס תידלוק.. ותאמין לי שבשביל להשמיד כור גרעיני לא עצום בגודלו לא צריכים המון מטוסים, עם הרמה של הטייסים שלנו מספיק רק כמה בודדים..ומה שיותר מדאיג זה הטילים ליירוט מטוסים שיש להם.. בגלל זה זה יהיה קשה להוריד להם את הכור עם מטוסים..
וד"א אני די בטוח שאם תפרוץ מלחמה עם איראן אנחנו "ננצח" (הרי אין דבר כזה לנצח במלחמה) ואנחנו יותר חזקים מהם ויותר מאובזרים מהם ויש לנו חיילים יותר מאומנים מהם ומודיעין הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב משלהם ויש לנו כמה לוויינים מאוד מאוד משוכללים שלאיראנים לא יהיו אותם גם עוד 50 שנה..ולא, אני לא חי בסרט..

ישן 11-07-2006, 23:46
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "קצת הגזמת הייתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rafi-8
קצת הגזמת הייתי אומר..

טיפ'לה.. ישראל יכולה לשלוח מטוסים לאיראן בשביל זה רכשנו את ה- אף 16 איי.. אז נכון שהם לא יגיעו עד לאיראן כי הדלק לא יספיק אבל בשביל זה יש מטוס תידלוק.. ותאמין לי שבשביל להשמיד כור גרעיני לא עצום בגודלו לא צריכים המון מטוסים, עם הרמה של הטייסים שלנו מספיק רק כמה בודדים..ומה שיותר מדאיג זה הטילים ליירוט מטוסים שיש להם.. בגלל זה זה יהיה קשה להוריד להם את הכור עם מטוסים..
וד"א אני די בטוח שאם תפרוץ מלחמה עם איראן אנחנו "ננצח" (הרי אין דבר כזה לנצח במלחמה) ואנחנו יותר חזקים מהם ויותר מאובזרים מהם ויש לנו חיילים יותר מאומנים מהם ומודיעין הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב משלהם ויש לנו כמה לוויינים מאוד מאוד משוכללים שלאיראנים לא יהיו אותם גם עוד 50 שנה..ולא, אני לא חי בסרט..

שכחת שכל הטיסה מתבצעת מעל מדינות עוינות איך בדיוק אתה רוצה לשים שם מטוס תדלוק שזה מטרה נייחת?

וכל המתקנים הגרעיניים שלהם מפוזרים ברחבי המדינה ורובם מתחת לאדמה שלא כמו הכור בעיראק מה שיצריך הרבה דיוק והרבה כוח אש ומודיעין מדויק (מאוד) זאתי משימה מאוד מורכבת שלדעתי היא משימת התאבדות אלה אם כן המטוסים יצאו מהמפרץ הפרסי דרך נושאות מטוסים אבל אז גם צריך לכבוד יעדים טקטיים ולכבוד רצועת חוף ולחסל מטוסים וזה מבצע מאוד מורכב וגדול

לקיצור תקיפה אוירית לדעתי לא באה בחשבון ולא תצליח. הדרך היחידה זה כיבוש של הארץ משהו בסגנון שעשו בעיראק האמריקאים וזה רק בעזרת כל העולם.... גם האמריקאים לא יכולים ולא יעשו לבד יש להם מספיק צרות משלהם.... מבחינתם ברגע שהם משגרים את הטיל על מישהו הם פשוט מורחים להם את המדינה עם פצצות לא אכפת להם כי הם יודעים כי הפצצות לא יגיעו אליהם ראשונות.

ישן 12-07-2006, 00:16
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "[QUOTE=rafi-8]קצת הגזמת הייתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Free-Style
שכחת שכל הטיסה מתבצעת מעל מדינות עוינות איך בדיוק אתה רוצה לשים שם מטוס תדלוק שזה מטרה נייחת?

וכל המתקנים הגרעיניים שלהם מפוזרים ברחבי המדינה ורובם מתחת לאדמה שלא כמו הכור בעיראק מה שיצריך הרבה דיוק והרבה כוח אש ומודיעין מדויק (מאוד) זאתי משימה מאוד מורכבת שלדעתי היא משימת התאבדות אלה אם כן המטוסים יצאו מהמפרץ הפרסי דרך נושאות מטוסים אבל אז גם צריך לכבוד יעדים טקטיים ולכבוד רצועת חוף ולחסל מטוסים וזה מבצע מאוד מורכב וגדול

לקיצור תקיפה אוירית לדעתי לא באה בחשבון ולא תצליח. הדרך היחידה זה כיבוש של הארץ משהו בסגנון שעשו בעיראק האמריקאים וזה רק בעזרת כל העולם.... גם האמריקאים לא יכולים ולא יעשו לבד יש להם מספיק צרות משלהם.... מבחינתם ברגע שהם משגרים את הטיל על מישהו הם פשוט מורחים להם את המדינה עם פצצות לא אכפת להם כי הם יודעים כי הפצצות לא יגיעו אליהם ראשונות.

קודם כל.. לא אני ולא אתה יודעים איפה בדיוק ממוקמים המתקנים שלהם..ולא אני ולא אתה יודעים איפה זה ברחבי המדינה ואם הם רחוקים אחד מהשני ומהו המרחק..
דבר שני.. אתה אומר שזה יצריך מודיעין מאוד מדויק.. נראה לי שאתה שוכח על מי אתה מדבר.. השבכ שלנו והמוסד הם גוף מפיק מודיעין בין הטובים בעולם.. ותאמין לי שגם אם זה יהיה ממוקם במקום אחד כל המתקנים וגם אם זה יהיה הכי קל העולם להגיע לשם הם לא יישלחו שום דבר בלי מודיעין מדוייק של מיליון אחוז.. כמו שהם לא יישלחו צוות לעצור מבוקש אם אין מידע מדויק ואמין ביותר שהמבוקש שם באותו הזמן.. אתה לא יכול לדעת אם תקיפה אוירית לא תצליח.. וגם אני לא כי אנחנו לא יודעים ומכירים את כל הפרטים.. ואתה לא יודע איזה טילים יש לאיראן.. קח בחשבון שלא כל מה שאומרים בתקשורת נכון.. והם לא יודעים כמעט כלום..

ישן 12-07-2006, 08:06
צלמית המשתמש של Senda R
  Senda R Senda R אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.04
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "קצת הגזמת הייתי..."

איך אתה בדיוק שולח מטוס תידלוק מעל מדינות ערביות?

גם בזמן תקיפת הכור היה מטוסי תידלוק אבל לא השתמשו בהם..כי זה לא אפשרי.

ומה כל הקידמה הזאת עוזרת??? תכיר בעובדות להם יש צבא פי כמה עשרות משלנו.
השטח שלהם עצום!
יש להם מדינות ערביות שרק מחכות לתקוף אותנו.
ואם הם ממש ירצו, אני מאמין שגם יגיעו לפה עם צבא.

בקיצור, זה שניצחנו כמה מלחמות לא אומר כלום.

אל תשכחו פרט חשוב - העובדה שהצבא שלנו מונה כמה מאות אלפים...זה כולל החיילים הלא קרבים שהם בעצם הרוב.

בנסיון לתקוף או להגן מפני האירנים כל המדינה נשארת חשופה .

בקיצור - אין סיכוי ובגלל זה בחיים לא תראה מתקפה ישראלית נגד האיראנים ללא התחברות לבריטים\אמריקאים.

ישן 11-07-2006, 22:43
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

תגידוו איפה אתם חיים??? אתם חושבים שאנחנו יודעים משהו על איראן?? אתם חושבים שאנחנו יודעים משהו על היכולות של איראן או של ישראל.? אז אנחנו לא יודעים כלום ולא מבינים כלווום אבל כלוום.!!! יש היום בארץ מומחים שעשו דוקטורט לעינייני ביטחון, יש לנו אלופים בצבא, ורמטכל, וסגן רמטכל, ושר ביטחון, וראש אמ"ן, וראש שב"כ, וראש מוסד, וראש ממשלה, והרבה שרים בקבינט המדיני שמבינים פי 10000 יותר מאיתנו מה הולך עם איראן, ויודעים פי 10000 יותר מאיתנו על התחמושת של איראן ועל הצבא האיראני ועל היכולות של איראן .. אנחנו לא יודעים כלום על זה.. יותר מזה אנחנו גם לא יודעים כלום על התחמושת של ישראל.. על כל היכולות של ישראל.. הרי לא הכל גלוי לתקשורת.. תנו לאנשים שבאמת מבינים להחליט על איזו התקפה ניצא עליהם ואם אילו מטוסים ומתי ואיך ולמה וכמה..!!

נערך לאחרונה ע"י rafi-8 בתאריך 11-07-2006 בשעה 23:02.
ישן 12-07-2006, 04:28
  b-17 b-17 אינו מחובר  

חברים אתם אומרים פה הרבה דברים אבל יש כמה כללים לכל משחק יש חוקים גם במשחק הזה יש חוקים הפוליטיקאים שיושבים למעלה מחליטים הכל וכל מה שהם עושים בא מתוך אינטרס ברור לטובת המדינה אולמרט לא יכול להגיד לא בא אלי על איראן יאללה נצא למלחמה כי אז העולם יתערב ויעשו גם עלינו סנקציות לכן צריך הסכמה ותמיכה של הרבה מדינות ואל תישכחו שלאיראן יש משהו שהעולם צריך (נפט) ולנו אין ממש דברים שהעולם צריך לכן איראן יכולה לפגוע בעולם קשה מבחינת הכלכלה אנחנו לא ממש יכולים לכן כל משחקי המלחמה האלה נורא נורא מסובכים לכל דבר יש מליון ואחד דברים שצריך לחשוב עליהם תחשבו על זה תלמדו קצת על כלכלה עולמית ותבינו שהכל קשור להכל

תותחנים נוב 06!!!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:51

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר