לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2006, 12:27
צלמית המשתמש של מוקד
  מוקד מוקד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.04
עזרה בבחירת מסלול

אוקיי...אז בהמשך להטרדות שלי פעם בחודש בפורום,אני מקווה שפה אני יגמור עם זה לפחות לעוד חצי שנה.

עשיתי לפני חודש וקצת צו ראשון,וביררתי וכרגע אני ממוין לצוות אויר.
במקביל אני ממוין למשהו אחר ב"משרד הבטחון"(ואני לא יכול לפרט על זה...אבל אני לא ממש רוצה את זה..אני מחפש דרך לצאת מזה).

אני מאוד רוצה להגיע בסופו של דבר לקורס טייס ולשרת שם,אבל אני חושב גם על אלטרנטיבות בזמן האחרון במקרה וזה לא יסתדר לי.
אני חושב שאני יוכל לתרום מאוד בכל הקשור לפיתוח אמל"ח,עבודה מתקדמת עם מחשבים(פיתוח וכו'..)
אני כרגע מחזיק בכמעט חצי תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב ועכשיו אני גם מתחיל ללמוד פיזיקה, ככה שאני מאמין שאני באמת יוכל לתרום עם הניסיון שלי.(כמו כן אני יודע לתכנת בשפות תכנות נוספות שלא נלמדות כחלק מהתואר).

הבעיה שלי היא שאני לא מכיר יותר מדי פרוייקטים או יחידות שמתעסקים עם זה,ואני לא רוצה לבזבז את השירות שלי בתור מתכנת WEB של אתרי צה"ל, או פיתוח משחקי ב"ש(הם תעסוקה טובה אבל כשצריך לשרוף את הזמן).

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצות מהשירות שלו,או מידע אישי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2006, 12:53
צלמית המשתמש של מוקד
  מוקד מוקד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.07.04
...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי נור שמתחילה ב "עתודה?"

כל החברים שלי קיבלו שחקים וחבצלות..אני עדיין לא(אולי אין לי נתונים מתאימים...מי יודע...) או בגלל הצוות אוויר או המשהו האחר..

אבל במילא,שניהם לא נראו כ"כ (בקושי מפרטים מה עושים שם..אני מפחד להגיע ולגלות שהקשר שלי עם מחשבים יהיה בסיסי ביותר)

בגדול אני רוצה משהו שאני יכול לצאת ממנו עם הרבה ניסיון(אין לי בעיה עם לחתום קבע וכו'),אפילו אין לי בעיה עם להמשיך בקריירה בצבא או בתעשיות הבטחוניות אחרי זה...
בגלל הרצון שלי להמשיך עם זה אחרי זה בחיים,אני קצת מסתייג מללכת לפרוייקטים של המודיעין,בגלל שאני חושב שהפיתוחים העיקריים בתחומים שאני עוסק בהם יבואו בעיקר מחיה"א אני רוצה למצוא פרוייקט שם שמציע את הדברים האלו.
בינתיים שמעתי רק על אופק,אבל אין לי מושג איזה מסלולי קידום יש שם וכו'..

ישן 22-07-2006, 00:50
צלמית המשתמש של RP.
  משתמש זכר RP. RP. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.04
אתה לא תקבל דבר כזה
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מוקד שמתחילה ב "אבל מה תלפיות יתן לי?"

אל תצפה שמישהו יבטיח לך "תעשה שנה הכשרה ואז תצטרף לצוות הפיתוח של הטיל הבא של שייטת מטכ"ל", אף יחידה לא תבטיח פרוייקט, והאמת שרובם מסווגים אז אל תצפה שבתור אזרח תקבל עליהם מידע...
חלק מהמטרה של ההכשרה זה לראות אם אתה בכלל מתאים, אולי אתה חושב שאתה מתאים לפיתוח אמל"ח או עבודה מתקדמת עם מחשבים, אבל יכול להיות שמבחינת היכולות שלך תתאים הרבה יותר לפיתוח התכנה הבאה של חיל השלישות או משהו כזה...
אני לא טוען שאתה לא מתאים, אבל אל תצפה מהצבא שיבטיח לך יחידות ופרוייקטים לפני שבחנו אותך וראו מה היכולות שלך בהתאם לצרכי צה"ל.

אני לא יודע מה התחומים שאתה עוסק בהם, אבל עצם העובדה שאתה אומר שלדעתך חה"א הוא המתאים לך ביותר רומז על כך שאתה ממש לא מכיר את האמל"ח בצה"ל.

לדעתי הכי טוב בשבילך יהיה לנסות תלפיות/עתודה, ואם שם אם תהיה טוב אתה תגיע למקומות שיתאימו לך ולכישורים שלך.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:32

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר