לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-07-2006, 18:13
  rany rany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.03
התקשורת במלחמה - האם הכל מותר ?

אני יושב מול הטלוזיה , "מזפזפ" עם השלט ומנסה לראות ולשמוע כל פיסת מידע - לגיטימי מבחינתי.
מולי , על המסך מופיעים המנחים וכתבי בשטח למינהם ואינני מבין מה הם עושים.
אני לא רוצה לומר שהם מתפקדים כגיס חמישי אבל בהחלט אני מאמין שהם עושים שירות רב לאוייב בזמן מלחמה.

אתן מספר דוגמאות :

1. " אני נמצא במרכז טבריה, במקום.... כאן פגע טיל..." - בשביל מה ולצורך מה ? כדי שהצד השני (החיזזבלה) יבינו טוב כי הטיווח היה מדוייק ורק נותר להמשיך לשגר לאותו הכיוון ?

2. " נטישה המונית " " עיר רפאים " " כולם כאן פוחדים " - בשביל מה ולצורך מה ? כדי שהצד השני יבין שרק עוד קצת שיגורים ונשבור את היהודים ? כדי לתת להם סיבות ומוטיבציה להמשיך לשגר ?

3. " טבריה לא מוכנה " " חסרים מקלטים " " תושבים שברחו מנהריה בורחים כעת מטבריה, ואין לאן לברוח " - בשביל מה ולצורך מה ? כדי לעודד את החיזבאללה ?

4. " נסראללה אמין - הוא אומר וגם מקיים " - מה קרה? חסן נסראללה הפך להיות ספונסר של ערוצי התקשורת? הוא מממן פרסומות? הרי אנו רואים שחסן נסראללה מנצל אימון זה !!

5. " איך הגענו למצב כזה ? מדוע לא פעלנו קודם ? " - חכמי התקשורת, הרי במידה והיה ניתן לפעול קודם אזי הם היו הראשונים שהיו צועקים "מדוע אנו פועלים ללא התגרות"

6. " בלבנון נהרגו מעל ל - 70 אזרחים - האם זהו לא תג מחיר יקר מידי ? " - מה קרה? מתכננים את הפגנת ה - 400,000 בכיכר המדינה ?

7. " מדוע לא קראו לתושבי טבריה לרדת למקלטים ? , האם אנו צפויים לטילים נוספים על טבריה ? מתי המערכה תסתיים? " - שישאלו את חסן נסראללה, הוא אמין וגם יודע.

לי אישית נראה כי התקשורת גורמת לנזק של ממש מחד ולנזק מוראלי מאידך.

זמן למלחמה וזמן לתחקירים (אחרי המלחמה)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:01

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר