22-07-2006, 11:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
אין תנאי מדויק...
אבל יש העדפה לאנשים בעלי פרופיל עורפי (64 ומטה) וגם יש המון בנות בחיל (אולי אפילו יותר מבנים) כי זה בעיקר עבודות לא פיזיות מן הסתם, ויש המון בנות בתפקידים די בכירים בחיל (אני במודיעין בעצמי אז אני יודע).
אגב, כל אחד במודיעין (אפילו אני, שאני רק חצי שנה בצבא) יכול להמליץ על מישהו ולהביא אותו למיונים, כך שהרבה פעמים יש שם שיטה של "חבר מביר חבר" (אני בעצמי הגעתי לשם כי מישהו המליץ עליי, ודיברתי עם המון שמשכו אותם לשם), אז אם אתה מכיר מישהו שם אז בקש שימליץ עלייך. מה שכן, שוב אני אומר, בטופס הזה שאני יכול למלא על מישהו, רשום שם שישנה עדיפות לבעלי פרופיל עורפי כפי שכבר ציינתי, כך שאם אתה בעל פרופלי גבוה אז יש לך סיכויים מעט קטנים יותר להגיע לשם (שוב-זה לא אומר שאין סיכוי, אבל יש העדפה למישהו עם פרופיל נמוך יותר).
תנאי אחד שבוודאות מביא אותך לחיל הוא אם למדת ערבית בבי"ס, וככה לפחות למיונים הראשונים של מודיעין ערבית יזמינו אותך כמעט בוודאות...
כנס לאתר של מודיעין בצה"ל, שם תוכל לראות את כל המסלולים בחיל, וגם תוכל לפנות דרך האתר למדור האיתור של מודיעין, ומי יודע-אולי יזמינו אותך פעם 
http://www1.idf.il/aman/Site/spotti...tting.asp?fldid=