לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה - ברוכים הבאים לפורום מוטוריקה ורכב, אנא קראו את כללי הפורום - חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > מוטוריקה ורכב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-07-2006, 12:50
  efhraim14 efhraim14 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.08.05
שלום עברתי טסט לפני שבועיים ויש לימספר שאלות בבקשה תענו

1)להורים שלי יש לשתיהם רישיון ואת כל הביטוחים האם כדי לנהוג על האוטו אני חייב ביטוח נהג חדש וצעיר?
2)ההורים שלי דיברו עם ביטוח ישיר והם הצעיו שתי הצעות הראשונה זה 1300 ש"ח לשנה והשני זה כל פעם שאני רוצה לנהוג על הרכב אני מתקשר והם גובים 50 ש"ח מה עדיף ומה החיסרון של כל אחד
3)אני כבר עובד שבועיים בעבודה מסודרת וטובה ואני מרוויח כסף טוב עכשיו העבודה יחסית רחוקה ואני מאוד מעוניין לקנות רכב ואני לא מעוניין לקנות רכב ישן אני רוצה לקנות רכב חדש יחסית משנת 2001 ומעלה רכב שבס"הכ עולה בין 20 ל-40 עכשיו אני לא רוצה לשלם הכל בבת אחת כי אין לי הכל אב האם אני יכול לחלק את הקנייה לתשלומים(האם זה נקרה ליסינג) האם ליסינג זה הפתרון וע"י הליסינג אפשר לקנות רכב יחסית חדש בתשלומים ואיך בדיוק הולך כל העניין של הליסינג
או שעדיף לקחת הלוואה מהבנק של בערך 25 אלף ש"ח (השאלה היא אם הבנק יסכים לתת לי הלוואה כזאת)וע"י ההלוואה אני יקנה רכב מיד שניה ממישהו פרטי מה עדיף והכי חשוב האם הבנק יסכים לתת לי הלוואה
4)איזה רכב עדיף 1)פיאט פונטו 2001 2)סיאט איביזיה 2001-2002 3)סיטרואן ברלינדגו
שלו רכב שעולים בסביבות 30 אלף ש"ח נה ענו על הכל בפרטנות זה מאוד חשוב לי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-07-2006, 14:44
צלמית המשתמש של ראג'אר
  ראג'אר ראג'אר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ראג'אר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי efhraim14 שמתחילה ב "שלום עברתי טסט לפני שבועיים ויש לימספר שאלות בבקשה תענו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי efhraim14
1)להורים שלי יש לשתיהם רישיון ואת כל הביטוחים האם כדי לנהוג על האוטו אני חייב ביטוח נהג חדש וצעיר?
2)ההורים שלי דיברו עם ביטוח ישיר והם הצעיו שתי הצעות הראשונה זה 1300 ש"ח לשנה והשני זה כל פעם שאני רוצה לנהוג על הרכב אני מתקשר והם גובים 50 ש"ח מה עדיף ומה החיסרון של כל אחד
3)אני כבר עובד שבועיים בעבודה מסודרת וטובה ואני מרוויח כסף טוב עכשיו העבודה יחסית רחוקה ואני מאוד מעוניין לקנות רכב ואני לא מעוניין לקנות רכב ישן אני רוצה לקנות רכב חדש יחסית משנת 2001 ומעלה רכב שבס"הכ עולה בין 20 ל-40 עכשיו אני לא רוצה לשלם הכל בבת אחת כי אין לי הכל אב האם אני יכול לחלק את הקנייה לתשלומים(האם זה נקרה ליסינג) האם ליסינג זה הפתרון וע"י הליסינג אפשר לקנות רכב יחסית חדש בתשלומים ואיך בדיוק הולך כל העניין של הליסינג
או שעדיף לקחת הלוואה מהבנק של בערך 25 אלף ש"ח (השאלה היא אם הבנק יסכים לתת לי הלוואה כזאת)וע"י ההלוואה אני יקנה רכב מיד שניה ממישהו פרטי מה עדיף והכי חשוב האם הבנק יסכים לתת לי הלוואה
4)איזה רכב עדיף 1)פיאט פונטו 2001 2)סיאט איביזיה 2001-2002 3)סיטרואן ברלינדגו
שלו רכב שעולים בסביבות 30 אלף ש"ח נה ענו על הכל בפרטנות זה מאוד חשוב לי

1.כן, אתה חייב גם נהג חדש וגם נהג צעיר.
2.אישית, אני ממליץ דבר ראשון לא לעשות בביטוח ישיר(או כל דבר טלפוני אחר), אלא דרך סוכן ביטוח, אבל זה בלי קשר.
הביטוח עם התשלום השנתי הקבוע, הוא ביטוח הרבה יותר נוח, אך יכל לצאת לך גם יותר יקר, תלוי כמה אתה הולך לנהוג וכמה אתה מתכוון לא לזלזל ולהתקשר עליהם לפני כל תחילת נסיע.
3.דבר ראשון, גם ליסינג וגם בנק, לא יתנו לך הלוואה אם אין לך הכנסה חודשית קבוע של משכורת בבנק, ואם יש לך הכנסה חודשית, אז תלוי כמה היא, כי רק לפי הסכום הבנק יכל לחשב כמה הוא יהיה מוכן להלוואת לך.
חבל שאתה הולך על רכבים במחיר כזה גבוה, אפשר למצא רכבים טובים גם ב15 אלף או 20.
4. לדעתי מבין מה שהצעת פה, פיאט פונט. הרכב זול מאוד להחזקה, רכיבים מאוד זולים להחלפה...
אם נשבר לך הפגוש או הפנס, זה עיניין של מאות שקלים (או אלף וקצת), לאומת אפילו מזדה לנטיס, שזה כבר יותר מ 2000 שקל מינימום, לדוגמה.

26-40 עושה ת'צ'יפס יותר טעים! 91-05 עושה ת'צ'יפס יותר יבש!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר