לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-07-2006, 03:33
  משתמש זכר XpHunTeR XpHunTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.04
מודיעין שדה - לוחם איסוף

ערכתי חיפושים בפורום, אך למרות זאת לא מצאתי תשובות חד משמעיות מה זה בדיוק לוחם איסוף.
אני פרופיל 72 והבנתי שאם אני אקח את החיל הזה, אני יהיה לוחם, לוחם איסוף.

ממה שהבנתי מהחיל הזה, הטירונות קשה מאוד, כמו ח''יר, וההתמקדות היא על הגנה עצמית, והשירות מתמקד בלקיחת מידע מהארצות האוייבות באמצעות הסוואות .

אבל זהו מידע כללי מידי. היתי רוצה לדעת מה בעצם עושים בחיל הזה,
לאן שולחים את החיילים.
האם שולחים אותם לשטחים כמו שיריון וחי''רניקים לדוגמא?
האם רמת הסיכון שלהם (מפני חטיפה, מוות) גבוהה ?

מה יעשו עם אחד כמוני, פרופיל 72, במידה ויתגייס לחיל זה ?
מה בעצם עושים בחיל הזה?
האם הוא קשה יותר מחיילות רגילים ? ...

כמו כן, ערכתי סיכום קצר לגבי כל החיילות שלי, ובכל חיל מצאתי משהו לא טוב. בגלל זה אני רוצה לדעת יותר מידע על לוחם איסוף כדי לגבש דעה...
אני לא בנאדם של קרבי אלא של פרופיל 64, אבל דפקו אותי עם 72.
לוחם איסוף - שמעתי שיש סיכון גבוה
שיריון - לא מתקרב. הרוגים, חטופים, טנקים מפוצצים. בלאגן שלם.
תותחנים - השמיעה שלי תיפגע, כמו כן ראיתי שאין ממש מה לעשות שם..חוץ מלסחוב או לטעון פגזים..ויש לי קצת עקמת בגב..אני לא אסכן את הגב שלי :|
נ''מ - יוצאים לשטחים כמו כל חיר''ניק גאה
מפקד כיתת טירונים - לא מתאים לאישיות שלי
חילוץ והצלה - שמעתי רק שמירות הולך שם..
סטילים (גיבוש) - לא מכיר את זה ממש ומה כבר הסיכוי שאני אעבור את הגיבוש

זהו..לא יודע מה לקחת :|
תזכרו בשאלות שלי על מוד''ש בבקשה

תודה

נערך לאחרונה ע"י XpHunTeR בתאריך 13-07-2006 בשעה 03:40.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-07-2006, 12:36
  משתמש זכר XpHunTeR XpHunTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Inca שמתחילה ב "החל ממחזור הגיוס הקרוב (אוג..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Inca
החל ממחזור הגיוס הקרוב (אוג 06) מתחילים שני מסלולים שונים ללוחמים במוד"ש:

פרופיל 72 ומעלה - מסלול של 5 חודשים עם טירונות 03.
פרופיל 82 ומעלה - מסלול של 8 חודשים עם טירונות 04.

אם יש לך פרופיל 72 ואתה מתגייס למוד"ש המסלול שלך לא יהיה קשה יותר משל תותחנים / שריון וכו' אז אין לך מה לדאוג מהבחינה הזאת.

מה ההבדל בין 03 לבין 04 ?
מה זאת אומרת מסלול של 5 חודשים? מה יש במסלול הזה?
האם הטירונות נכללת במסלול?
האם הטירונות תשאר 3 חודשים ?

אבקש עוד מידע על לוחם איסוף כיוון שיש לי רק היום או מחר לשלוח את המנילה ואני חייב לקבל תשובות לשאלות שלי על החיל הזה כדי להחליט מה לבחור..

assafy1000, מה לעשות שאני מנסה למצוא את החיל הכי טוב לאישיות שלי? אני בכלל היתי אמור להיות פרופיל 64 עורפי, בלי הרבה בעיות - כמוך.

תודה
ישן 14-07-2006, 10:14
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "מודיעין שדה - לוחם איסוף"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי XpHunTeR
תותחנים - השמיעה שלי תיפגע, כמו כן ראיתי שאין ממש מה לעשות שם..חוץ מלסחוב או לטעון פגזים..ויש לי קצת עקמת בגב..אני לא אסכן את הגב שלי :|

תודה

אולי אל תתגייס וזהו...

צה"ל - שמעתי שזה 3 שנים, מקבלים חרא משכורת, יוצאים הביתה נורא מעט, כל הזמן יש איזה מישהו שמעיר לי שאני לא מגולח, לא ישנים הרבה, ובכלל-כשישנים אז זה עם עוד כמה בחדר, אין מזגן, האוכל על הפנים, ואפשר למות שם!!!

ילד-תתבגר ותבין שעברת את הגיל הזה...
תאמין לי שאני בצבא אמנם לא הרבה (רק חצי שנה) אבל אני נהנה מכל רגע (לא קרבי עקב בעיה רפואית, אמיתית לשם שינוי) וזה לא כזה נורא כמו שחושבים!
תאמין לי שאם יכלתי הייתי גם הולך לקרבי. נכון שזה קשה ומשביז, אבל זה חתיכת חוויה, ואם תשאל אותי אז זה כבוד גדול להגן על המדינה שלך ולהרגיש שאתה מגן על חיי התושבים והעם שלך...
אז או שתתבגר או שתלך לקב"ן שישחרר אותך, כי אם זאת הגישה שלך אז עדיף שאנשים אחרים יגנו על המדינה, ואל אנשים כמוךש כל מה שמעניין אותם זה לחזור הביתה ולצאת למועדונים...

גועל נפש...

ישן 14-07-2006, 14:00
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי unqiue שמתחילה ב "אם אני לא טועה אחי אמרת פעם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי unqiue
אם אני לא טועה אחי אמרת פעם שאתה חוזר יומיות לא?
טוב תשמע מי לא היה נהנה לחזור כל יום הביתה מהצבא? יש אנשים שהיו הורגים בשביל התנאים האלה...

תשמע אחי ת'לא יכול גם להעביר עליו ככה ביקורת! יש אנשים שלא בנויים מבחינת האופי שלהם לשרת בקרבי. מה לעשות? לא כולם קורצו מאותו חומר ויכולים להיות גולנצ'יקים או שלדגיסטים. יש אנשים שהם קצת יותר רגישים מאחרים והם לא יוכלו לסבול את כל החרא שאוכלים בקרבי. (לא שאני בא להעביר ביקורת על כמה חרא בקרבי פשוט אני מנסה להאיר את עיניך לגבי החולשות של אחרים).

אני חוזר יומיות? מתי אמרתי דבר כזה...
אני לא קרבי אמנם, אבל יוצא חמשו"שים (אפשרות ליומיות, אבל אני גר בצפון ומשרת במרכז, אז יש לי מגורים בבסיס)...
בניגוד לכל מיני אנשים שממציאים בעיות גב וכל מיני שטויות כדי לצאת מקרבי, אני לצערי בעל פרופיל 45, מטופל תרופתית כבר שנתיים פלוס, ומה לעשות? הבריאות שלי לא מאפשרת לי לשרת בקרבי...
תאמין לי שאם יכלתי אז הייתי מוותר על המחלה שלי ועל הבסיס הנפלא שלי, הכל כדי להיות קרבי...
אבל מה לעשות? אי אפשר, וזה לא תלוי בי ולא באף אחד אחר. כל השירות שלי אני אהיה לא קרבי, כי מה לעשות? אני לא יכול...
ואמנם יש את המשפט "אין לא יכול, יש לא רוצה". אבל אני באמת לא יכול, כי יש לי סעיף ליקוי חמור מאוד, ואני לוקח תרופות כל יום (יש ימים שאני על 10 כדורים ביום בערך...), ועצם העובדה שהצלחתי להתגייס (ועוד לא על תקן מתנדב, אלא על תקן חייל לכל דבר כמו כל חייל ממוצע!) זה מבחינתי אומר שעשיתי את שלי (ויכלתי להשתמט בקלות, תאמין לי).
אולי יש אנשיםש היו הורגים בשביל יומיות, אבל תאמין לי שהייתי עושה המון כדי לוותר על כל זה ולהצטרף עכשיו למלחמה שלנו בצפון...

שיהיה לך שבת שלום, מקווה שהבנת אותי

ישן 14-07-2006, 13:09
  _SlasH _SlasH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי XpHunTeR שמתחילה ב "מודיעין שדה - לוחם איסוף"

כל כך בכיינות באשכול אחד, תהיה ג'ובניק וזהו אם כל דבר לא מתאים לך, ברור שבכל דבר יש חסרונ ות..הרוב הם לאו דווקא חסרונות אלא דברים שאתה מרחם על עצמך ומפחד שיקרו לך.

אבל בכל זאת נענה על השאלות:
גיבוש סטילים זה הדבר אולי הכי קל שיש בצה"ל, צריך ממש לא לרצות לעבור אותו כדי לא לעבור אותו.
העניין הוא אם אתה מתעניין בספינות, מוכן לסגור הרבה, ולאהוב לנקות הרבה את הספינה.
ראיתי שאתה די מפחד מפעילות מבצעית, אז שתכיר כרגע ספינות הטילים של ישראל מבצעות סגר ימי על לבנון ומפציצות משם את ערי הנמל.
ולגבי לוחם איסוף, לא אפרט לך על כל התפקיד כי כתוב בהרבה מקומות אבל הדבר האחרון שיש בתפקיד הזה זה סיכון גבוה.

ישן 14-07-2006, 16:15
  ס. רמ"ד לשעבר ס. רמ"ד לשעבר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.06

ציטוט:
במקור נכתב על ידי XpHunTeR

כמו כן, ערכתי סיכום קצר לגבי כל החיילות שלי, ובכל חיל מצאתי משהו לא טוב. בגלל זה אני רוצה לדעת יותר מידע על לוחם איסוף כדי לגבש דעה...
אני לא בנאדם של קרבי אלא של פרופיל 64, אבל דפקו אותי עם 72.

זהו..לא יודע מה לקחת :|
תזכרו בשאלות שלי על מוד''ש בבקשה

תודה

תגיד לי - וסליחה אם אני מעט בוטה - אבל יש משהו שאתה בכלל רוצה להיות , עם האופי החלש שלך? מה אתה חושב לעצמך - שצה"ל יושב ומחכה עד שאחד כמוך יחליט מה מתאים לו? "לא מתאים לאישיות שלי" - יאללה,יאללה , לך תתגייס לצבא כמו בן אדם - תפסיק להתבכיין פה.

ועוד טיפ - שרשמו פה כבר לפניי - אם קיבלת פרופיל שהוא 72 (תומך לחימה) אז לך ותהיה תומך לחימה . לך לשריון,לך לתותחנים,לך להנדסה קרבית (מה שאתה יכול) . זה שתסחוב כמה פגזים לא שווה,לדעתי,את הרגשת ה"ביחד" כשאתה נוסע בטנק עם צוות... השמיעה שלך - אם תשתמש בטכניקה נכונה לסתימתן - לא ייפגעו. מדבר מנסיון.

באמת,ראיתי והתביישתי...
ישן 15-07-2006, 11:24
  Kinor Kinor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.06

צאו מהבועה שאתם חיים בה! לא כל בן אדם מתאים להיות קרבי.. וזה לא משנה אם הבעיה היא רפואית כמו של הבחור פה עם ה10 כדורים ביום או נפשית/מנטלית.

אני ממש מתבייש לקרוא את התגובות שלכם.. מישו ביקש את חוות הדעת שלכם בקשר לאישיותו של פותח האשקול?! כולה הבן אדם ביקש לברר כמה פרטים.. מי שלא יודע שלא יגיב! ובטח שלא תתנפלו עליו כולכם בהשמצות כאלה.. איפה החברות והאדיבות שאתם לומדים בתור "לוחמים"?!

- בקשר לשאלותיך.. אני חושב שכדאי לך ללכת למודיעין שדה.. אתה תשב שם באיזה מוצב ותתצפת מרחוק, לא מסוכן ויכול להיות שאפילו קצת מעניין.. אהה ויש איתך בנות שם.. אולי תתפוס משו
ואההה.. אני רוצה רק לציין שהבנתי שהיציאות שם חרא.. אבל קשה למצוא בימינו מקום עם יציאות "טובות"

בכל מקרה בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י Kinor בתאריך 15-07-2006 בשעה 11:26.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:06

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר