|
במקור נכתב על ידי XpHunTeR
קיבלתי מנילה של פרופיל 72 ונבחרתי לקרבי.
החיילות שקיבלתי: שיריון, תותחנים, נ''מ, לוחם איסוף, חילוץ והצלה, מפקד כיתת טירונים.
1.היתי רוצה לשמוע מאנשים שכבר עברו את זה ומבינים, איך לענות על המנילה בצורה הטובה ביותר..
מה לרשום, מה לא לרשום..
לדוגמא, אם אני אכתוב בשאלה "עד כמה אני רוצה להיות קרבי" 1 (הכי לא רוצה) , מה בעצם ההשלכות של זה..? סביר להניח שיזמנו אותך לראיון עם קצין מיון.
2.ראיתי בדף מנילה שחילקו לי שיש רשימה של נגיד 3 חיילות וצריך לענות על לפחות 2. כלומר על 1 לא עונים. אז מה הקטע בזה? למה הם עושים את זה ככה?
ואם אני יענה על אחד מהם 5 ועל השני 1, והם לא יוכלו לשבץ אותי לזה שבחרתי בו 5, אז מה הם יעשו? יבחרו את זה שלא בחרתי בכלל? בהתאם לצרכי הצבא. אתה שואל אם יש אפשרות שישבצו אותך למשהו שלא סימנת? כן, יש.
3.וגם ממי שמכיר את החיילות האלו, איזה חייל נחשב "חרא" מבחינת מה שצריך לעשות בו, ואיזה חייל עם יותר אנשים משכילים ו"חנונים" ולא אנשי שכונה שעושים רעש...
ומה אמור לצפות לי בחיילות שאתם מכירים..למשל אם אני אקח נ''מ אז האם אני אצטרך להרים דברים כבדים ולשבור את הגב? או אם אני אקח לוחם איסוף אז האם זה יהיה ממש בשטח האוייב או שהחייל הזה מאוד קשה מבחינה פיזית כמו שחבר שלי אמר ?..
בכל מקום יש גם מזה וגם מזה.
נ"מ זה חיל קרבי, אבל עם פעילות יחסית עורפית.
החילות הקרביים יותר הם שריון, תותחנים.
לוחם איסוף עם פרופיל 72 משובץ בתפקיד שונה מבעל פרופיל 82-97(זה גם תלוי בסעיפים).
4.אני רוצה חייל שיהיה יחסית קל מבחינה פיזית (לא משהו קשה שישבור אותי כי אני לא בכושר בכלל), ושיהיה איכותי מבחינת האנשים שיש בו, ושלא יהיה חרא מבחינת שמירות (שצריך לשמור רוב הזמן), ועם רמת סיכון נמוכה (שהסיכויים למות בידי האוייב קטנים :X)
איזה חייל הכי מתאים לי? איזה הכי פחות?
אתה שומר בכל מקום בצבא. מג'ובניק בקירייה ועד לוחם חי"ר.
אין כזה דבר חיל שהוא יותר איכותי או פחות איכותי. הכל אותו דבר...
פה יש קצת טכנולוגיה יותר מתקדמת, ופה קצת זוחלים יותר, ופה מרימים קצת יותר משקל.
השאלה היא מה אתה מחפש?
אני ממש לא מבין בכל החיילות הללו ובמנילה עצמה. אבקש עזרה..טיפים, עצות...
תודה רבה
|