לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-07-2006, 09:38
  jober jober אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.06
גיוס 24.7.06 גבעתי-מה שהיה בבית החייל

טוב הגענו לבית החייל בבאר שבע ב8:10 בבוקר היו לי כמה חברים שהתגייסו לגבעתי היו שמה בערך חצי שכבה שלי שלמדתי איתה פגשנו מלא אנשים דיברנו עם כל אלה שמתגייסים שאנחנו מכירים אחלנו לכולם גיוס קל ונעים ואיך שאנחנו עוד לא הספקנו לעבור בין כולם הכריזו בכריזה למתגייסים לעלות לאוטובוס מס' 1 כולם עלו כמובן שהיה זריקת מים אורז סוכריות וסוכר על האוטובוסים הייתה התרגשות באויר ותחושה של צמרמורת אוטוטו ,עוד כמה שניות האנשים שעמדנו איתם לפני כמה שניות הופכים להיות חיילים מן המניין בגבעתי!!!
בנתיים נשארו עוד הרבה מאוד מתגייסים שלא עלו לאוטובוס מס' 1 והיו שייכים לאוטובוס מס' 2 המשכנו לדבר איתם כמובן שכל הבנות מחבקות אותם וחברות של חלקם מהם בוכות כאילו אין מחר,אפשר להבין אותן,ובין לבין חילקו אוכל כמו ספינג'ים ועוגיות וכו'.
לאחר עוד 10 דקות הוכרז על עליה לאוטובוס מס' 2 המתגייסים עלו לאט לאט לא לפני "אווווולללללהההה" לאיזה קבוצה של מתגייסים שחברים שלהם היו שמה היו שירים אמהות בוכות ומתרגשות כולנו נפרדנו מהם עם זריקת אורז וסוכריות וכו' כמו באוטובוס הראשון,זהו האוטובוס השני עזב ויחד איתו בית החייל התחיל להתרוקן לאט לאט וככה כולנו עזבנו אחרי שעה של צחוקים ואיחולים ומעבר בין המתגייסים מאחלים גיוס קל ונעים,שעה שנראה כמו דקה.
זהו,ספרו מה היה לכם אם הייתם היו בגיוס כלשהו ברחבי הארץ
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-07-2006, 11:03
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jober שמתחילה ב "גיוס 24.7.06 גבעתי-מה שהיה בבית החייל"

מים ואורז על האוטובוסים?

את זה לא ראיתי..

מה שכן- אורח קבוע הוא ראש אכ"א האלוף אלעזר שטרן. יצא לי גם איזה סמול טוק איתו- במקרה הייתי לידו ומישהי שאלה אותו איפה מוד"ש עושים טירונות, הוא אמר שהוא לא יודע, אז אמרתי לו שהם עושים בביסלמ"ש. הוא אמר לי 'הא , באמת'? אמרתי כן כן זה בצפון, מקום נחמד לאללה, אז הוא שאל אותי לאן אני מתגייס אמרתי לו שאני בנובמבר ואני עוד לא יודע, אז הוא שאל אותי מה אני מעדיף ושיהיה לי בהצלחה.. בחור נחמד לאללה..

אגב- היום בא לבקר הרמטכ"ל דן חלוץ. איזה התנפלות הייתה עליו , בשנייה כל הבקו"ם הסתובב לראות אותו.. היה דיי קשה כי הוא היה מלווה במלא קצינים בכירים , אני זוכר את מפקד הבקו"ם ודוברת צה"ל שהיו איתו, הוא עבר בין כולם ושאל לאן הם הולכים ואיחל בהצלחה..

נערך לאחרונה ע"י Jay בתאריך 24-07-2006 בשעה 11:07.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר